Dragons War Forum
Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA (/showthread.php?tid=919)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Pyuor - 24-01-2017

(24-01-2017, Saat: 20:31)--EneRgY-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya yeri değil biliyorum ama
şu naked yapan oyunculara saldırmayın Allah aşkına
tamam itemler kırılmıyor kelle lazımda lotumdan ne istiyonuz Big Grin

Reis gelişme için kusura bakma Big Grin Şifa tomarına sayarsın Big Grin

5f0d410c9dae44158b13850a3cdf815c.png

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - T-Bag - 24-01-2017

(24-01-2017, Saat: 22:13)Pyuor Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-01-2017, Saat: 20:31)--EneRgY-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ya yeri değil biliyorum ama
şu naked yapan oyunculara saldırmayın Allah aşkına
tamam itemler kırılmıyor kelle lazımda lotumdan ne istiyonuz Big Grin

Reis gelişme için kusura bakma Big Grin Şifa tomarına sayarsın Big Grin

5f0d410c9dae44158b13850a3cdf815c.png

ne düştüğünüde yazaydın bari Big Grin
helali hoş olsun ne diyim 
bi daha gelirsen kafanı gövdenden ayırırım ona göre Smile

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Pyuor - 24-01-2017

12 gümüş düştü sorun yok Big Grin

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - RIFKI - 25-01-2017

(24-01-2017, Saat: 01:02)-MaNiSa TaRZaNı- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(24-01-2017, Saat: 00:50)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fikir benden çıkmadı hocam zaten ben sadece benden başka bu kadar küreye sıkılan olduğunu bilmiyordum en azından bu konu başlığı iyi oldu herkes yönetimin sıkılığını anladı ve dertlerini dile getirdi. Onun dışında da hocam seninle burada uğraşmak istemiyorum tüm oyun kimin kim olduğunu biliyor o yüzden o konulara daha fazla girip bölünmeyelim birlik olalım isteklerimizi tek doğrultuda söyleyelim adminlerimiz de bizlere aynı doğrultuda yardımcı olsunlar Smile

Bence görevleri değiştirmek yerine dövüş alanlarında onur günleri yapılmalı. Perşembe cuma günleri arenada x2 yetersiz kalıyor. Kazananlara yeraltı onuru veya kaybedenlerde onur kazansa eminimki dövüş olanlarına katılım daha çok artacaktır. x2 günü bi taraf efeck basıyor karşı tarafta bile bile kaybetmemek için girmiyor ve katılım az oluyor. Onun yerine kaybedenlerinde kazanabileceği etkinlikler yapılmalı ki dövüş alanlarına katılım artsın. Emin olun o zaman 200 küre görevi bu kadar sıkıcı gelmeyecektir.

Arkadaşa katılıyorum onur günlerinin yanısıra haftada 1 gün Dövüş alanları tp vermemeli veya tp zehri iksiri dövüş alanının içinde küçük meblalarda satılmalı (sadece dövüş alanının içinde etkili olacak,alandan çıktıktan sonra etkisi yitirilecek)

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - MyLiFe - 25-01-2017

(23-01-2017, Saat: 22:03)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

Bu oyunda ADALETİ Herkes İstiyor bunda herhangi bir fikir ayrılığı yaşayacağımızı düşünmüyorum, ancak bu oyunda herkes aynı zamanda yükselmek daha fazla onur yada tecrübe ve buna bağlı olarak karakterini geliştirmek istiyor bunda da hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Sizlere daha farklı daha heyecanlı bir oyun ortamı sunmak adına bugünden itibaren onur alanları bundan önce olduğu gibi sıkı bir denetim ve kontrol altına alınmak suretiyle takip edilecektir. Bu duyurunun amacının ne olduğuna gelince siz sevgili oyuncularımızın defalarca bizlere gelerek KANIT İSTERİZ sözlerinize istinaden bu bağlamda danışıklı dövüş sebebiyle her ceza alanın İFŞA edileceğini bilmesidir. Oyun Karakterlerinizin geride bıraktığı iz belli ve Yönetimin eli bu konuda oldukça güçlüdür.

