Dragons War Forum
Bodur Taşları Hakkında Bilgi - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Kılavuz (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=10)
+---- Forum: Efektler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=15)
+---- Konu Başlığı: Bodur Taşları Hakkında Bilgi (/showthread.php?tid=1191)

Bodur Taşları Hakkında Bilgi - NeverMind - 14-02-2017

3vX8a4.gif  Evet arkadaşlar bodur taşlarını 5.seviyeden itibaren yaratıklardan elde edebiliriz. 5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür, devredilemez ve açılması için ekstra malzemeye ihtiyacımız olacaktır. 3vX8a4.gif  

#Başlıca Bodur Taşları  

0lPV2V.png
g2NlnL.pngad4qyd.png
Yq1PjD.png
8PGn9d.png
DBLX8y.png
m4Vlr2.png
Er7lzD.png
jXEJvg.png
2nM7YO.png
BvVXRG.png
ZMrNAz.pngg2Nl52.png

Not: Konu Alıntıdır.

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - Bugra - 15-02-2017

(14-02-2017, Saat: 20:25)NeverMind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3vX8a4.gif  Evet arkadaşlar bodur taşlarını 5.seviyeden itibaren yaratıklardan elde edebiliriz. 5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür, devredilemez ve açılması için ekstra malzemeye ihtiyacımız olacaktır. 3vX8a4.gif  

rez   #Başlıca Bodur Taşları  

0lPV2V.png
g2NlnL.pngad4qyd.png
Yq1PjD.png
8PGn9d.png
DBLX8y.png
m4Vlr2.png
Er7lzD.png
jXEJvg.png
2nM7YO.png
BvVXRG.png
ZMrNAz.pngg2Nl52.png

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - THOR - 15-02-2017

Güzel konu bu yolda başarılar

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - NeverMind - 16-02-2017

(15-02-2017, Saat: 18:21)Nightcore Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel konu bu yolda başarılar

senin konu zaten kardeşim forumdan kalkınca tekrar açtım alıntıdır.

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - Denzan - 27-02-2017

03:04  Применив ресурсы, вы зарядили руну. Использовав ее, вы обнаружили один из тайников.
03:04  Вы вскрыли тайник и нашли в нем...
03:04  Siz Alındı Küçük Güç İksiri 3 Adet

sahte bodur taşı açmak pişmanlıktır

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - Hannibal - 15-03-2017

Terp taşını yanlış yazmışsın, terkedilmiş maden ocakları olmalı

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - bedo - 01-09-2017

Bodur Taşını Açarken(Frey) son minatöre öldüm fakat dövüşü kazandım bodur kutusu gelmedi daha önce böyle bir şey ile karşılaşanınız varmı yalan mı oldu taş ve civalar ?

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - Sulhbown - 12-09-2018

(01-09-2017, Saat: 05:01)bedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bodur Taşını Açarken(Frey) son minatöre öldüm fakat dövüşü kazandım bodur kutusu gelmedi daha önce böyle bir şey ile karşılaşanınız varmı yalan mı oldu taş ve civalar ?

Bana bu gün oldu keşke yazsalarmışta ona göre açsaymışız  Sinirliyim Sinirliyim Sinirliyim

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - cankız - 13-11-2018

(12-09-2018, Saat: 10:48)Sulhbown Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-09-2017, Saat: 05:01)bedo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bodur Taşını Açarken(Frey) son minatöre öldüm fakat dövüşü kazandım bodur kutusu gelmedi daha önce böyle bir şey ile karşılaşanınız varmı yalan mı oldu taş ve civalar ?

Bana bu gün oldu keşke yazsalarmışta ona göre açsaymışız  Sinirliyim Sinirliyim Sinirliyim

Aynı şey Benim de başıma geldi ilk yaratığı kestim 2. yaratık da netim gitti yeniden giriş yaptım öldüğüm için taş kayboldu

Cvp: Bodur Taşları Hakkında Bilgi - redShaman - 05-02-2020

(14-02-2017, Saat: 20:25)NeverMind Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3vX8a4.gif  Evet arkadaşlar bodur taşlarını 5.seviyeden itibaren yaratıklardan elde edebiliriz. 5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür, devredilemez ve açılması için ekstra malzemeye ihtiyacımız olacaktır. 3vX8a4.gif  

#Başlıca Bodur Taşları  

0lPV2V.png
g2NlnL.pngad4qyd.png
Yq1PjD.png
8PGn9d.png
DBLX8y.png
m4Vlr2.png
Er7lzD.png
jXEJvg.png
2nM7YO.png
BvVXRG.png
ZMrNAz.pngg2Nl52.png

Not: Konu Alıntıdır.

"5.seviyeden önce sadece "Sahte" bodur taşları elde etmek mümkündür" bilgisi hatalıdır. 4lvl-de de taşlar düşüyor. Mesela phadd keserek Yaz taşı düşürdük biz