![]() |
Bakım çalışmaları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Bakım çalışmaları (/showthread.php?tid=9594) |
Cvp: Bakım çalışmaları - burber - 07-02-2019 akrebi açtık giremiyoruz takım olarak insanların işi gücü var akrep 6 saatlik giriş süresi veriyor umarım bir sorun olmaz işi gücü olan insanlar var oyun çok ağır aynı zaman da chat yine gidik. Cvp: Bakım çalışmaları - AVCIBEY - 07-02-2019 Göz oranlarının düşmesi konusunda arkadaşlara katılıyorum acayip fark ettirdi oranlar. Cvp: Bakım çalışmaları - hukumsuz korsan - 07-02-2019 bana gelen msjlar veya normal msjlar gorunmjuyor bı yardıncı olurmusunuz Cvp: Bakım çalışmaları - KafKef - 07-02-2019 Chat yok Cvp: Bakım çalışmaları - Zagor_kullanılmayan - 07-02-2019 Şu oyunun pusulasını doğru düzgün yapın eksikler var Cvp: Bakım çalışmaları - KaraBalta - 07-02-2019 Bitki kesemiyorum ki şuanda ben hep elde etme başarız diyor ![]() ![]() ![]() Cvp: Bakım çalışmaları - WWGökdelenWW - 07-02-2019 (19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. cahatı aktif ederseniz çok güzel olucak tek şikayetim ![]() Cvp: Bakım çalışmaları - - Thanatos - - 07-02-2019 (07-02-2019, Saat: 09:20)WWGökdelenWW Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. bugun 2 kez oldum chat yok ne kırıldı yazmıyor buraya bunu yazıyorumda telafısı olucakmı ![]() ![]() Cvp: Bakım çalışmaları - OTTOMAN - 07-02-2019 (19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. CHAT YAZILARI GÖZÜKMÜYOR MAALESEF YARDIMCI OLURMUSUNUZ Cvp: Bakım çalışmaları - A L E F - 07-02-2019 (17-08-2018, Saat: 14:15)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba |