Dragons War Forum
Bakım çalışmaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Bakım çalışmaları (/showthread.php?tid=9594)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Cvp: Bakım çalışmaları - Beci - 06-02-2019

(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

bölge geçişlerde sıkıntı var geçiş yapmak için bastığımda bekliyorum yapmıyor f5 attımda ancak geçiş yapıyor

Cvp: Bakım çalışmaları - AVCIBEY - 06-02-2019

Maden süreleri dolmadan madeni alıyoruz ama maden süresi sonra doluyor aynı sürede bitmiyor.

Cvp: Bakım çalışmaları - REİS27 - 06-02-2019

şu hırsızlık mesleğine bi çözüm bulun artık bu kadar da cimrilik olunmaz yahu meslek kasmak için kutu bulamıyoruz.?

Cvp: Bakım çalışmaları - AVCIBEY - 06-02-2019

terkedilen evde dalınca takım arkadaşı dövüşe katıl diyemiyordu dövüşlerden katılıyordu düzeltilmiştir umarım.

Cvp: Bakım çalışmaları - Maloch - 06-02-2019

bakım iyi güzel hoş ama biraz daha profesyonel olmalı data merkezinden kimin neden ne kaybettiği bulunup takip edilebilir en azından hak yenmesin diyerek biraz başınızı ağrıtmalısınız Evet bu iş böyle olmaz sadece antitravma ve kırılmazlık etkisi yeterli olmayacaktır mesela ben takım arkadaşıma düşen lotları veremiyorum ve sanki onun hakkını yemişim gibi oluyor neymiş aynı ıpymiş kardeşim al beni incelemeye varsa bişey uyar deki düzelt düzeltmedim mi kes cezamı bu bu kadar zor değil artık ilgilenin şu oyunla  Sinirliyim

Cvp: Bakım çalışmaları - - Thanatos - - 06-02-2019

yazıyoruz yazıyoruzda hangı bırsey duzelıyo meslek chat yaratıkların 2 kez vurması oyunun kasması bug cıkması dovuslerde kalması Sıkıldım  bazen guzel gıden falıyetlerı kısıtlamaya calısıp onları bozmak mesela gıdın bunları duzeltın yazıklar olsun oyundan soguttunuz Sinirliyim

Cvp: Bakım çalışmaları - KingEA - 06-02-2019

Chat ve geçişlerde sıkıntı var hazir konu açılmışken yaratiklardan lot düşmüyor kutu atmiyor hırsız kasilmiyor mubadelede haftalar oldu 5/6 kişi intikam zirh dizlik koyuyor piyasada yok yeşil item maviden daha zor bulunur olduki cellat itemleri mavi itemler kadar pahali....

Cvp: Bakım çalışmaları - STeRK - 06-02-2019

sıkıntılar hat safada elini neye atsan sıkıntı 

1. özellikle kristal mebet ve arena gibi onur kasacağımız tek alanlar lagdan oynamak zorlaştırdığı kadar çoğu zaman yenilgiyide beraberinde getiriyor

2. onur alanlarında yeterince hassasiyet gösterilmediğinde rabet eden oyuncu sayısıda çok az buda yönetimin yeterince etkinliklere teşvik etmemesinden kaynaklı sıkıntı

3. meslek kasarken toplamda 250 veya 300 karışım yaptık ancak tp atırabildik oda eski yöntemleri bildiğimiz için bu sorunun üstesinden gelebildik

4. yaylar özeliklede rüzgar öfke yayı bulmak neredeyse imkansız bir hal almış durumda cellat üst dizlik aynı şekil 

5 gizli bilgi verdikçe alınmayan bir sıkıntı

6 göz göz düşürmelerde sıkıntı çekiliyor

Cvp: Bakım çalışmaları - Theaamour - 06-02-2019

mağarada 1. sırada bile olsan adamlar takımca girip bizim sıramızı alıyorlar 5 gün boyunca 1. sırada olmama rağmen mağaraya hiç giremedim. karşı taraf da aynı şekilde bunun düzeltilmesi gerek

Cvp: Bakım çalışmaları - Ottimo - 06-02-2019

oyun donuyor çok takılıyo ya versita öfkesindeyim yapamıyoruz