Dragons War Forum
göktürk hanlıgı ve ilegal arena - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: göktürk hanlıgı ve ilegal arena (/showthread.php?tid=6085)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

Cvp: göktürk hanlıgı - shelby - 03-12-2017

(03-12-2017, Saat: 06:57)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asenaBig Grin
Tam ASENA  Smile

Arenaya gerçekten emek vermiş, beklemiş savaşmış masraf yapmış herkezin bu konuya yorum hakkı sonuna kadar olduğunu düşünüyorum.

Bayadır sahada görmüyorsunuz doğru Big Grin 
Oyuna başladığım zaman da infomda kaldı 1 2 ay planım programım, herşeyde takır takır işliyor (: 
1,5 ayım filan kaldı.

Nasıl ezdiysem kafanı (: Nasıl charlar açmayı biliyorsan sana rahat yok arkadaş !
Sizin oyun anlayışınız kafanız ezilince wp lere gelip anlaşma istemek. Elini ayağını çekince de reis kesilmek :d Sor arkadaşlarına anlatsın salatalıklarımı zira yediler zamanında bilirler tadını (:     

Ayrıca baphoyu görüyorum gülüyorum Big Grin yahu bunlar bize niye morog atıyorsunuz diye ağlayan tiplerdi Big Grin  Sıradan çıkan, zafer vermiyorlar zaten diyip mabet atmayan tiplerdi Big Grin kaçıyosunuz diye burda linkler filan hayırdır yani ? kim kimin payını kopartıyorsa diye devam etmek vardı şimdi ama neys.. 

BAZEN YAV HEEEE HEEEE DİYİP GEÇMEK İSTERSİN DE GEÇEMEZSİN, 2 3 ÇAR ÇAKAL GELİR REİS KESİLİR.
HAYIR BAKIYORSUN BECERDİĞİ BİŞİ YOK, ORDAN BURDAN KASMIŞ ADAMLARI TOPLA. KASAMAYANLARI MULTİYLE KASTIR, BEN REİSİM GAPTANIM. NİZK DEĞİŞ CHAR DEĞİŞ SÜPERİM.
WP DEN YAZ AĞLA SÜPERİM, ABİ DE NEZAMAN BİTCEK JETON SÜPERİM, ÇOK SÜPERSIN HMNNAAAA
                                                           YA HEEEE HEEE 
HA HA HA Sana sadece gülüyorum morok atıyorum diye ağlayıp mühür atan şebeke sen değil miydin ? Telefonunu aradığımda açmamıştın hani, insan çarıma girip açsana dememe rağmen müsait değilim diyip oyundan çıkanda sendin ? Forum ve oyun mafyasısınız bundan ibaretsiniz ve asla ileri gidemeyeceksiniz. 
Pilli mafyalar size iyi oyunlar boşuna forumu işgal etmeyin sorunu olan gelsin yazsın numaramı veririm kolay gelsin.

Cvp: göktürk hanlıgı - FabFabFab - 03-12-2017

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=14514791
Burber çok güldüm örümcek attın korkudan.Nasıl bir özgüven eksikliğin varsa artık.€sdeath zaten bizi görünce kosa kosa geldi.Hepiniz havanızı aldınız.
BİZLE SİDİK YARIŞTIRAMAZSINIZ ASLANLAAAR.

Cvp: göktürk hanlıgı - MeBuSaN - 03-12-2017

Yazık.

Cvp: göktürk hanlıgı - Harley Quinn - 03-12-2017

(02-12-2017, Saat: 22:59)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BÜTÜN İFTIRALAR ASILSIZDIR .
Gönlünüz oldumu beylerr Big Grin

(03-12-2017, Saat: 17:29)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=14514791
Burber çok güldüm örümcek attın korkudan.Nasıl bir özgüven eksikliğin varsa artık.€sdeath zaten bizi görünce kosa kosa geldi.Hepiniz havanızı aldınız.

Şu yorum konunun özetidir. Biz diyoruz illegal bu arkadaş ne diyor  Üzgünüm Sorunları var galiba üstüne gitmeyelim daha fazla.

