Dragons War Forum
Noel Babaya Mektuplar! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Etkinlikler (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Konu Başlığı: Noel Babaya Mektuplar! (/showthread.php?tid=26441)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Süper papates - 20-12-2022

öncelikli olarak yeni yılın bütün insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.
isteğime gelince isim değiştirme sertifikası ve kırmızı ve mavi kristal görevinin yapılmış olarak kabul edilmesini istiyorum.
umarım kabul edersiniz Çiçeğim Çiçeğim

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - - ALPARSLAN - - 20-12-2022

(20-12-2022, Saat: 02:01)Smaug Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
noel%20babaya%20mektuplar.png
Şenlikli havai fişeklerle aydınlatılan Yeni Yıl Ruhu, birkaç oyuncuyu mutlu etmek ve aziz hayallerini gerçekleştirmek için bir kez daha Feo dünyasında ortaya çıktı.

Şansa inanın ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz şeyi yazın! Sihirli Ruh kesinlikle tüm mesajları okuyacak, ancak kutsaması en nazik, en parlak ve en samimi dilekleri dikkate alacak! Ondan para, Eshu veya Nadir kart, Yenilenme kumları veya binek, yüzük istemeyin. İsteklerinizde daha mütevazı ve gerçekçi olun ve belki de Yeni Yıl şansı tam size göre gülümseyecektir!

Kurallar:
1. Karakterinizin seviyesi en az 3 olmalıdır.
2. Oyuncu başına sadece bir dilek kabul edilir.
3. Forum kurallarına, oyun kurallarına, kullanıcı sözleşmesine kısacası tüm kurallara uygun olmalıdır.
4. Dilekler 25 Aralık 23:59'a kadar kabul edilir.

Konu dışı mesajlar yasaktır ve silinecektir! Tekrarında ceza alabilirsiniz. Konuyu gereksiz meşgul etmeyin.
Tüm kararlar yönetime aittir. 

Nuri bubacum uyy noel bubacum malum artık ne arena dönüyor ne mağara dönüyor senelercede dönmedi zaten üst levellerde savaş alanları. Bunun için alternatif olarak girişlere sağlam güçlü botlar konulsun bizde girelim görevlerimizi yapalım veyahut dışarda yapılıcak alternatifler sunulsunki yapalım.Herkes çatır çutur yşo sancağı basarken biz gariban gibi kalıyoruz 2023 bizim yılımız olsun inş. Rabbim senide cumada bizle saf tutarken görmeyi nasip etsin Big Grin

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Cerrahoglu - 20-12-2022

Şenlikli havai fişeklerle aydınlatılan Yeni Yıl Ruhu, birkaç oyuncuyu mutlu etmek ve aziz hayallerini gerçekleştirmek için bir kez daha Feo dünyasında ortaya çıktı.

Şansa inanın ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz şeyi yazın! Sihirli Ruh kesinlikle tüm mesajları okuyacak, ancak kutsaması en nazik, en parlak ve en samimi dilekleri dikkate alacak! Ondan para, Eshu veya Nadir kart, Yenilenme kumları veya binek, yüzük istemeyin. İsteklerinizde daha mütevazı ve gerçekçi olun ve belki de Yeni Yıl şansı tam size göre gülümseyecektir!

Kurallar:
3. Forum kurallarına, oyun kurallarına, kullanıcı sözleşmesine kısacası tüm kurallara uygun olmalıdır.

Konu dışı mesajlar yasaktır ve silinecektir! Tekrarında ceza alabilirsiniz. Konuyu gereksiz meşgul etmeyin.

Sevgili noel baba , bu seviyelerde artik dovus alanlari cok donmedigi icin yşo sancagı alamıyorum . Ya gorevler yapilmiş sayilsin ya da alternatif gorevler gelsin ki bizde yşo sancagı alabilelim .

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - ArdenVega - 20-12-2022

Kristal mağarasında ard arda 6 zafer görevimin hall edilmesini isterim)

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Kayasin - 20-12-2022

Öncelikle bir bekleyiş içerisinde olup umutsuzluğa kapılan herkesin dilekleri ve dualarının kabul olduğu bir yıl diliyorum.

Feo evreni büyük ve her geçen gün daha da büyüyor. Bu evrende savaşlar ve görevlerin yanı sıra yapmaktan keyif aldığım hobilerimin arasında kart koleksiyonculuğu favorim. Yıllardır nadir kart statüsünde bile olmayan General UyarrMO kartının çıkmasını bekledim. Sayısını bile sayamadığım kadar kart destesi açtım Eski Kütüpjane'de belki yüzlerce 3lenmiş kart takası yaptım fakat bir türlü erişemedim bu karta. Yeni yılda bu kartın elime geçmesini ve artık bir rahata ermek istiyorum.

Evet

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - - GwanggaeTO - - 20-12-2022

(20-12-2022, Saat: 02:07)Cerrah_101 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Kurallar:

Öncelikle girrceğimiz bu yeni yıl tüm islam alemine huzur ve mutluluk getirsin.
Oyun içinse bu sene şu kötülük madalyasını almam dileğiyle.

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - eskidendi - 20-12-2022

Tecrübemden %15 silinmesi isterdim
Herkese iyi oyunlar...

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - Balzen - 20-12-2022

Kurallar:

Bodurların Değerli Sikkesix10

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - arzem - 20-12-2022

Herkesin en derin arzularının birer  tanesini bu vesileyle burada görmüş olduk Smile benim en derin arzularımdan bir tanesiyse serador bineği sahibi olmam   Kalp

Cvp: Noel Babaya Mektuplar! - -CRAFT- - 20-12-2022

En son 4 sene önce bacadan kaçarken gördüğüm noel babadan 1 dileğim var: diğer çocuklara vermek için benden aldığın macbook'u geri getirmen ya da kaotik gibi takım dağıtımı olan, taalar gibi hangi ırktan oyuncunun girdiğinin belli olmadığı, her levelden oyuncunun katılabileceği eşit dövüş alanları. Seçim sana kalmış tşk noel baba.