Dragons War Forum
**Sualtı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: **Sualtı (/showthread.php?tid=10506)

**Sualtı - HaZaNN - 16-12-2018

merhabalar arkadaşlar oyundakı genel problemlerin güncellemeden kaynaklı olduuğunu düşünüp elbette sabırla bitmesini bekliyoruz o yüzden cok fazla oturup kusur aramak için bişeyler yazmaya gerek yok Lakin Sualtı konusuna değinmek istiyorum tp azalmasıyla ilgili acil bir müdahale yapılması gerektiği kanaatindeyim Sizcede öyle değilmi ?

Cvp: **Sualtı - St0rm - 17-12-2018

(16-12-2018, Saat: 14:02)HaZaNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar arkadaşlar oyundakı genel problemlerin güncellemeden kaynaklı olduuğunu düşünüp elbette sabırla bitmesini bekliyoruz o yüzden cok fazla oturup kusur aramak için bişeyler yazmaya gerek yok Lakin Sualtı konusuna değinmek istiyorum tp azalmasıyla ilgili acil bir müdahale yapılması gerektiği kanaatindeyim Sizcede öyle değilmi ?

Katılıyorum, Teşekkürler!

Cvp: **Sualtı - YEK - 17-12-2018

(16-12-2018, Saat: 14:02)HaZaNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar arkadaşlar oyundakı genel problemlerin güncellemeden kaynaklı olduuğunu düşünüp elbette sabırla bitmesini bekliyoruz o yüzden cok fazla oturup kusur aramak için bişeyler yazmaya gerek yok Lakin Sualtı konusuna değinmek istiyorum tp azalmasıyla ilgili acil bir müdahale yapılması gerektiği kanaatindeyim Sizcede öyle değilmi ?

Katılıyorum su altı için eski tp düzenine geri dönülmeli artık Evet

Cvp: **Sualtı - St0rm - 17-12-2018

Katılıyorum

Cvp: **Sualtı - Axe-Man - 17-12-2018

8 Lvlde planımızı yaptık ve 9 lvl olduk. Aradan 2 gün geçti ve su altı tpsini hiçbir bilgilendirme yapmadan yönetim ekibi kafasına göre kaldırdı.. Düşürdü diyemeyeceğim 400 tp veren yaratık 49 tp veriyorsa kaldırılmıştır..

2 Günde 11 lvl olanlar varken benim şuan 11 lvl olmam için 50 gün boyunca 400 kesim hakkimla Gorgulya kesmem gerekiyor (En yüksek tpyi o veriyor En yüksek dediğim 100 ).

Bunu dile getirdiğimde Adminden oyun içi aldığım cevap trajikomikti bana tp esanslarını biliyormusun dendi... 

5 Gün önce çok detaylı bi ticket attım cvplanmadi Forumda panzer nickli oyuncunun konusunda dile getirdik umursanmadik. 

Madem Bir düzenleme gelecek bir bilgilendirme yaparsınız tarih verirsiniz şu tarihten itibaren tpler düşecektir dersiniz bizde ona göre plan yaparız. Bu yaptığınız çok saçma umarım magduriyetimizi giderirsiniz yılbaşına kadar 11 oluruz diyorduk olamazsak oynamanın da bi anlamı kalmıyor..

Cvp: **Sualtı - Axe-Man - 17-12-2018

Ayriyetten magiş ipliği gibi nesneleri malikanede donduramayacaksak cephane'nin ne anlamı kaldı ? 

Cvp: **Sualtı - THE POLIS - 17-12-2018

katılıyorum su altının tp eskisi gibi olmalı

Cvp: **Sualtı - Zekai - 18-12-2018

Su altındaki tp oranları anormal şekilde yüksek olduğunu siz de farkındasınız. Bu yüzden buradaki yaratıkların tp oranları normal oranlarına düşürülmüş durumdadır. Yakın zamanda tekrar ufak bir güncelleme yapılabilinir fakat eski anormal yüksek duruma gelmeyecektir.

Cvp: **Sualtı - Zekai - 18-12-2018

Normal olmayan durumların, amacı dışında kullanımların eski haline gelip haksız kazanca sebebiyet verdirecek duruma getirilmesi mümkün değildir.