![]() |
Başlıca çözülmesi gereken hatalar - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Başlıca çözülmesi gereken hatalar (/showthread.php?tid=10172) Sayfalar:
1
2
|
Başlıca çözülmesi gereken hatalar - -BraveHearT- - 17-10-2018 Sayın adminlerim bu aralar güzel etkinlikler yapmaya çalışıyorsunuz hepinize kolay gelsin bol şans. Fakat öncelikli çözülmesi gereken oyun tadını arttıracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Peki bunlar nedir? Okuyunca öncelik olduğuna kanaat getireceksiniz eminim: -Chat konuşmalarının sürekli sıfırlanması ve kendi yazımız dışında yaratığa saldırı gibi oyun mesajlarının bile gelmemesi. -Çantaya girince eşyaların yerinin sürekli olarak değişmesi -Savaş ceplerine bir şey koyamayışımız veya ceplerden bir şey çıkartamayışız -Bölgeye ışınlanınca sayfanın yenilenmesi ve bizi yaptığımız eylemden alıkoyması -Bölge değişince sayfa yenilemeden ya da herhangi bir yere tıklamadan bölge değiştiğine dair resim değişikliliğinin olmaması -Meslek aletleri ile ilgili düzenleme -Yaratıkların iki kez üst üste vurması -Foruma bile konu açarken hata veriyor İlginiz için şimdiden teşekkürler. Arkadaşlarımın da eklemek istediği şeyler olursa ekleyebilirler... Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - Kenpachi - 17-10-2018 (17-10-2018, Saat: 17:33)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminlerim bu aralar güzel etkinlikler yapmaya çalışıyorsunuz hepinize kolay gelsin bol şans. Fakat öncelikli çözülmesi gereken oyun tadını arttıracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Peki bunlar nedir? Okuyunca öncelik olduğuna kanaat getireceksiniz eminim: ![]() Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - ALEXANDRA STAN - 17-10-2018 (17-10-2018, Saat: 17:33)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminlerim bu aralar güzel etkinlikler yapmaya çalışıyorsunuz hepinize kolay gelsin bol şans. Fakat öncelikli çözülmesi gereken oyun tadını arttıracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Peki bunlar nedir? Okuyunca öncelik olduğuna kanaat getireceksiniz eminim: ![]() Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - Bekoceza - 17-10-2018 (17-10-2018, Saat: 17:33)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminlerim bu aralar güzel etkinlikler yapmaya çalışıyorsunuz hepinize kolay gelsin bol şans. Fakat öncelikli çözülmesi gereken oyun tadını arttıracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Peki bunlar nedir? Okuyunca öncelik olduğuna kanaat getireceksiniz eminim:Arkadaşıma katılıyorum özellikce cepe pot koyma harita geçişleri ve meslek aletleri. Meslek aletleri berbat durumda mavi olta ile 1k balık tutuyorum 4 tanesinde +2 verdi. Önceden böyle değildi. Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - FabFabFab - 17-10-2018 (17-10-2018, Saat: 17:33)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminlerim bu aralar güzel etkinlikler yapmaya çalışıyorsunuz hepinize kolay gelsin bol şans. Fakat öncelikli çözülmesi gereken oyun tadını arttıracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Peki bunlar nedir? Okuyunca öncelik olduğuna kanaat getireceksiniz eminim:Güzel bir konu olmuş katılıyorum bende ![]() Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - UMAY - 17-10-2018 konuyu açtığınız için teşekkürler düzeltilirse sevinirim (bu arada insan tarafı 3. seviye yeşil manevra yayı alıyorum) [Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ![]() Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - - Thanatos - - 17-10-2018 kaynakların sureklı elde etme basarısızlıgı ![]() dovuslerın gec acılıp oyunun fena bır sekılde kasması ![]() Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - A L G O S - 17-10-2018 (17-10-2018, Saat: 17:33)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminlerim bu aralar güzel etkinlikler yapmaya çalışıyorsunuz hepinize kolay gelsin bol şans. Fakat öncelikli çözülmesi gereken oyun tadını arttıracak şeyler olduğunu düşünüyorum. Peki bunlar nedir? Okuyunca öncelik olduğuna kanaat getireceksiniz eminim: + Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - nootnoot - 17-10-2018 -Başka sekmedeyken yaratık dalınca sesli uyarı gelmiyor, tekrar oyunun olduğu sekmeyi açınca geliyor o zamana kadar da ölmüş oluyoruz. -Savaş logu dövüşü takip etmiyor her seferinde kendim altlara kadar indiriyorum. -Orantısız elde etme başarısızlıkları -Genel olarak hırsızlık mesleği Cvp: Başlıca çözülmesi gereken hatalar - -I Democracy I- - 17-10-2018 - 12 level vahşi krofdor ve büyücü eldivlerin canı normalden 1kya yakın daha fazla. olması gereken max hpleri 2235. Ayrıca savaşta yanına çağıdıkları 11 ve 10 level yardımcıların da canı 3k dan fazla geliyor. Normal seviyelerine inmesi gerekiyor - Savaşta sayıca fazla olan tarafın pet efektleri daha fazla çalışıyor ve üst üste petten efekt alabiliyor. - https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artikul_id=9108 27 enerjili kudretli güç kaybı oku, ok atılacak kişinin üstünde binek efekti ve belli başlı bazı efektler varken çalışmıyor. "Üstünde benzer başka bir efekt var" hatası veriyor - Magronlardaki muazzam dövüşlerde ejder sunağı gelme sorunu devam etmekte. Yönetim tarafından daha önce sunakta sorun olduğu kabul edilmişti ancak düzeltilemedi. - En son 13 level şankaranın efekti olan şankaranın gözü efekti vuruş gücünü arttırmıyordu. - Haftalık antikacıdan 1 gümüşe 1 tane satılması gereken ludiyal zinciri antikacıdan temin edilememektedir. |