Yönetim olarak Her oyuncuya nezih ve adaletli bir oyun sunmak amacı ile sizlerin de bu konuya hassasiyetle yaklaşmanızı temenni eder, Bol onur , Bol Tecrübe ve bol heyecanlı oyunlar dilerim. 

Alone.. Always..

sayın admin bu verdiniz cezayı kabul etmiyorum ve ispat istiyorum ve sizin bize yazdınız log ların incelen mesini talep ediyorum

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - I-MaTaDoR-I - 25-01-2017

(23-01-2017, Saat: 22:52)WolfStark Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-01-2017, Saat: 22:03)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Arkadaşlar Hepinize Merhaba,

Bu oyunda ADALETİ Herkes İstiyor bunda herhangi bir fikir ayrılığı yaşayacağımızı düşünmüyorum, ancak bu oyunda herkes aynı zamanda yükselmek daha fazla onur yada tecrübe ve buna bağlı olarak karakterini geliştirmek istiyor bunda da hem fikir olduğumuzu düşünüyorum. Sizlere daha farklı daha heyecanlı bir oyun ortamı sunmak adına bugünden itibaren onur alanları bundan önce olduğu gibi sıkı bir denetim ve kontrol altına alınmak suretiyle takip edilecektir. Bu duyurunun amacının ne olduğuna gelince siz sevgili oyuncularımızın defalarca bizlere gelerek KANIT İSTERİZ sözlerinize istinaden bu bağlamda danışıklı dövüş sebebiyle her ceza alanın İFŞA edileceğini bilmesidir. Oyun Karakterlerinizin geride bıraktığı iz belli ve Yönetimin eli bu konuda oldukça güçlüdür.

Yönetim olarak Her oyuncuya nezih ve adaletli bir oyun sunmak amacı ile sizlerin de bu konuya hassasiyetle yaklaşmanızı temenni eder, Bol onur , Bol Tecrübe ve bol heyecanlı oyunlar dilerim. 

Alone.. Always..
Fikir güzel ama önce onur alanlarındaki bugları, erorları ve LAGI düzeltebilirseniz bol onurlu ve heyecanlı bi oyunu ancak o zaman oynayabileceğiz...

onurunu madalyasını kasan kastı mağarada neden madalyalar geri alınmıyo onurları geri alıyomusunuz bilmiyorumda yeraltı şövalyeler madalyası neden kalıcı oluyo emek hırsızlığının önüne geçilmeli artık her giren çıkıyosa bizde yapalım çıkalım...

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Wayfear - 26-01-2017

Alone.. Always..

http://www.dwar.gen.tr/forum/showthread.php?tid=956

@_Alone_

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - NeverMind - 29-01-2017

adil bi oyun ortamı yaratmaya çalıştığınız için teşekkürler admin, inşallah eski tr gibi olacak zamanla saygılar

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - GlueStick - 29-01-2017

1 saat önce arenaya girdim yanımdaki arkadşaı bilmiyorum tanımıyorum neyse girdik ben küre için girmiştim karşımdaki rakipler güçlü elbet yenilirim ben küre verirken yanımdaki ölmüş bunun sonucu ban yedim düzeltilmesini istiyorum cevap bekliyorum..

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - NarkoZ - 05-02-2017

Alone.. Always..

Magron Arkadaşlar Mağra Sırasına Girin Artık 5 Saat Oldu Görevlerimizi Bitiremiyoruz  Sinirliyim

Magron Arkadaşlarımız Size Sesleniyorum Artık Müsayit Oldukca Mağra&Arenaya Davet Ediyorum 5saattir sıradayım ve sonuç yok buna bir fikir edinin iyi oyunlar dileklerimle.