Dragons War Forum
Bakım çalışmaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Bakım çalışmaları (/showthread.php?tid=9594)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Cvp: Bakım çalışmaları - IxTaRSoxI - 01-12-2018

Kaynak toplarken topladıktan sonra 10 saniye daha toplama ekranında bekliyoruz.

Cvp: Bakım çalışmaları - KingEA - 05-12-2018

Şuan html 5 te geçişler ölü durumda ve chat iptal ayrıca benim elt küpü bozuldu galiba :Smile 4gün oldu ticket attım hala cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin

Cvp: Bakım çalışmaları - senan - 26-12-2018

SELAM ALEYKUM AZERBAAYCAN HERKESE

Cvp: Bakım çalışmaları - Mardinli - 26-12-2018

(19-11-2018, Saat: 19:04)Savaş alanlarına basvuramıyorum bütün itemlerim mavi olmasına rağmen 30 yeşil görevimi yapamıyorum kristale giremediğim için en önemli konu bu mağaraları yanı kısacası Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

Cvp: Bakım çalışmaları - Big Bang - 26-12-2018

(19-11-2018, Saat: 19:12)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

meslek aletı bozuk duzelmıyo duzeltıcez dıyosunuz :Smile dovuslerde takılma oluyor 15 20 dakka dovus sonlanmıyor
En buyuk sorunlardan biri ev hic item vermiyo herkes bundan sikayetci.Bununla ilgilerniseniz guzel olur.Her defasinda versin demiyorum ama 10 kere girincede bi sey olmuyo bosyere masraf.

Cvp: Bakım çalışmaları - DeVRaN - 26-12-2018

(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir.

Keyifli oyunlar.

meslek aletı bozuk duzelmıyo duzeltıcez dıyosunuz :Smile dovuslerde takılma oluyor 15 20 dakka dovus sonlanmıyor
Taalar da otomatik yemek yemek çok geç oluyor bazen canım dolmadan başkası bana dalıyor

Cvp: Bakım çalışmaları - KrAl52KrAl - 06-02-2019

chat gidik

Cvp: Bakım çalışmaları - WWGökdelenWW - 06-02-2019

Keyifli oyunlar.

bug oluyor bazen oyunda  Şaşkınım

Cvp: Bakım çalışmaları - Ottimo - 06-02-2019

oyun çok kasıyo chat konuşulmuyor

Cvp: Bakım çalışmaları - -Dracarys- - 06-02-2019

(06-02-2019, Saat: 20:42)Ottimo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyun çok kasıyo chat konuşulmuyor

chat çöktü