![]() |
Bakım çalışmaları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Bakım çalışmaları (/showthread.php?tid=9594) |
Cvp: Bakım çalışmaları - IxTaRSoxI - 01-12-2018 Kaynak toplarken topladıktan sonra 10 saniye daha toplama ekranında bekliyoruz. Cvp: Bakım çalışmaları - KingEA - 05-12-2018 Şuan html 5 te geçişler ölü durumda ve chat iptal ayrıca benim elt küpü bozuldu galiba : ![]() Cvp: Bakım çalışmaları - senan - 26-12-2018 SELAM ALEYKUM AZERBAAYCAN HERKESE Cvp: Bakım çalışmaları - Mardinli - 26-12-2018 (19-11-2018, Saat: 19:04)Savaş alanlarına basvuramıyorum bütün itemlerim mavi olmasına rağmen 30 yeşil görevimi yapamıyorum kristale giremediğim için en önemli konu bu mağaraları yanı kısacası Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. Cvp: Bakım çalışmaları - Big Bang - 26-12-2018 (19-11-2018, Saat: 19:12)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En buyuk sorunlardan biri ev hic item vermiyo herkes bundan sikayetci.Bununla ilgilerniseniz guzel olur.Her defasinda versin demiyorum ama 10 kere girincede bi sey olmuyo bosyere masraf.(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. Cvp: Bakım çalışmaları - DeVRaN - 26-12-2018 (19-11-2018, Saat: 19:12)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Taalar da otomatik yemek yemek çok geç oluyor bazen canım dolmadan başkası bana dalıyor(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. Cvp: Bakım çalışmaları - KrAl52KrAl - 06-02-2019 chat gidik Cvp: Bakım çalışmaları - WWGökdelenWW - 06-02-2019 (19-11-2018, Saat: 19:12)HeLios Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(19-11-2018, Saat: 19:04)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular, uzun süredir üzerinde çalıştığımız ve testlerini yaptığımız güncelleme paketlerini bu ay ve önümüzdeki ay içerisinde sırasıyla sisteme dahil etmeye başlayacağız. Güncellemelerden dolayı öngördüğümüz sorunları şimdiden giderdik ancak sistemde mevcut başka sorunların olup olmadığı konusunda yorumlarınıza ihtiyacımız var. Bu konu başlığı altınta oyun arayüzünde karşılaştığınız sorunları bildirebilirsiniz, en kısa sürede giderilecektir. bug oluyor bazen oyunda ![]() Cvp: Bakım çalışmaları - Ottimo - 06-02-2019 oyun çok kasıyo chat konuşulmuyor Cvp: Bakım çalışmaları - -Dracarys- - 06-02-2019 (06-02-2019, Saat: 20:42)Ottimo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: oyun çok kasıyo chat konuşulmuyor chat çöktü |