![]() |
11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması (/showthread.php?tid=11473) |
11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - DeucalioN - 12-05-2019 12 levelin açılması her ne kadar heyacanı ve beklentıyı arttırmışsada dropyöünde yine hüzün yine hüsran oldu. 11 ve 12 level yaratık keserken yapmış olduğumu masraf yaratıklardan düşen drop ile hemen hemen aynı. LÜtfen bu dropların arttırılması talebimizi kabul edin. biz oyuncuların beklentısı en az %25 arttırılması yönündedir. Saygılarımızla Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - Mad Spawn_kullanılmayan - 12-05-2019 (12-05-2019, Saat: 14:21)egsgtl68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 12 levelin açılması her ne kadar heyacanı ve beklentıyı arttırmışsada dropyöünde yine hüzün yine hüsran oldu. 11 ve 12 level yaratık keserken yapmış olduğumu masraf yaratıklardan düşen drop ile hemen hemen aynı. LÜtfen bu dropların arttırılması talebimizi kabul edin. biz oyuncuların beklentısı en az %25 arttırılması yönündedir. Saygılarımızla Bu droplar sanırsam normalde de böyle ama sisli ada açılmazsa 12 levelden ve kesimden ne kadar zevk alacağımız ortada , keşke sisli adayı aktif edip sonra 12 leveli açsaydınız şuan kesim yaparak harcadığımız parayı zor karşılıyoruz ![]() Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - _ALBATROS_ - 12-05-2019 (12-05-2019, Saat: 14:21)egsgtl68 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 12 levelin açılması her ne kadar heyacanı ve beklentıyı arttırmışsada dropyöünde yine hüzün yine hüsran oldu. 11 ve 12 level yaratık keserken yapmış olduğumu masraf yaratıklardan düşen drop ile hemen hemen aynı. LÜtfen bu dropların arttırılması talebimizi kabul edin. biz oyuncuların beklentısı en az %25 arttırılması yönündedir. Saygılarımızla aynen öyle bu şekilde gitmez Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - burber - 12-05-2019 Yakında heralde sisli ada açılır maalesef 11de ki gibi hazırlıksız açılan bir level gibi gözükmekte şuan umarım yönetim hazırlık yapmıştır kesim yapan oyuncuları fazla bekletmez. Ve rütbesiz 12 leveller için süreli yeşil silah vs verilebilir bence gördüğüm kadarıyla mükemmel(!) Insan irkinda çarşıya gelen 3altınlık parçaları bile almayan bir ton 11 level olduğu için 12de silahsız kaldılar. Hani yaratıklar az para atıyor evette onları kesecek güçte oyuncumuz da yok maalesef. Dja madalyaları olsun sikkeler olsun çok bilgili(!) burnundan kıl aldırmayan ırkımız umarım oyunu 12de öğrenir de birbirini yemenin dışında kendisini, itibar puanini da arttirir. Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - --Berxwedan-- - 12-05-2019 adayı açmadan 12 leveli açmak hiç olmadı, bütün oyuncular madur şuan. Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - BanSHe - 12-05-2019 Bu terslikte bir iş var . Dün 15 cevher alırken , bugün 0 cevher geldi . Göz dropları açık mı bilmiyorum fakat versim açıktı ve 0 göz geldi . Droplar normal olduğunu kabul etmek lazım arkadaşlar çünkü droplarda herhangi bir sıkıntı yok . Adalar , madalyonlar , yaylar vb. öneli kilit olaylar ilk başta gelse çok tatlı olurdu . Bu arada https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=21896889 bu yüzüğün aynalara karşı koruma sağladığını hatırlar gibiyim ( Yanılıyorsam yazın lütfen .) Hatta bugün InFeRNaL ile konuştuğumda kendisi de aynı olayı bana söylemişti . http://prntscr.com/nnh2gb Tek sıkıntılarda bu değil elbet . 12 lwl kemikkıranlar krof keserken ecel terleri döküyor . Kroflara geniş çaplı bir bakım olması daha iyi olabilir . ![]() Konudan bağımsız bir yazı yazdım biliyorum " Hazır konu açılmışken " yazmak istedim . Bütün Annelerin Anneler Günü Kutlu Olsun. ![]() Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - - Nagash - - 12-05-2019 11lvl krofdorun püskürtmesi cidden kötü ama yönetim kısa sürede düzeltir diye tahmin ediyorum bunun dışında eldiv ve krofdor madalyonlarıda ne kadar erken açılırsa o kadar iyi oyuncular için : ![]() ![]() Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - - Thanatos - - 12-05-2019 16 sevıye ![]() Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - vollcano - 12-05-2019 12 lv olduk , 12 lv e has yeşil silah alabileceğimiz bir yer yok enteresan ![]() Cvp: 11 ve 12 levellerden düşen dropların arttırılması - burber - 12-05-2019 (12-05-2019, Saat: 21:04)GoDFaTHeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu terslikte bir iş var . Dün 15 cevher alırken , bugün 0 cevher geldi . Göz dropları açık mı bilmiyorum fakat versim açıktı ve 0 göz geldi . Droplar normal olduğunu kabul etmek lazım arkadaşlar çünkü droplarda herhangi bir sıkıntı yok . Adalar , madalyonlar , yaylar vb. öneli kilit olaylar ilk başta gelse çok tatlı olurdu . Yanlış bilgi vermek istemem ama benim bildiğim kadarıyla aynalardan koruyan nesneler yüzükler değil de kolyeler yanlışım varsa affola ben öyle biliyorum. Edit: konu dışı ama allah aşkına şu yapbozu kapatın 1 günde 10 kere enerji eksikliği yedim oynayamıyorum mobilde o taşlar hareket etmiyor tşk ederim. |