![]() |
Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Feo Dünyasında Şans Kuyusu (/showthread.php?tid=526) |
Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - YErkut - 13-12-2016 bence kesinliklie etkinlik bitmeden ne kadar şans puanları ile ne alındığını öğrenmemiz şart, çünkü kimi oyuncu oltın kimisi pırlanta basıyor buna, ya güzel birşey 50001 şans parası ise ve arkadaş 50000 bin yapıp bıraktıysa.ne olacak tamamen çöp olacak 50000 tane.halbuki bunu bilse 1 pırlanta daha verip o 1 şans parasını da mutlaka alırdı.umarım kale alınır bu yazdığım. Pathoss Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - FightForHonor - 13-12-2016 Oyunu bırakmis biri olarak gelip hesaptaki pır ve altinlari harcayim dedim insanların tepki verdiği kadar kotu bir etkinlik oldugunu düsünmüyorum.150 pır 40 altına 90 goz 240 civari kafatasi kasvetli kaya üst dizligi ve kalkani gizemli jaguar cizmesi bodur tasi vb nesneler cıktı hepsini uygun fiyatlardan ihaleye attim ben bıraktım magmar ırkına bir faydasi olur ins.İyi oyunlar dilerim. Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - - JiN - - 13-12-2016 Etkinlik iyi kötü tartışılır tabii ama kesinlikle etkinlikten cıkan paralarla event magazasından nesne almak acık olsaydı sanırım daha dogru olurdu..Ona göre yatırım olurdu oyuncuların... Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - KarluKz - 13-12-2016 Olan bizim gibi düzenlemeden önce kuyuyu kullananlara oldu. Ne güzel bir item çıktı ne birşey. Allah aşkına çıkan itemlerin yarısını çöpe attım.Oyuncak falan vermişler, mana iksiri vermişler. Oyuna yeni başlamışım mana iksirini napayım, çıkan hediyeleri napayım ? Şimdi olasılıkları arttırmışlar, iyi ne güzel üstüne de şans parası koymuşlar. Şimdi napalım biz ? Elimizde avcumuzda birşey kalmadı.Şans parası da alamadık. Rezillikten başka birşey değil. Hakkımızı istiyoruz ! Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - CeNGiZ_HaN - 14-12-2016 Şimdi bu etkinlikte şans parası gelme olayı güzel olmuş ama yeri yanlış olmuş. Neden diye sorarsanız;Ben şahsen ilk seferde 110 a ve 65 pır attım şans parası gelmedi.2 Açıldığında 51 pır ve 20 a attım 16 bin şans parası geldi.Ben ilk attıklarım için şans parası istemekte haksız mıyım sizce. Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - MevsimsizKar - 14-12-2016 Kaç şans parasıyla ne alacağımızı da belirtseydiniz bari Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - __Q__ - 15-12-2016 gereklı bılgıyı BURADAN ögrenebılırsınız. Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - MevsimsizKar - 15-12-2016 (15-12-2016, Saat: 02:58)__Q__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gereklı bılgıyı BURADAN ögrenebılırsınız. Sorumun cevabı yok ya da ben mi göremiyorum anlamadım? Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - Themis - 19-12-2016 Şehir meydanlarındaki mağazada Kuyu Takası bölümünden mağazaya ulaşabilirsiniz Cvp: Feo Dünyasında Şans Kuyusu - FisteD - 19-12-2016 (19-12-2016, Saat: 13:13)Agrael Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şehir meydanlarındaki mağazada Kuyu Takası bölümünden mağazaya ulaşabilirsiniz ben kuyuya 200 300 altın para attım gidipte 3 lv gizemli itemleri koymuşsunuz ben bu itemleri nabayım admin yapıcagız iş bu kadar olur oyundan iyice sogudum. |