![]() |
Html5 sürümüne geçiş notları! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Html5 sürümüne geçiş notları! (/showthread.php?tid=10253) |
Html5 sürümüne geçiş notları! - Wolverine - 31-10-2018 Merhabalar, KAPALI BETA SÜRÜMÜNDEN AÇIK BETA SÜRÜMÜNE GEÇİLMİŞTİR. Dileyen Herkes Üst menüden Karakter -> Profil -> Hesap Ayarları -> Tüm Herşeyi Html5 Kullan kutucuğunu işaretleyip kaydedin daha sonra sayfayı yenileyin. GÜNCELLENEN GÖRÜNÜMLER
AVLAN EKRANI -
BÖLGE EKRANI-
SOL ÜST SEVİYE GÖSTERİM EKRANI -
ÇANTADAKİ NESNE GİYME ÇIKARMA EKRANI-
SAĞ MENÜ -
ÜST MENÜ -
SOL İKSİR CEPLERİ -
Kemik Zarı-
Savaş ekranı kişiler kısmı-
SAVAŞ EKRANI
İNSTANCE EKRANI
Instance ve Dünya Haritaları (MAP)
NAVİGASYON EKRANI
Pusula
Elt Zarı
GÜNCELLENECEK GÖRÜNÜMLER
PET EKRANI
MALİKANELER
TAHT ODASI
OYUNCU KAYIT EKRANI
BERBER
-----------
Sihirli Ayna
Tekkollu Canavar
HTML5 sürümünde sorun yaşayan oyuncular bu konu altında sorunları ve nasıl yaşadıklarını yazmaları ve sonunda fixlenmesi için desteklerini bekliyoruz. Keyifli oyunlar. Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - No Mercy -SL- - 31-10-2018 Biraz değişiklik var bakalım sorun yaşamazsak güzel olmuşa benziyor ellerinize sağlık şimdiden. Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - Antikor - 31-10-2018 (31-10-2018, Saat: 19:50)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, Yaratık isimleri beni benden aldı ![]() Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - DarKFLY - 31-10-2018 hız bakımından iyi ancak şu anki en büyük sorun yazdım düzelmedi. dövüş ceplerinin kullanılamaması. aynı tür pot 1 kez kullanııalbiliyor. sonra tekrar sayfayı yenilemek gerekiyor. Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - - Thanatos - - 31-10-2018 (31-10-2018, Saat: 20:03)Antikor Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-10-2018, Saat: 19:50)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - SuPeRMaRiOo - 31-10-2018 Client kullanıyorum , html5e geç diyince hata veriyor client kapanıyor . Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - Wolverine - 31-10-2018 (31-10-2018, Saat: 20:03)DarKFLY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hız bakımından iyi ancak şu anki en büyük sorun yazdım düzelmedi. dövüş ceplerinin kullanılamaması. aynı tür pot 1 kez kullanııalbiliyor. sonra tekrar sayfayı yenilemek gerekiyor. Sorun fixlenmişmiş olması gerek tekrar denermisin. Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - MrRaperi - 31-10-2018 dövüş menüsü tam çalışmıyor iksir kullanabilmek için sürekli sayfayı yenilemek gerekiyor ve yaratık isimleri rahatsız edici derecede büyük gözüküyor Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - -BraveHearT- - 31-10-2018 Giderilmesi gereken hatalar olduğunu düşünüyorum ama güzel bir girişim. Eğer tarafımdan dilerseniz eksikleri topluca ulaştırabilirim. Ama şimdilik kullanmamak en iyisi hataları biraz dikkat çekici ve kalite düşürücü maalesef Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - No Mercy -SL- - 31-10-2018 (31-10-2018, Saat: 20:03)DarKFLY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hız bakımından iyi ancak şu anki en büyük sorun yazdım düzelmedi. dövüş ceplerinin kullanılamaması. aynı tür pot 1 kez kullanııalbiliyor. sonra tekrar sayfayı yenilemek gerekiyor. arkadaşa katılıyorum sayfayı yenilemeden iksir içmiyoruz.. |