![]() |
Arena Etkinlikleri Başladı! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Arena Etkinlikleri Başladı! (/showthread.php?tid=3897) |
Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - efsane - 30-01-2018 (25-01-2018, Saat: 20:06)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 9-10 levelleri de arenaya bekleriz siz bu küreyi getirmedikçe arenaya kimse girmemeye devam etcek etkinlik var ama giren yok arenaya Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - HELLBISTAN - 30-01-2018 Etkinlik güzelde kaybedenler hiçbir şey alamadığı için gelmiyor kimse kaybeden tarafada biraz onur verilse arena hareketlenir. bide chatte etkinlik olduğu paylaşılsa güzel olur Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Geralt of Rivia - 30-01-2018 Arenaya özel kırılmazlık veya kaybedenlere de ek bir şeyler verilirse arenanın canlanacağını düşünüyorum Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Hollyrage - 30-01-2018 Herkes bişey istiyor. O zaman ne anlamı kalıyor arenanın. Biz arena yaparken bir kere bile kırılmazlık gelmedi. Karşıda kırmızı silahlı da olsa girdik yenilsekte bitirdik görevi sonunda. Kazanmak için girersin zaten arenaya ödülünüde alırsın. Herkes işin kolayına kaçarsa sıralar böyle boş olur. Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Geralt of Rivia - 30-01-2018 Şu an 4 lvllarda insanlarda 4 takım var sırada karşıda kimse yok etkinlik zamanı bile. Bu halde görevi nasıl yapalım Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Pehlivan - 30-01-2018 (30-01-2018, Saat: 19:53)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes bişey istiyor. O zaman ne anlamı kalıyor arenanın. Biz arena yaparken bir kere bile kırılmazlık gelmedi. Karşıda kırmızı silahlı da olsa girdik yenilsekte bitirdik görevi sonunda. Kazanmak için girersin zaten arenaya ödülünüde alırsın. Herkes işin kolayına kaçarsa sıralar böyle boş olur. Kendi zamanınızla karşılaştırarak hatanın ilkini yapmışsınız zaten. Sizin zamanınızda mabette 3 kristal çıkardı ve muhtemelen arenada küre görevi yapılıyordu. Zaman değişti artık mabette birer birer çıkıyor kristaller ve arenada küre görevi de yok bildiğiniz üzere. 0-7 arena, 1-1 mabet, 1-7 mağara sıralarında genellikle gördüğümüz sayılar. Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Gök Sultan - 30-01-2018 3 lvller arenaya ne zaman gelmeyi planlıyorsunuz ... (22-01-2018, Saat: 17:04)Ares Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 lvl magmar arkadaşlar arenaya bekliyoruz gerekli özeni gösterin lütfen Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Hollyrage - 31-01-2018 (30-01-2018, Saat: 20:15)Pehlivan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben küreyi 6 levelde bitirdim ve mabeddeydi. Biz arena yaparkende günde 1 tane jeton kasamazdık 5lik ama bitirdik görevi. O gelsin bu gelsin diye beklerseniz daha cok beklersiniz sırada. Benim demek istediğim bu idi.(30-01-2018, Saat: 19:53)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkes bişey istiyor. O zaman ne anlamı kalıyor arenanın. Biz arena yaparken bir kere bile kırılmazlık gelmedi. Karşıda kırmızı silahlı da olsa girdik yenilsekte bitirdik görevi sonunda. Kazanmak için girersin zaten arenaya ödülünüde alırsın. Herkes işin kolayına kaçarsa sıralar böyle boş olur. Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - HELLBISTAN - 13-02-2018 Zafer sayısının düşmesi çok iyi olmus 3 haftadır sıradayım ilk kez şeker alabildim. çok iyi olmus Cvp: Arena Etkinlikleri Başladı! - Lavi - 04-07-2018 Selamlar, arena etkinliği başladı diye yazdı ama olaylarda etkinlik çıkmıyor, bir hata mı var yoksa etkinlik tamamen kaldırıldı mı acaba |