Dragons War Forum
En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. (/showthread.php?tid=1084)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - DEKA - 09-02-2017

Bu dogru duzgun deyil olay yaratiyorsunuz amma sunucunuzun gucu bunu yerite yetirmeye yetmiyor guzel adminler...Keyfli oyun yerine yalnizsa sinir kazaniyoruz...

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 09-02-2017

normal şartlarda                     laglı şartlarda
--------------------                     -------------------
22.5 saniye 1 balık                 30 saniye 1 balık
22500 saniye 1000 balık         30000 saniye 1000 balık
6 saat 25 dakika                     8 saat 30 dakika

hesaplamalara göre etkinliğin tekrar düzenlenmesini talep ediyorum bu şartlar da 3. gün 24 saat aralıksız oynayan birisi için bile imkansız olacaktır

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Arvitoo - 09-02-2017

Geç toplama yüzünden çoğu oyuncu ilk günün kaynağını bile toplayamayacak. Böyle bir şey beklemiyorduk açıklama yapmalısınız.

Bir de önerim olacak en az 100 kaynaktan başlama koşuluyla. En azından hesaplara toplanılan kaynak sayısının yüzler basamağının 2 katı kadar pırlanta yükleyip bu hatanızı bir nebze olsun telafi edebilirsiniz herkes işini gücünü bırakıp oyuna geldi çünkü iyi günler..

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - GlueStick - 09-02-2017

Sabah 10:30'dan beri online durumdayım 1 saniye ara vermeden +0 ot topluyorum şuan 865 2 saat sonra anca 1k olur ilk gün 1k yapanların sayısı bile az olacaktır.iş güç sahibi insanlar var rica ediyorum bir düzenleme yapılsın 2.gün 2k bile imkansız bu şartlarda etkinlik güzel fakat kimse kazanamasın havası var..

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Hannibal - 09-02-2017

4 saatte 280 bitki harika böyle giderse 2güne 1k yaparım heralde.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 09-02-2017

(09-02-2017, Saat: 17:07)Hannibal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 saatte 280 bitki harika böyle giderse 2güne 1k yaparım heralde.

sen benim hesaplarımı alt üst ettin dostum ben de yetiştiremeyeceğim o zaman  Şaşkınım

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - LUAN - 09-02-2017

Etkinliğin pek sağlıkla bir etkinlik olmadığını düşünüyorum.Birinci olarak etkinlik başlamadan önce bende dahil olmak üzere bir çok kişi hesaplamalar ile toplanılacak kaynakların kaç saat'e tekabül ettiğini yazdı düşürülmesi yada toplama zamanının uzatılması gerektiğini bildirdi.Ancak bildiğinizi okumaya devam ettiniz.Uykusuzda kalacak olsam toplarım diye düşündüm.İşten çıkıp eve geçmem 00:40 olmuştur.İlk kaynağa tıkladım , toplama ekranı doldu ve neredeyse 2 bitki toplayacak kadar daha bekliyordum lag'dan dolayı.Altyapısal gereksinimleri tamamlamaya çalıştığını, iyileştirmeye çalıştırdığınızı biliyorum ancak server pek izin vermiyor gibi görünüyor buna.Ayrıca 1 admin bile forumda aktif değildi oyunda wolwerine vardı oda çıkış yaptı.

''DragonsWar Ejderhaların Savaşı "Beta Sürümü"yle oyuncuları tarafından kurulmuş kar amacı gütmeyen bir oyundur. Sunucu masraflarını oyuncuları tarafından ödenir (bağış yapılarak). Yasal olmayan bir faliyette bulunmaz. Bu sunucunun sahibi oyuncularıdır.'' Son cümlenize istinaden bizimde belirtmiş forumda yada desteğe yazmış olduğumuz düşünceler değerlendirilmiyor mu?

Kısacası bu etkinliğin oyuncu dostu bir etkinlik olduğunu düşünmüyorum.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - - HUSRAN - - 09-02-2017

(09-02-2017, Saat: 17:29)Jovos Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Etkinliğin pek sağlıkla bir etkinlik olmadığını düşünüyorum.Birinci olarak etkinlik başlamadan önce bende dahil olmak üzere bir çok kişi hesaplamalar ile toplanılacak kaynakların kaç saat'e tekabül ettiğini yazdı düşürülmesi yada toplama zamanının uzatılması gerektiğini bildirdi.Ancak bildiğinizi okumaya devam ettiniz.Uykusuzda kalacak olsam toplarım diye düşündüm.İşten çıkıp eve geçmem 00:40 olmuştur.İlk kaynağa tıkladım , toplama ekranı doldu ve neredeyse 2 bitki toplayacak kadar daha bekliyordum lag'dan dolayı.Altyapısal gereksinimleri tamamlamaya çalıştığını, iyileştirmeye çalıştırdığınızı biliyorum ancak server pek izin vermiyor gibi görünüyor buna.Ayrıca 1 admin bile forumda aktif değildi oyunda wolwerine vardı oda çıkış yaptı.

''DragonsWar Ejderhaların Savaşı "Beta Sürümü"yle oyuncuları tarafından kurulmuş kar amacı gütmeyen bir oyundur. Sunucu masraflarını oyuncuları tarafından ödenir (bağış yapılarak). Yasal olmayan bir faliyette bulunmaz. Bu sunucunun sahibi oyuncularıdır.'' Son cümlenize istinaden bizimde belirtmiş forumda yada desteğe yazmış olduğumuz düşünceler değerlendirilmiyor mu?

Kısacası bu etkinliğin oyuncu dostu bir etkinlik olduğunu düşünmüyorum.

Son kelimesine kadar katılıyorum. Buyurun birlikte toplayalım bu lagda ot taş balık 3000 tane. 163 den sonra pes eden bırıyım.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - M3HM3T K - 09-02-2017

Bence bu saçma etkinliği unutalım gitsin geri ayara çekin şu meslekleri Full yeşil olduktan 15-20 sn sonra topluyor bırakında normal güzel avrat toplayalım ya teknik olarak imkansız olan bu toplama işlemi böyle kimse yapamayacak çocuk kandırmayın Bari eski haline getirinde güzelavratmı elmasmı kim ne topluyorsa toplasın ben 0+ bitki toplamak zorunda değildim hani istediğimiz bitkide sayaç çalışıyordu.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Destruction - 09-02-2017

Adminlerin artık bi acıklama yapması gerekiyor.Çabalarımız yetersiz 1k bile toplayamıyoruz. Oyunculara oyunu sevdirmiyor nefret ettiriyorsunuz.