Dragons War Forum
ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: ESKİ PLATO SAVAŞLARI (/showthread.php?tid=6862)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - BohnHard - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 16:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-01-2018, Saat: 09:39)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafızama çok güvenirim öyle olmadı, ama bunu diyenin siz olması ayrı bir ironi zaten, 6-7 levelların dövüşüne girip her seferinde kesilen siz. 6-7 levelların dövüşüne girince ne bekliyordunuz çiçekli karşılama mı?  Endard da atarım morokta atarım, değil mi ki siz 6-7levelların dövüşüne giriyorsunuz, endargıda fazlasıyla hakediyorsunuz.Ben o dövüşe girdiğim gibi 2 kişi bana atşa attı bende endargı attım, bana atşa binek atmayın bende atmiyim, bu kadar basit, ayrıca siz 6-7 level dövüşlerine her seferinde girip kesilmekten bıkmadınız mı? Tanımadığınız birine sen diye hitap etmetseniz sevinirim.
ırkınız sizden yardım isteyince geri çeviriyorsanız bu sizin sorununuzdur. Benden yardım isteniyor her dövüş, bende yardıma geliyor vurup gidiyorum . Size morok atan yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Siz 6 a 2 dövüşte üstün olmanıza rağmen bile endarg salan birisiniz bana kendinizi anlatmayın.

6-7 level dövüşüne giriyorsanız endargı atmak en doğal hakkımdır, bana gün boyu defalarca atşa atılıyor, kendi ırkınızın yaptıklarını görmezden gelmeyin, ayrıca benden yardım istediklerinde her zaman gidiyorum. 6-7 level dövüşüne 10 level girerse bende 10 level binek salarım sizinki haksa benimkide hak, size bir daha yanıt vermeyeceğim, mantıklı argümanlar sunamıyorsunuz. Hem gelip 6-7 level dövüşüne giriceksiniz hem de siz kesin diye bekleyeceğiz, oldu başka bir emriniz var mı ?

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - ayleke - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 06:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor

(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?

buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız
 iyi güzel ırkına yardım ediyorsun 6-7 lvl diye yardım etmemizlik yapmıyorsun takdir ettim duygusal ve güzel :Big Grineki şimdi benim sana vurduğum da yada kahve sana vurduğunda gelen tp den haberin var mı ? yada atılan moruk yada atşaları kestiğimizde gelen tp den haberin var mı ? sanırım yok :Smileyrıca ekleme yapıyorum kahve seni kesmek için sana engard atmıyor bizim ırkından giricek herhangi bi 9 lvl seni kesebilir kahve deki amaç tp almamak kendi kendine gelin güvey olan sensin yani Smile

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - - Thanatos - - 18-01-2018

(17-01-2018, Saat: 16:10)conqueror Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16418423&server_id=1

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16400520&server_id=0

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16388179&server_id=0

Ve bunun gibi başka arkası kesilmeyen Binekli, moroklu muazzam dövüşler.

Sessizlik platosunun amacı 2 ırkın birbirleri ile çatışma haline gelerek onur kasıldığı yerdir

Ama şuanda sessizlik platosunun amacı ''9 kişi oldular morokları binekleri salalım gelen son kişi ile birlikte muazzam savaşı biz alıp 10 onuru alalım'' olmuş bulunmakta

Böylelikle 2 ırkta ne onur alıyor nede platoya gelmekten zevk alıyor

Sessizlik platosu demek bineksiz,moroksuz iki ırkın savaş yeri demektir. morokların konuşulacağı yer değildir.

Ben o kadar masraf yapayım ejder iksirimi efeklerimi alayım geleyim endarg benden daha fazla vursun 30 moroğa karşı insan magmar ırkı 3-4 kişi savaşsın

Nerede bu işin onur kasması Biz buraya kesim yapmaya mı geliyoruz onur kasmaya mı belli değil

10 muazzam dövüş onurundan dolayı  insan ırkını magron ırkını platodan uzaklaştırırsanız eğer muazzam dövüş onurunu ve onuru mumla arayacak olursunuz mumla.

Bir an önce eski sessizlik plato dövüşlerinde olduğu gibi morokları değil insan magron ırkını görmek istiyoruz.

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16484845&page=0&stat=0&server_id=0 moroksuz bıneksız dıyorsunuz konuyu açan ınsan ırkı  dedıklerının arkasında durmayan ınsan ırkı allah akıl fıkır versın

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - burber - 18-01-2018

ben endarga 2000 altından fazla yatırdım gözler 2 altınken 2 k yaptım bana plato da kimse endarg atma demesin atarım diğer çarşıya desteleri alıcam yine atıcam he morok atmadım bu zamana kadar yine atmam ama binek, deste atmama veya atmamıza kimse karışamaz ben pır yatıran adam değilim endarg almışım her yere atarım

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - BohnHard - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 22:44)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben endarga 2000 altından fazla yatırdım gözler 2 altınken 2 k yaptım bana plato da kimse endarg atma demesin atarım diğer çarşıya desteleri alıcam yine atıcam he morok atmadım bu zamana kadar yine atmam ama binek, deste atmama veya atmamıza kimse karışamaz ben pır yatıran adam değilim endarg almışım her yere atarım

Yok onlar istiyor ki, binek morok kendileri atsın 10 level girsin biz yine de endarg atmayalım, tp alalım hatta ölelim itemlerimiz kırılsın, bana platoda 10 levellar dalıyor gülüyorum artık bu duruma. Az önce bir 5 levela daldım 4 boğazkeser ve zorb atana dek endargı atmamıştım, sonra kahve endarg atıyor diyorsunuz, e ben endargı fantazi amaçlı mı aldım atıcam elbette.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - -_V-SUKARNO-X_X- - 18-01-2018

Bence platoyu artık seviyeye dayalı yapalım 6 lvl ler sdc 6larla dövüşsün aaa o zaman burası meydandaki arena oldu plato değil.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Mysterium - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 22:44)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: endarg almışım her yere atarım

Tamam anladik endarginiz var -_- Smile))

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - burber - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 23:24)Mysterium Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-01-2018, Saat: 22:44)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: endarg almışım her yere atarım

Tamam anladik endarginiz var -_- Smile))

onu heyecanla yazdım 25gümüş yiyormuş şimdi uyarı geldi her yere atamıcam :ASDF:SAD:

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - HELLBISTAN - 19-01-2018

(18-01-2018, Saat: 23:54)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-01-2018, Saat: 23:24)Mysterium Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tamam anladik endarginiz var -_- Smile))

onu heyecanla yazdım 25gümüş yiyormuş şimdi uyarı geldi her yere atamıcam :ASDF:SAD:

kazanacağınız garanti savaşa endarg senden önce giriyor 25 gümüşü unutuyorsun

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - burber - 19-01-2018

(19-01-2018, Saat: 00:18)Psikiyatrist Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-01-2018, Saat: 23:54)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: onu heyecanla yazdım 25gümüş yiyormuş şimdi uyarı geldi her yere atamıcam :ASDF:SAD:

kazanacağınız garanti savaşa endarg senden önce giriyor 25 gümüşü unutuyorsun

4 saattir kesimdeyim parasını çıkardım  Big Grin