Dragons War Forum
İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI (/showthread.php?tid=10063)

İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - HisseT - 01-10-2018

Herkese kolay gelsin ben  Direnis08

Bu yazımızda kim haklı,kim haksız oynayacağız.Kazanan ödül almayacak ama bir kaybedeni olacak.
Uzun zamandır insan ırkındaki ejder kesimi ve yüzük sorunlarını forum ortamında ve hanlıklar arasında konuştuk ama bir çözüm yolu bulamadık.
Genellikle bulunan çözüm yöntemleri bizlere hitap etmediği için sürekli sıramızı bekledik ve o sıra bize hiç gelmedi...
Bulunan çözüm yolunuda hemen söyleyeyim 4 osmanlı üyesi olacak 1 kişide diğer hanlıklardan belirlenecek ve 3 günde bir kesilecek bu böyle sürüp gidicek.Şimdi buna benim aklım ermiyor ama bu çözüm yoluda şöyle bir zamanda bulundu osmanlı 2 ay boyunca ejderi kimseye söylemeden kesti ama hep aynı 5 li grup ile kestiği için yüzükleri kendileri arasında pay ettiler bu 4 kişi içeriden 1 kişi başka hanlıktan çözümünü sunarken bile 2 ay boyunca kestikleri ejderde kendi hanlıkları içinde pay etmedikleri için gene kendi adamlarına sıra vereceklerini söylediler :Smile  Yani istiyorlarki herşey bize aksın...

Bu olaylar böyle sürüp durdu ve en son bizde kesmek istediğimizi söylediğimizde bize tavır aldılar ve neden fikir sunmadınız o iş artık geçti biz keseceğiz 1 kişiye yüzük vereceğiz dediler o sıra bile bizim hanlığa gelmedi :Smile  

Bizde yaratık avcıları hayran yaptık naaş lazım olduğu için ejderin süresini takip ettik ve bir kere de olsa girdik kestik naaşımızı aldık ve yüzüğü doldurduk,kimse bir şey demedi.Bu olaydan 2 hafta sonra gene kestik bize değilde yanımızda girenlere izin almadınız denildi.Ve son olarak bu akşam kesmeye girdik baktık ne kadar osmanlı var hepsi dövüşe girip öldü ejderi bozup tekrar kendileri kesmek istediler ama başaramadılar..

Sonuç olarak 3 aydır kestikleri en az 20 ejder kesmişlerdir bizde toplamda 3 ejder kestik..Onlar o 20 ejderde hep kendi hanlıklarını kayırırken biz ise 3 ejderin kesimini karma hanlıklar ile yaptık ve 3 ejderden 1 yüzüğü kendi hanlığımda yüzüğü olmayan bir arkadaşa verdim.Demem şudur madem sıraya koymuyorsunuz,madem anlaşmaya yanaşmıyorsunuz bunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz?
Bu ırkta tek siz yoksunuz bu ırkta sizden başka oyuncularda var ve işin en komiği 3 aydır kestiğiniz ejderde kendi hanlığınızdaki adamlarda bile yüzük yok siz böyle çıkarcı oyuncularsınız.Komik olan olay da şu yanınızda duranların kendi hakkını aramaması.

Neyse fazla uzatmaya gerek yok ben bu ejder konusunda sizler gibi düşünmüyorum ve ırk içinde her hanlığın yada karma grupların sıra ile kesmesini mantıklı buluyorum.2500 dj onurunu geçtim bu arada şu lafınızıda unutmayın 1 kişi bile 2500  dj yi geçerse yeni grup kurulacak demiştiniz işte ben kurdum...

Beni bu ejder konusunda sabah akşam kesebilirsiniz bana oyun oynatmayabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız ne ağzımı açarım nede pişman olurum bu ejder konusunda diğer hanlıkların ve oyuncuların hiçbir suçu yoktur 3 ejder de takımı ben kurdum sorunlusu benim..

Bu arada unutmadan magron ırkı insan ırkını bastığı zaman şu 3 aydır kestiğiniz ejderin yüzüklerini takıp ırkınızı korursanız sevinirim zanaatçılarda yada kaçakçı mağazasında durmak olmuyor nede olsa siz İNSAN IRKININ SAVUNUCULARISINIZ...sizlere afk kalmak yakışmıyor iyi oyunlar... 

