Dragons War Forum
Yeraltı Baskınları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Etkinlikler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Konu Başlığı: Yeraltı Baskınları (/showthread.php?tid=10428)

Sayfalar: 1 2

Yeraltı Baskınları - Admins - 30-11-2018

Etkinlik ile alakalı detaylı bilgi için info_library.png Kütüphane'yi inceleyebilirsiniz.

Bu başlık altından etkinlik ile alakalı istek/öneri ve şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Keyifli oyunlar

Cvp: Yeraltı Baskınları - burber - 30-11-2018

11 level iksir düşme olasılığını birazcık arttırma şansınız var mı acaba mübadeleden toplayamıyoruz enerji ile de belli yere kadar ki o da teslim edilemez olmuş maalesef o kadar para vermekte koyuyor biraz arttırırsanız bence güzel olur sizce?  Big Grin etkinlik harika bu arada teşekkürler

Cvp: Yeraltı Baskınları - MAKE IT BEST - 30-11-2018

Güzel ve değişik bir etkinlik olmuş elinize sağlık ileride açılacak mağazaya zor bulunan ve oyunculara yarar sağlayacak şeylerin gelmesi güzel olabilir

Misal kaos sikkelerine karşılık ludiyal halkası , bodur sikkesi gibi (malum golemden faydalanan zamanında sikkeleri yığdı olan sonradan desteyi yapana oldu , bodur desteside yenilenmediği için bu olay ile telafi yapılabilir)
Etkinliğe özel evcil hayvanda  alınabilir

Cvp: Yeraltı Baskınları - Geralt of Rivia - 30-11-2018

Yaratıkları kesiyoruz ama ilerlemeye kaydetmiyor ayrıca bu 6 lvl kretslerin her vuruğu kritik oluyor yamuluyoruz 2 vuruşta
Edit:gidip 1 tane larva keseyim belki onlar sayılır dedim saldırmaz olaydım
Minik Larv... [6]SiLiCi61 [6] -123 kritik
SiLiCi61 [6]Minik Larv... [6] -89 vuruş
SiLiCi61 [6][Hediye Muazzam H...] efekt
Minik Larv... [6]SiLiCi61 [6] -107 kritik
SiLiCi61 [6]Minik Larv... [6] -25 vuruş
Minik Larv... [6]SiLiCi61 [6] -61 kritik
SiLiCi61 [6][Kucuk Guc Iksiri] efekt
SiLiCi61 [6]Minik Larv... [6] blok
Minik Larv... [6]SiLiCi61 [6] -55 kritik
SiLiCi61 [6]Minik Larv... [6] -34 vuruş
Minik Larv... [6]SiLiCi61 [6] -54 kritik
SiLiCi61 [6][Hediye Muazzam H...] efekt
SiLiCi61 [6][Muazzam Kan Tutk...] efekt
SiLiCi61 [6]Minik Larv... [6] -37 vuruş
Minik Larv... [6]SiLiCi61 [6] -64 kritik

Cvp: Yeraltı Baskınları - byyxx - 30-11-2018

(30-11-2018, Saat: 02:57)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ve değişik bir etkinlik olmuş elinize sağlık ileride açılacak mağazaya zor bulunan ve oyunculara yarar sağlayacak şeylerin gelmesi güzel olabilir

Misal kaos sikkelerine karşılık ludiyal halkası , bodur sikkesi gibi (malum golemden faydalanan zamanında sikkeleri yığdı olan sonradan desteyi yapana oldu , bodur desteside yenilenmediği için bu olay ile telafi yapılabilir)

+1

Cvp: Yeraltı Baskınları - FaTaLiTy - 30-11-2018

(30-11-2018, Saat: 02:57)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ve değişik bir etkinlik olmuş elinize sağlık ileride açılacak mağazaya zor bulunan ve oyunculara yarar sağlayacak şeylerin gelmesi güzel olabilir

+1

Cvp: Yeraltı Baskınları - -BraveHearT- - 30-11-2018

+1

Cvp: Yeraltı Baskınları - - Thanatos - - 30-11-2018

(30-11-2018, Saat: 02:42)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etkinlik ile alakalı detaylı bilgi için info_library.png Kütüphane'yi inceleyebilirsiniz.

Bu başlık altından etkinlik ile alakalı istek/öneri ve şikayetlerinizi paylaşabilirsiniz. 

Keyifli oyunlar

yaklasık 2 sattır kesım atıyorum sıkke ıcın ama 1 tane bıle sıkke dusmedı 2 saatte 30 sıkke kazanırdım umarım telafı edılır beklıyorum

Cvp: Yeraltı Baskınları - ISMET - 01-12-2018

Sikke düşme olasılığı arttırılmış evet ama yaratıkların gücü artmış. Arpacığı bozuk tabanca gibi 3 vuruştan biri ıska geçiyor, düz vuruşta da ekarte ve blok aşırı fazla. Bir de kaos evresinde insan & magron beraber savaştığından chat ortak olur yardım çağrıları için. Çiçeğim

Cvp: Yeraltı Baskınları - HaZaNN - 01-12-2018

Dün yakşalık 5 saaat kesim yaptım 1 tane bile sikke düşmedi. bugun başladım kesım yapıyorum yıne aynı acaba bugtamıkaldı  yardımcıolursanız sevinirim.