Dragons War Forum
Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Feo Dünyasında Şans Kuyusu (/showthread.php?tid=526)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - burber - 19-12-2016

2 altın 300para
4 altın 600para
5.5 altın 800para
800para=1 göz bu nedir??
biz olağan üstü para ile item alıcaz diye düşünürken bir anda görüyoruz ki 40k gri paraya item alınıyor biz level kasıyoruz gizemli 3 level item geliyor mağazaya. şu mağazayı düzgün hazırlayın lütfen!

yapamıyorsanız size teker teker itemleri neye koyacağınızı söyleyeyim hiç kimse üzülmesin bu nedir böyle insanları oyundan mı soğutmak amacınız

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - FisteD - 19-12-2016

bu magazada zararımı karşılayamazsan oyunu bırakıyorum ve emin olum benim gibi baya insan cıkıcaktır.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - zippo - 19-12-2016

(19-12-2016, Saat: 13:13)Agrael Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şehir meydanlarındaki mağazada Kuyu Takası bölümünden mağazaya ulaşabilirsiniz

sayın admin şuana kadar 500 altın harcadım ve elime gecen hiç bişey yok lutfen böyle olmaz insanlara böyle davran mayın para kolay kazanılmıyor bukadar da somur meyin insalnları ayıp  ya paramı ihadesini istiyorum yada lutfen bi duzenleme yapın

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - KarluKz - 19-12-2016

Bir tane gizemli item 133 pırlantaya tekabül ediyor. Şimdiden herkesin üzerinde üçünü de görmeye başladım. Millet mi çok zengin biz mi çok fakiriz Big Grin

Ayrıca bayağı bir kişinin üstünde bu kadar uçuk kaçık itemler görmek insanı düşündürüyor biraz pvp alanlarında ne yapacağım diye.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - burber - 19-12-2016

sıkıntı yok blastoise bu nicke bak ve ümitlen yeşil setle agudarın bitirebileceğini gör ve ne mavi setlerin bitiremediğini de bil Big Grin

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - KarluKz - 19-12-2016

(19-12-2016, Saat: 19:40)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sıkıntı yok blastoise bu nicke bak ve ümitlen yeşil setle agudarın bitirebileceğini gör ve ne mavi setlerin bitiremediğini de bil Big Grin

Eyvallah hocam Smile

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - MevsimsizKar - 19-12-2016

Bir sürü şans param elde kaldı hiçbir şey alamıyorum,bu saçmalığa çözüm getirecek biri var mı?

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - YErkut - 19-12-2016

arkadaş bari alınan şeylere miktar sınırı getirmeyin de alabilelim.10 tane gözü ben zaten 1 sxaatte kasıyorum.10 göz için mi 100 pırlanta harcadım ben şimdi?
yönetim lütfen bir kere olsun  maddi açıdan değil de vicdanen düşünerek hareket edin.

bir de bu hesaba bakarsak ben 100 pırlanta ya 50 bin şans parası elde ettiysem 7000 bin pır felan gerekiyor seredor için.gerçekten şaka gibi.

ayrıca birşey daha eklemek istiyorum.bu olağan üstü şans parası elinde 3 tane den az olan ne yapacak?en azından o para karşılığı ona denk gelecek miktarda normal şans parası ile takas yapılacak bir şekil de yapın ki birsürü kişi bu konuda madur olacak.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - KarluKz - 22-12-2016

Olağanüstü şans parası elimizde kaldı. Halledilmesi gereken bir problem bu.

Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - BESIKTAS - 22-12-2016

Olağanüstü şans parası elimizde kaldı desteğe bildirdim geri dönüş yapmadılar çalışma saatlerinde,sonra diyorlarki sorunlarınızı çalışma saatleri içerisinde desteğe bildiriniz 5-6 saat önce bildirdim halen daha cevap bekliyorum.