(yorum atın ama cevap vermek gibi bir niyetim yok)

Cvp: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - ReaLKinG - 01-10-2018

Şu oyunda yapılan onca terbiyesizlik varken buda cabası insan oğlu aç gözlü malesefki
bu dediklerin magron tarafında da var bi grup kafasına göre kurallı ben koyarım ben yaparım zihniyetinde saldırı tomarını alan kendini yenilmez sanıyo bu oyunda anlamış değiliz güldürüyosunuz bizi sadece Smile
insan ırkına yapılan her baskında gözlemlediğim kadarıyla bütün 11 leveller sağa sol kaçıyor insan tarafındaki düşük leveller baskın yapıyolar gelsenize demelerine rahmen zanatçıda afk taklidi yapıyolar yapmayın böyle şeyler komik değilsiniz hiç bi savaş alanında osmanlıyı ben tam olarak göremedim uzun zamandır belli kişiler kendi çapında takılıyor sürekli...
umarım insam ırkındaki gözü aç arkadaşlar bi doyar da oyunun zevkini alır herkez

-Realstronq

Cvp: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - K1R1K-S - 01-10-2018

Hunlar insan meydanını bastıgında çok iyi hatırlıyorum 1 kişi hunlar ile savasmıstı o da -arsionist- di. İnsan ırkındaki 11 levellerin ne yapmaya çalıştıgını biz düşük levellerde anlamıyoruz magmarlar baskın atınca in cin top oynuyor ama 2 insan hanlıgı birbirine girince off aynalar efektler moroklar neler neler madem bu kadar hırslısınız madem bu işi bu kadar iyi biliyorsunuz gidin hunların üzerinde yapın. Geçen efektler vardı dedim virigiya'ya gidiyim bari onur kasıyım ne güzel dövüşüyordum tak hunlar damladı, doğru olanı yaptılar. Aynı durum magmarlar için olunca yani bi magmar gelip bizim vimilya'yı basınca  11 levellere yazıyorum herkes afk Smile

burada hiçbir hanlıga gönderme yapmıyorum çünkü insan ırkında neredeyse bütün hanlıklar aynı tavırı sergiliyor.

Cvp: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - adu - 01-10-2018

Fazla söze ne hacet. Adam konuşmuş Smile

Cvp: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - IBLIS - 01-10-2018

1
1
11
1
1
1

Cvp: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - AZEWOLF - 02-10-2018

(01-10-2018, Saat: 02:04)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese kolay gelsin ben  Direnis08

Bu yazımızda kim haklı,kim haksız oynayacağız.Kazanan ödül almayacak ama bir kaybedeni olacak.
Uzun zamandır insan ırkındaki ejder kesimi ve yüzük sorunlarını forum ortamında ve hanlıklar arasında konuştuk ama bir çözüm yolu bulamadık.
Genellikle bulunan çözüm yöntemleri bizlere hitap etmediği için sürekli sıramızı bekledik ve o sıra bize hiç gelmedi...
Bulunan çözüm yolunuda hemen söyleyeyim 4 osmanlı üyesi olacak 1 kişide diğer hanlıklardan belirlenecek ve 3 günde bir kesilecek bu böyle sürüp gidicek.Şimdi buna benim aklım ermiyor ama bu çözüm yoluda şöyle bir zamanda bulundu osmanlı 2 ay boyunca ejderi kimseye söylemeden kesti ama hep aynı 5 li grup ile kestiği için yüzükleri kendileri arasında pay ettiler bu 4 kişi içeriden 1 kişi başka hanlıktan çözümünü sunarken bile 2 ay boyunca kestikleri ejderde kendi hanlıkları içinde pay etmedikleri için gene kendi adamlarına sıra vereceklerini söylediler :Smile  Yani istiyorlarki herşey bize aksın...

Bu olaylar böyle sürüp durdu ve en son bizde kesmek istediğimizi söylediğimizde bize tavır aldılar ve neden fikir sunmadınız o iş artık geçti biz keseceğiz 1 kişiye yüzük vereceğiz dediler o sıra bile bizim hanlığa gelmedi :Smile  

Bizde yaratık avcıları hayran yaptık naaş lazım olduğu için ejderin süresini takip ettik ve bir kere de olsa girdik kestik naaşımızı aldık ve yüzüğü doldurduk,kimse bir şey demedi.Bu olaydan 2 hafta sonra gene kestik bize değilde yanımızda girenlere izin almadınız denildi.Ve son olarak bu akşam kesmeye girdik baktık ne kadar osmanlı var hepsi dövüşe girip öldü ejderi bozup tekrar kendileri kesmek istediler ama başaramadılar..

