![]() |
Genel AF - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Genel AF (/showthread.php?tid=10223) Sayfalar:
1
2
|
Genel AF - ALEXANDRA STAN - 27-10-2018 Merhaba Adminler; Geçtiğimiz günlerde, oyunun resmi instagram sayfasından paylaştığınız gönderide, cezalı oyunculara genel bir af düşündüğünüzü dile getirdiniz. Bu gönderiyi cezalı arkadaşlarıma ilettiğimde, hepsinden olumlu cevaplar aldım. Henüz tanımadığım kişilerinden heyecanlanacağından eminim. Oyuna, piyasaya ve dövüş alanlarına aktiflik geleceğine inanıyorum. Fakirlik laneti dışında ki tüm gelecek afların oyun içinde bir haksızlık yaratacağını düşünmüyorum. En kısa sürede olumlu cevaplarınızı bekliyoruz. ![]() Cvp: Genel AF - T-Bag - 28-10-2018 (27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler; En azından çıkmak için ödenmesi gerekn cezayı %85-90 oranında düşürmekte mantıklı olabilir Cvp: Genel AF - DragoNSLayeR - 28-10-2018 (27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler; Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, söylediği şekilde bir af gelirse dövüş alanlarında daha aktif olabiliriz ve gerçekten bu çok iyi olur ![]() Cvp: Genel AF - ALEXANDRA STAN - 29-10-2018 (28-10-2018, Saat: 23:13)DuMaN6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler; Bence en mantıklı cevaplardan birisi bu olmuş ![]() Cvp: Genel AF - BlackGirls - 29-10-2018 (27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler;ben ayni dusuncedeyim cunku iceride hapishanedeolan bir cok insan va bunlarin kimi koMsusU yuzunden kimi ise ip den icerideler arkadaismin dediyi konuya katiliyorum AF AF AF AF AF Cvp: Genel AF - BlackGirls - 29-10-2018 onceikle merhaba herkeze gunay din konu af af af af af tamam guzel iceride olan bir ton arkadaslarimiz var kimi ip den girmis kimi pushig den kimi ise danisiklii dovusten iyi guzel bu arakdaslarimizin sucu gunahi nedir bir gunahi var oda ip ip sorunu cozulse hersey tamam gelelim birisine borc alip dolandirmak bunlar gereken cezayi alicak almazsa b oyunda hic oyuncu kalmaz ancak pushin danisikli dovus gibi cezalardan en iyisi ip den giren oyuncularin cezasini kaldirip yada cezalarinda hafifletici sebebler kulanmaznizi rica ediyorum instagramda attiginiz hiakyede facebook uzerinden paylasimis ve herkez yok hayir boyle oun mu olur burasi ne boyle allahsizlar yatsin girmesin oyuna demisler biz burada ne onlari tanidigimiz icin konusuyoruz nede onlarla reed den bir tanisikliyimiz oldugu icin konusuyorz sadece o AF a kizan arkadaslarimiz iceri girse onlar icinde ayni tepkiyi vereceyiz onlar icinde savacayiz ancak onlar kendilerinden baskalarini tanimiyor biz burada daha once deiyim gibi kimseyi tanimiyoruz reed le bir alakamiz yok sadece herhez oyunda guzel vakit gecirsin diye bu konusmayi yapiyoruz burada tabikide sizlere bankacidan 100 altin borc almis onun cezasinikaldirin demiyoruz sizlere sadece pushin ip komsu mesleeri yuzunden sanisikli mesleer yuzunden iceriye giren arkadaslarimiza hfifletici sebeblerden dolayi biraz cezai indirim yapmaizni rica ediyoruz burasi gercekten bir oyusa reed de de gundemde AF konusu var bu oyun bir gercekse AF AF AF A F AF AF AF A F A FA F AF AF AF AF............ IYI OYUNLAR DILERIM.... ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: Genel AF - BuZZard - 29-10-2018 (28-10-2018, Saat: 23:48)DragoNSLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler; Cvp: Genel AF - Esdeath - 29-10-2018 (28-10-2018, Saat: 23:48)DragoNSLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Genel bi af geldigi zaman oyuncu sayısı otomatik olarak artıcaktır buda her konuda daha iyi olucaktır. Dövüş alanları olsun.(27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler; Cvp: Genel AF - - METE HAN - - 29-10-2018 Kesinlikle katılıyorum oyuna canlılık getirme ve hareketlendirme adına yasadışı olmayan bir hareket bence ![]() Cvp: Genel AF - MUKACE - 29-10-2018 Katılıyorum |