Dragons War Forum
Bu bir ses kaydıdır. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Bu bir ses kaydıdır. (/showthread.php?tid=12326)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - Maiieyo - 21-10-2019

(07-10-2019, Saat: 06:03)WolverineTr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
Dwarda uzun süredir back-end kısmındayım, teknik olarak bugları çözümleme ve yeni eklentiler eklemekle meşgulüm, aynı zamanda da yeni oyunumuza ar-ge çalışmalarını yapmaktayım en kısa zamanda da onun back-end kısmına olacağım, bu konuya gelecek olursak, oyundaki ırk içi savaşlar ve ırk arasındaki tartışmalar yönetim olarak ve şahsım olarak canımızı sıkmaya başlamıştır. Bu konunun uzamasının sebebi yönetimin oyuncuların aralarında uzlaşıp barışmasıdır, çünki yönetim işin içine girerse sert eylemler yapacaktır. Şuanda konu ne hikmetse yönetime kadar bulaşmış durumdadır. Bazı kendini bilmez oyuncularda bize taraf olmuş durumdadır. (Bizimle ilgili sorunu olanlar, sizleri burada zorla tutamayız. Dilerseniz buradan aşağısını okumadan sayfayı kapatıp gidebilirsiniz.)
Sebebi ise tartıştığı oyuncuya başka bir konuda genelde yada başka official platformlarında kişiye [çok doğru] diye cevap vermemizmiş kişiyle konuşmamızmış destek talebini yanıtlamamız taleplerini işleme almamızmış. Bizim bir oyuncu olmadığımızı işletme olduğumuzu unutuyorlar. İşletmemiz ve kadromuz genel oyuncuya hitap etmektedir, sen ateistsin, senin psikolojik sorunların var, senin tehditlerin var, sen çok küfür ediyorsun agresifsin diye oyuncuların kişisel rahatsızlıkları ile oyundan iletişimini kesemeyiz oyundan dışlayamayız. Kim olursanız olun ne olursa olsun oyunda bir sorun bir destek talebiniz olacak, bu durumda kişiye özel mi sen küfürbazsın diye desteğini direk kapatıp işlem yapalım yoksa genel mi işlem yapalım. Tabii genel olacaktır oyuncuda aradığımız ayrıcalık oyuncu olması.

Nihayetinde oyuna kayıt esnasında psikolojik test, dediğim örnekleri içeren bir formla kayıt yaptırmıyoruz. Maili olan her oyuncuya oyun açık. Aksi olsaydı ben dahil oyuna girmem mümkün olamazdı. Tarafsız yönetimiz, siz habire bir tarafa çekmeye çalışıyorsunuz.
Ailevi değerlere hakaret, tehditler, küfür gibi cezalara süreli ceza veriliyor sessizlik veriliyor, Bu hususta kime ne ceza ne kadar vereceğimiz bizim inisiyatifimize kalmış. Verilen cezaları beğenmiyorsunuz ya cezaları kendiniz alsanız ortalığı yıkar geçersiniz, 2 saat oyun gidiyor demedik laf kalmıyor. Bu cezalara itiraz edenler, muhafızmı, destek ekibimi, adminmi, mentormu, yetkisi olmadıkları halde yönetimin işine karışılmamalıdır. Verilen cezadan sebep saldırıların tartışmaların devam etmesi durumunda, oyunun verdiği cezayı hiçe sayıp, mağdur oyuncu olarak cezasını ben keseceğim havasına girerseniz, cezanın hasını ben size vereceğim. Bundan sonra, ırk içinde sebepli sebepsiz saldırı yapanın savaşlarını kapatıyorum uzun bir sürede açmayacağım. Bu konudan rahatsız olanlarda kardeş kardeş yaşamayı öğrensin. Cellat Meslek yapacaksan magronlar duruyor sizi bekliyorlar. Yok ihalede onun lotunu aldın, ona selam verdin, yanından geçtin, aynı dövüş alanına girdin, hanlığına girdin, ondan nesne aldın vb. sebeplerden saldırı yapan sözlü atışmaya giren oyuncuya ağır yaptırımlar uygulanacaktır. Herkes işine odaklanmalı keyfine bakmalıdır, insanların huzurunu kaçırmamalıdır. Bırakırız gibi tehditlere girmeyin, hemen bırakın lütfen bırakın. Bu bir bilgilendirmedir(Bugünden itibaren).

Sevgilerimle Tongue

adminim teşekkürler volcano isimli kişi de bana sebep yokken saldırmaya başlamıştı onun yüzünden göz de kasamamıştım bu aralar online değilim bu iyi oldu sebepsiz yere saldırılar ancak karşı ırka olmalı. İyi oyunlar.