![]() |
göktürk hanlıgı ve ilegal arena - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: göktürk hanlıgı ve ilegal arena (/showthread.php?tid=6085) |
Cvp: göktürk hanlıgı ve ilegal arena - Wolverine - 06-12-2017 (06-12-2017, Saat: 18:24)WUNDERWAFFE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-12-2017, Saat: 18:22)kimicini Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...ne tanırım ne bilirim karşısını biz sıraya giriyoruz arenada ne çıkarsa kesiyoruz hocam bunun için biz suçlu mu oluyoruz anlamıyorum Bildirmediğin iz ve aynı şekilde savaş yapmaya devam ettiğiniz taktirde suçlu pozisyonuna düşüyorsunuz. Cvp: göktürk hanlıgı ve ilegal arena - kimicini - 06-12-2017 (06-12-2017, Saat: 18:58)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-12-2017, Saat: 18:24)WUNDERWAFFE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne tanırım ne bilirim karşısını biz sıraya giriyoruz arenada ne çıkarsa kesiyoruz hocam bunun için biz suçlu mu oluyoruz anlamıyorum admin bey bildirdim ben buraya yazmadan önce ticket no:11658 (06-12-2017, Saat: 19:05)kimicini Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-12-2017, Saat: 18:58)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bildirmediğin iz ve aynı şekilde savaş yapmaya devam ettiğiniz taktirde suçlu pozisyonuna düşüyorsunuz. bu ticketimi kapatında insan ırkından 2 arkadaş daha var onlarıda şikayet edicem Cvp: göktürk hanlıgı - My Name Is -SL- - 06-12-2017 (05-12-2017, Saat: 20:14)Kont Olaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-12-2017, Saat: 09:01)Extra Shot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Normalde Sizin gibi Karaktersizlere Tenezzül Edip Hiç bişe Yazmazdım ama Ne DemişLer Büyük konuşmucakmışsın . Göktürkler İsminiz Hoş güzel Ama Alayanız Anlaşmalı Magra Arane Yürütüyorsunuz . itibarlı savaşcı olmssun ama Asıl olayda yazanı anlıyamamışsınız itibarlı geriye bi dönün bakın sizde varmı o yazandan .. He ama Herkes kendine sorucak o soruyu bizde itibar varmı die sizi nası hala bu kadar anlaşmanıza rahmen oyunda tutuyosalar aRtık. Tamam hepiniz pırlanta cekmişsiniz bundan yana sıkıntı yok emek vermıssın ama allah daha cok versın daha cok yatırın tek sorun pırlantamı acaba Yöneticeler anladınız Sizzz (05-12-2017, Saat: 20:20)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-12-2017, Saat: 09:01)Extra Shot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Normalde Sizin gibi Karaktersizlere Tenezzül Edip Hiç bişe Yazmazdım ama Ne DemişLer Büyük konuşmucakmışsın . Göktürkler İsminiz Hoş güzel Ama Alayanız Anlaşmalı Magra Arane Yürütüyorsunuz . itibarlı savaşcı olmssun ama Asıl olayda yazanı anlıyamamışsınız itibarlı geriye bi dönün bakın sizde varmı o yazandan .. He ama Herkes kendine sorucak o soruyu bizde itibar varmı die sizi nası hala bu kadar anlaşmanıza rahmen oyunda tutuyosalar aRtık. Tamam hepiniz pırlanta cekmişsiniz bundan yana sıkıntı yok emek vermıssın ama allah daha cok versın daha cok yatırın tek sorun pırlantamı acaba Yöneticeler anladınız Sizzz [quote pid='23621' dateline='1512490833'] ? [/quote] Cvp: göktürk hanlıgı ve ilegal arena - AMON - 06-12-2017 ŞEY NE DİYORDUK GÖKTÜRK BEYMİ ? HMMM OLDU OZAMAN. :LOL: Abi adamlarda hanlık kalmadı, 4de 1'i ban yedi ![]() sonra yok efenim biz multi yapmoooruz, biz paşayıh. ![]() yazık, kıyamam ![]() ![]() ![]() Cvp: göktürk hanlıgı ve ilegal arena - ganJ - 07-12-2017 (06-12-2017, Saat: 23:49)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ŞEY NE DİYORDUK GÖKTÜRK BEYMİ ?Çok güldüm çok teşekkür ederim allahta seni güldürsün değerli rakibim ![]() Cvp: göktürk hanlıgı ve ilegal arena - SunSet - 07-12-2017 Collesium bunu beğendi ![]() Cvp: göktürk hanlıgı ve ilegal arena - Pehlivan - 08-12-2017 Sevgili yönetim elinize, kolunuza sağlık. Sonunda adalet tecelli etti. GÖKTÜRK BEYY :lol: |