Dragons War Forum
Meslek puzzleı sorunu - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Meslek puzzleı sorunu (/showthread.php?tid=11336)

Meslek puzzleı sorunu - UMAY - 23-04-2019

Selamlar. Bildiğiniz üzere meslek kaynakları toplarken arada bir puzzle çıkıyor. Çözmemiz halinde güç patlaması adı verilen bir efekt veriyor. Çözemezsek yorgunluk. Benim sorunum mobilden puzzle yapılmıyor sürükleme işlemi yapamıyoruz. Bu konuya bir çözüm getirilebilir mi? Her zaman bilgisayardan meslek yapamıyoruz. Bazen telefondan vakit geçirmek için meslek yapıyoruz. Ricam bu sorunun düzeltilmesidir. İyi oyunlar  Çiçeğim

Cvp: Meslek puzzleı sorunu - Wolverine - 24-04-2019

(23-04-2019, Saat: 13:45)UMAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar. Bildiğiniz üzere meslek kaynakları toplarken arada bir puzzle çıkıyor. Çözmemiz halinde güç patlaması adı verilen bir efekt veriyor. Çözemezsek yorgunluk. Benim sorunum mobilden puzzle yapılmıyor sürükleme işlemi yapamıyoruz. Bu konuya bir çözüm getirilebilir mi? Her zaman bilgisayardan meslek yapamıyoruz. Bazen telefondan vakit geçirmek için meslek yapıyoruz. Ricam bu sorunun düzeltilmesidir. İyi oyunlar  Çiçeğim

Çözüm aramaktayız. En kısa sürede geçicide olsa mobilde puzzle kapalı tutacağız.

Cvp: Meslek puzzleı sorunu - Groot - 24-04-2019

Mobil  Puzzle Çözümü

Mobilden balık tutuyorum ve puzzle yapılıyor 2 seceneğiniz var;
1 . Puffin Browser indirip masaüstü modunda oyunda balığı toplarken puzzle gelince sağdaki seçeneklerden 
Fare yazısına tıklayıp ekrana fareyi getiriyorsunuz...  ekrana basılı tutunca puzzle seçiyor sürükleyerek yer değiştirebilirsin... Sorunsuz çalışıyor bende...

2. Oyunda Profil - hesap ayarları bölümünden  Html5 i açarak istediğiniz browserdan  puzzle çıkınca yine basılı tutarak sürekleyip sorunsuz şekilde ayarlayabiliyorsun... Bu yol daha basit...

Kendi adıma söyleyeyim ben bi sorun yaşamadım 2 yollada.. 
Telefon kaynaklı olabilir...

Bendeki  Telefon İphone7

BÖRTEÇİNE... Savaşa Hazırım

Cvp: Meslek puzzleı sorunu - UMAY - 27-04-2019

(24-04-2019, Saat: 02:17)BÖRTEÇİNE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mobil  Puzzle Çözümü

Mobilden balık tutuyorum ve puzzle yapılıyor 2 seceneğiniz var;
1 . Puffin Browser indirip masaüstü modunda oyunda balığı toplarken puzzle gelince sağdaki seçeneklerden 
Fare yazısına tıklayıp ekrana fareyi getiriyorsunuz...  ekrana basılı tutunca puzzle seçiyor sürükleyerek yer değiştirebilirsin... Sorunsuz çalışıyor bende...

2. Oyunda Profil - hesap ayarları bölümünden  Html5 i açarak istediğiniz browserdan  puzzle çıkınca yine basılı tutarak sürekleyip sorunsuz şekilde ayarlayabiliyorsun... Bu yol daha basit...

Kendi adıma söyleyeyim ben bi sorun yaşamadım 2 yollada.. 
Telefon kaynaklı olabilir...

Bendeki  Telefon İphone7

BÖRTEÇİNE... Savaşa Hazırım

Belki telefondan kaynaklanıyordur ben de puffinden giriyorum htmlden girdiğimde kaynaklar gözükmüyor. Sony xperia xa benim telefonumda.

Cvp: Meslek puzzleı sorunu - burber - 28-04-2019

Hata hâlâ devam etmekte ve mobilde puzzle hâlâ çıkmakta tüm html5 özelliklleri açik durumda bende chromeden giriyorum.

Cvp: Meslek puzzleı sorunu - ELSAD - 28-04-2019

(24-04-2019, Saat: 01:03)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-04-2019, Saat: 13:45)UMAY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamlar. Bildiğiniz üzere meslek kaynakları toplarken arada bir puzzle çıkıyor. Çözmemiz halinde güç patlaması adı verilen bir efekt veriyor. Çözemezsek yorgunluk. Benim sorunum mobilden puzzle yapılmıyor sürükleme işlemi yapamıyoruz. Bu konuya bir çözüm getirilebilir mi? Her zaman bilgisayardan meslek yapamıyoruz. Bazen telefondan vakit geçirmek için meslek yapıyoruz. Ricam bu sorunun düzeltilmesidir. İyi oyunlar  Çiçeğim

Çözüm aramaktayız. En kısa sürede geçicide olsa mobilde puzzle kapalı tutacağız.

Lütfen kaldırın brn günün esas zamanları işte oluyorum ve telden balanıyorum her 10dk da bir puzzle ve yorgunluk+enerji yetersizliyinden mecburi kaynak toplama durduruluyor, ve neyazıkki börteçine arkadaşpn dediyi taktiklerde işe.yaramıyir resmi kaydırıyoruz lakin nereye koyarsak yine aynı yerine dönüyor,kısacası rica ediyoruz telefondan puzzle kaldırın

Cvp: Meslek puzzleı sorunu - CarpeDiem - 01-05-2022

mobılde pazıl acılmıs ve yerınden hareket etmıyor