Dragons War Forum
Genel AF - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Genel AF (/showthread.php?tid=10223)

Sayfalar: 1 2

Genel AF - ALEXANDRA STAN - 27-10-2018

Merhaba Adminler;

Geçtiğimiz günlerde, oyunun resmi instagram sayfasından paylaştığınız gönderide, cezalı oyunculara genel bir af düşündüğünüzü dile getirdiniz. Bu gönderiyi cezalı arkadaşlarıma ilettiğimde, hepsinden olumlu cevaplar aldım. Henüz tanımadığım kişilerinden heyecanlanacağından eminim. Oyuna, piyasaya ve dövüş alanlarına aktiflik geleceğine inanıyorum. Fakirlik laneti dışında ki tüm gelecek afların oyun içinde bir haksızlık yaratacağını düşünmüyorum. En kısa sürede olumlu cevaplarınızı bekliyoruz.  Savaşa Hazırım

Cvp: Genel AF - T-Bag - 28-10-2018

(27-10-2018, Saat: 15:10)Izanami Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Adminler;

Geçtiğimiz günlerde, oyunun resmi instagram sayfasından paylaştığınız gönderide, cezalı oyunculara genel bir af düşündüğünüzü dile getirdiniz. Bu gönderiyi cezalı arkadaşlarıma ilettiğimde, hepsinden olumlu cevaplar aldım. Henüz tanımadığım kişilerinden heyecanlanacağından eminim. Oyuna, piyasaya ve dövüş alanlarına aktiflik geleceğine inanıyorum. Fakirlik laneti dışında ki tüm gelecek afların oyun içinde bir haksızlık yaratacağını düşünmüyorum. En kısa sürede olumlu cevaplarınızı bekliyoruz.  Savaşa Hazırım

En azından çıkmak için ödenmesi gerekn cezayı %85-90 oranında düşürmekte mantıklı olabilir

Cvp: Genel AF - DragoNSLayeR - 28-10-2018

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, söylediği şekilde bir af gelirse dövüş alanlarında daha aktif olabiliriz ve gerçekten bu çok iyi olur  Smile

Cvp: Genel AF - ALEXANDRA STAN - 29-10-2018

(28-10-2018, Saat: 23:13)DuMaN6 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

En azından çıkmak için ödenmesi gerekn cezayı %85-90 oranında düşürmekte mantıklı olabilir

Bence en mantıklı cevaplardan birisi bu olmuş Big Grin

Cvp: Genel AF - BlackGirls - 29-10-2018

Geçtiğimiz günlerde, oyunun resmi instagram sayfasından paylaştığınız gönderide, cezalı oyunculara genel bir af düşündüğünüzü dile getirdiniz. Bu gönderiyi cezalı arkadaşlarıma ilettiğimde, hepsinden olumlu cevaplar aldım. Henüz tanımadığım kişilerinden heyecanlanacağından eminim. Oyuna, piyasaya ve dövüş alanlarına aktiflik geleceğine inanıyorum. Fakirlik laneti dışında ki tüm gelecek afların oyun içinde bir haksızlık yaratacağını düşünmüyorum. En kısa sürede olumlu cevaplarınız bekliyorum 
 ben ayni  dusuncedeyim   cunku   iceride   hapishanedeolan bir cok insan  va bunlarin  kimi koMsusU     yuzunden kimi  ise   ip den icerideler  arkadaismin dediyi konuya katiliyorum AF  AF  AF  AF  AF

Cvp: Genel AF - BlackGirls - 29-10-2018

onceikle  merhaba  herkeze gunay  din  konu  af af af af af   tamam  guzel   iceride olan bir  ton arkadaslarimiz    var kimi ip den girmis kimi pushig den kimi ise   danisiklii  dovusten iyi  guzel bu arakdaslarimizin   sucu  gunahi nedir      bir gunahi var  oda ip  ip sorunu  cozulse hersey tamam  gelelim   birisine borc  alip dolandirmak    bunlar gereken cezayi   alicak  almazsa   b oyunda  hic oyuncu  kalmaz ancak  pushin  danisikli dovus gibi   cezalardan   en iyisi ip den giren oyuncularin cezasini kaldirip yada  cezalarinda   hafifletici sebebler kulanmaznizi rica ediyorum instagramda attiginiz hiakyede  facebook uzerinden paylasimis  ve  herkez yok hayir  boyle  oun mu olur  burasi ne boyle  allahsizlar  yatsin    girmesin oyuna  demisler  biz burada    ne onlari tanidigimiz  icin konusuyoruz nede onlarla  reed  den bir tanisikliyimiz oldugu icin  konusuyorz  sadece   o   AF  a  kizan arkadaslarimiz iceri  girse onlar icinde ayni    tepkiyi  vereceyiz onlar  icinde savacayiz ancak    onlar kendilerinden baskalarini  tanimiyor  biz  burada   daha once deiyim gibi kimseyi tanimiyoruz reed  le bir alakamiz  yok  sadece herhez   oyunda guzel vakit  gecirsin diye bu konusmayi yapiyoruz  burada  tabikide sizlere  bankacidan 100 altin borc almis onun cezasinikaldirin  demiyoruz  sizlere sadece  pushin  ip komsu  mesleeri yuzunden   sanisikli mesleer yuzunden iceriye  giren arkadaslarimiza hfifletici sebeblerden dolayi  biraz   cezai indirim  yapmaizni rica  ediyoruz  burasi  gercekten bir oyusa  reed  de de   gundemde  AF konusu var    bu oyun bir gercekse    AF   AF    AF    A F    AF    AF  AF A F A FA F AF AF AF AF............ IYI OYUNLAR DILERIM.... Savaşa Hazırım Kucaklaş At üstünde Evet

Cvp: Genel AF - BuZZard - 29-10-2018

(28-10-2018, Saat: 23:48)DragoNSLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, söylediği şekilde bir af gelirse dövüş alanlarında daha aktif olabiliriz ve gerçekten bu çok iyi olur  Smile

Cvp: Genel AF - Esdeath - 29-10-2018

(28-10-2018, Saat: 23:48)DragoNSLayeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum, söylediği şekilde bir af gelirse dövüş alanlarında daha aktif olabiliriz ve gerçekten bu çok iyi olur  
Genel bi af geldigi zaman oyuncu sayısı otomatik olarak artıcaktır buda her konuda daha iyi olucaktır. Dövüş alanları olsun.

Cvp: Genel AF - - METE HAN - - 29-10-2018

Kesinlikle katılıyorum oyuna canlılık getirme ve hareketlendirme adına yasadışı olmayan bir hareket bence  Evet

Cvp: Genel AF - MUKACE - 29-10-2018

Katılıyorum