Sonuç olarak 3 aydır kestikleri en az 20 ejder kesmişlerdir bizde toplamda 3 ejder kestik..Onlar o 20 ejderde hep kendi hanlıklarını kayırırken biz ise 3 ejderin kesimini karma hanlıklar ile yaptık ve 3 ejderden 1 yüzüğü kendi hanlığımda yüzüğü olmayan bir arkadaşa verdim.Demem şudur madem sıraya koymuyorsunuz,madem anlaşmaya yanaşmıyorsunuz bunu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz?
Bu ırkta tek siz yoksunuz bu ırkta sizden başka oyuncularda var ve işin en komiği 3 aydır kestiğiniz ejderde kendi hanlığınızdaki adamlarda bile yüzük yok siz böyle çıkarcı oyuncularsınız.Komik olan olay da şu yanınızda duranların kendi hakkını aramaması.

Neyse fazla uzatmaya gerek yok ben bu ejder konusunda sizler gibi düşünmüyorum ve ırk içinde her hanlığın yada karma grupların sıra ile kesmesini mantıklı buluyorum.2500 dj onurunu geçtim bu arada şu lafınızıda unutmayın 1 kişi bile 2500  dj yi geçerse yeni grup kurulacak demiştiniz işte ben kurdum...

Beni bu ejder konusunda sabah akşam kesebilirsiniz bana oyun oynatmayabilirsiniz bu sizin en doğal hakkınız ne ağzımı açarım nede pişman olurum bu ejder konusunda diğer hanlıkların ve oyuncuların hiçbir suçu yoktur 3 ejder de takımı ben kurdum sorunlusu benim..

Bu arada unutmadan magron ırkı insan ırkını bastığı zaman şu 3 aydır kestiğiniz ejderin yüzüklerini takıp ırkınızı korursanız sevinirim zanaatçılarda yada kaçakçı mağazasında durmak olmuyor nede olsa siz İNSAN IRKININ SAVUNUCULARISINIZ...sizlere afk kalmak yakışmıyor iyi oyunlar... 

(yorum atın ama cevap vermek gibi bir niyetim yok)

cevap vermeye yüzün olmalalı bence. benimle eskiden beraber oynayan arkadaşlar iyi bilirler ben osmanlıdan hic hazzetmezdim ve sevmezdim yalan yok bu konuda. ama nen 8-9 lvl de 10 lvl adamlar gelip bolgede bana dalip saatlercr travma verdiğinde hisset , mundo, börte,ceday,naiad hariç sizin 10 lvl arkadaşlar neredeydi. hemen hemen her dövüşte osmanlı gelip savunuyordu. o zaman osmanlıya bakışım değişti. siz hangi yüzle yüzük istiyorsunuz utanmalısınız. hepinizden daha itemsiz rütbesiz madalyasız destesiz olmama rağmen bölgeye gelen magilerle sizden daha çok savaşçağırıp önce sizleri bölgeyi savunurken sahnede bir görelim. sonra ejder isteyin. ikinci bir konu kendi hanlığınıza yüzük vermediniz diyorsun. ejderden yüzük verdiğinden bile bihaberken beni ejdere çağırıp yüzük verecez dediler gittim yüzüğü aldim. burada kimsenin hakkı yenmiyor o nedenle hak arama gereği duymuyoruz.sizler değilmisiniz muazzam dövüşlere gelmeyenler. etkinlik sualtı pvp ye girip 2k hasar atmadan ölüp bazı şeyleri istemeyeceksin.bazı 8-9 lvl ler kadar şu ırka katkınız olsun o kadar 11 lvl adamınız var.

Cvp: İNSAN IRKININ SAVUNUCULARI - UMAY - 02-10-2018

Bu sunucuda daha önce oynamadım. Ancak ingilizdede bu tür şeyler oluyordu. Takımda genellikle 2 kişiye yüzük alınıyordu diğerleri ise büyük hanlık üyeleri oluyordu. Buradada böyle bir çözüm gelebilir. Ancak unutmayın ki bu oyunda herkes kendi çarından mesuldür kimse kimseye yüzük aldırmak zorunda değildir. İyi oyunlar dileirm.  Evet