Cvp: göktürk hanlıgı - CrazyBoy06 - 03-12-2017

(03-12-2017, Saat: 18:09)MeBuSaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yazık.
ASIL SANA YAZIK SENİN BÖLGENE SENİ KESMEYE GELDİM KORKUDAN HEMEN HANLIK ARKADAŞLARINI CAĞIRDIN SESSİZLİKTE İSE BAYIP KESTİN İŞTE BUDA SENİN DELİKANLILIĞIN.    

KORKAK...

ASIL SANA YAZIK SENİN BÖLGENE SENİ KESMEYE GELDİM KORKUDAN HEMEN HANLIK ARKADAŞLARINI CAĞIRDIN SESSİZLİKTE İSE BAYIP KESTİN İŞTE BUDA SENİN DELİKANLILIĞIN.    

KORKAK...

Cvp: göktürk hanlıgı - FabFabFab - 03-12-2017

(03-12-2017, Saat: 20:53)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-12-2017, Saat: 22:59)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BÜTÜN İFTIRALAR ASILSIZDIR .
Gönlünüz oldumu beylerr Big Grin

(03-12-2017, Saat: 17:29)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=14514791

Şu yorum konunun özetidir. Biz diyoruz illegal bu arkadaş ne diyor  Üzgünüm Sorunları var galiba üstüne gitmeyelim daha fazla.
YENİLGİYİ KALDIRAMAYANLARDA BUGÜN. Smile

Cvp: göktürk hanlıgı - Pehlivan - 03-12-2017

Sanırım paragrafta anlam sıkıntısı ülkemizde had safhada. İnsanlar birbirini anlamakta güçlük çekiyor. Buradaki problem üstünlük veya güç veya cesaret meselesi değil. Birkaç kişi birkaç yerde hile hurda, onursuzluk, şeref eksikliği olduğundan bahsediyor belki yanlış bir üslupla belki yanlış yerde. Onlara karşı aklanması gerekenler ise ben seni şurada kestim seni şurada korkuttum diyor. 

Mesele sidik yarıştırmaktan ibaret değil. Bu bir oyunsa buradaki yaptıklarınız sizin gerçek karakterinizi yansıtır. Eğer şerefinizle onur, madalya kazanmıyorsanız zaten onursuzsunuzdur. 

Umarım yönetimin el atmasıyla problem en doğru ve adil şekilde çözülür. Herkese bol onurlu ve şerefli oyunlar diliyorum...

Cvp: göktürk hanlıgı - MeBuSaN - 03-12-2017

(03-12-2017, Saat: 21:16)CrazyBoy06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

KORKAK...

KORKAK...
kestim mi evet kestim. geldin ağzının payını aldın. korkak olsam  sen sessizlikte 4 level arkadaşıma daldığında anında gelip yine kesmezdim. :Smileyle bi havalar bi havalar. çok değilsiniz gülüm çoğulsunuz ama çok değilsiniz.

Cvp: göktürk hanlıgı - Arwen - 04-12-2017

(03-12-2017, Saat: 21:45)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-12-2017, Saat: 20:53)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu yorum konunun özetidir. Biz diyoruz illegal bu arkadaş ne diyor  Üzgünüm Sorunları var galiba üstüne gitmeyelim daha fazla.
YENİLGİYİ KALDIRAMAYANLARDA BUGÜN. Smile

hem suçlusunuz hem güçlü oldugunuzu sanıyorsunuz....

Cvp: göktürk hanlıgı - My Name Is -SL- - 04-12-2017

Normalde Sizin gibi Karaktersizlere Tenezzül Edip Hiç bişe Yazmazdım ama Ne DemişLer Büyük konuşmucakmışsın . Göktürkler İsminiz Hoş güzel Ama Alayanız Anlaşmalı Magra Arane Yürütüyorsunuz . itibarlı savaşcı olmssun ama Asıl olayda yazanı anlıyamamışsınız itibarlı geriye bi dönün bakın sizde varmı o yazandan .. He ama Herkes kendine sorucak o soruyu bizde itibar varmı die sizi nası hala bu kadar anlaşmanıza rahmen oyunda tutuyosalar aRtık. Tamam hepiniz pırlanta cekmişsiniz bundan yana sıkıntı yok emek vermıssın ama  allah daha cok versın daha cok yatırın  tek sorun pırlantamı acaba Yöneticeler anladınız Sizzz