![]() |
İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... (/showthread.php?tid=11972) |
Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Axe-Man - 30-07-2019 Servet güzel kardeşim sana neyin SS'i geldi söylermisin ? 2018 yılı ekim veya kasım ayında Infernal ( O zamanlar eskiden tanıdığım Aylardır sohbetim olan samimi arkadaşım ) 'e Uçağın ban'ı açılmazsa kötü şeyler olacak demiştim. Kötü şeylerden kastım osmanlı olarak 3 hanlıktık ve oyunu bırakacaktık. Infernal gitmiş bundan bana kin tutmuş ama ne hikmetse ben ona kırmızı orak aldırana kadar sürekli peşimden ayrılmadı hiçbirşey çaktırmadı , kırmızı orağı aldı , aldıktan sonra bi anda mesafeli olduk. Ne ben ona tek kelime yazdım ne o bana ırktaki herkes bilir bizim samimiyetimizi hatırlayanlarlar varsa magron ırkınada 6-7 lvlde baskınlarımız olmuştur. Hayır madem bundan dolayı kin duyuyordu ben orak'ı aldırdıktan sonra oyunu bırakmıştım, hesabımın kapatılma ticket'ını kendisi sonlandırttı, com sunucusunda ne yapacaksın ne güzel oynuyoruz vs vs diyerek hesap kapatımımı engelleyende kendisidir sorun söylesin, inkar edebileceği birşey değil. Şimdi ss leri gördük diyorsun ya gördüğün ssleri paylaş bizde görelim 2018 ekim veya kasım ayındaki olay , 2019 nisan ayında ortaya çıkıyor ki söyleme sebebimi bile bile yapılıyor. Dediğim gibi ssleri paylaşta görelim zira wp de yazdıklarını unuttuysan hatırlatayım. Utame korkmaz ama bu adamda kaynağı olmayan bi para var dengim değil savaşmayacağım diyordun. Violet'e ; Yaklaşımınız çok iyi , lakin konu ejder değil . Zamanında börteçine ve arkadaşlarını kesip duran bir osmanlı hanlığı vardı ve bu kesilmelerin sonucunda oyundan bunalıp bırakan bir Mib hanlığı vardı, bilenler bilirki infernalde o hanlığın eski üyesidir. Eee bakınca o dönemlerde oyunu oynayan en eski Osmanlı üyesi kim kaldı ben daryl navy vs 3-5 arkadaş. Bunlarda o zamanın hıncını şimdi çıkarmanın peşinde hepsi bu. ( Amaç üzüm yemek olsa oturulur konuşulur çözülür. Gerek dc gerek telefon gerek wp herşey uygundur diye defalarca belirttim , amaç üzüm yemek değil amaç bağcıyı dövmek. 100 ayna atın tweety'e affedeyim demek gibi :d) Ben kendimi herşeyden soyutlamış bordo isimli hanlığımda oyun içerisinde chati bile kullanmaz iken bi anda nisan ayından beri kendimi savaşta buldum. Söylediklerimin kanıtı olarakta birkaç resim paylaşayım ; ( Göremeyenler için ) Tıklayın ![]() Chattende görüldüğü üzre chati kullanmayan sadece oyununu oynayan biriydim. Gerekçe olarak ise sipariş aldım meslekte kes dendi vs vs. dedi tüm herşeyi atmaya pekde gerek yok sanırım ama gerekirse atadabilirim. Alttaki ss'ler ise asıl amacı gösteriyor ![]() ![]() Ortada 2 şey var ; 1. olarak Bu oyuncunun hanlığı ve ittifakları olaylardan bihaber sadece bu oyuncuyu dinledikleri kadar olayları biliyorlar ve karşılarındaki yargılıyorlar. Zira ben kimseyi kışkırtmadım çoğu oyuncu kendi isteğiyle bu olaylara bir dur demek istedi. Kısacası ortada bir kışkırtma yok. 2. Olarak dediğim dedik benim istemediğim oyuncunun güllesini bile çıkartamazsın biz hepinizi wpden uyarmıştık uyarıları dinlemezsen kesilirsin diyerek Rudy nickli oyuncuyu burber nickli oyuncunun güllesini çıkarttığı için 2 gün kesen bir hanlık var. Sorunlarınız bireyseldir başka oyunculara bu tür yaptırımlar uygulayamazsınız. Bu olaydan öncede Jim Moriarty nickli oyuncu tweety'i neden kesiyorsunuz dediği için saldırı yemişti. Burada hepimiz müşteri kategorisinde hizmet alıyoruz, Bir müşteriye diğer müşteri oyunu oynatmayacağım kelimesini söyleyemez bunu sadece yönetim söyleyebilir zira kurallardada görüldüğü üzere hesaplarımızdan hiçbir talep edemiyoruz hiçbirşey bize ait değil . Bu konunun açılma sebebini hâlâ anlamayan arkadaşlar içinse belirteyim ; Hanlık üyelerinin bazı şeyleri sorup öğrenmesidir , liderlerinize sorabilirsiniz takıldığınız yerde banada yazabilirsiniz dinlemek isteyene aklında soru işareti olana herşeyi açık net paylaşabilirim ( Dr mundo ile wpden yarım saat boyunca yazışıp herşeyi anlatmıştım. Öğrenmek isteyenler isteyip kendisinden de ulaşabilir.). Herşeyi öğrenin ondan sonra savaşmak isteyen olursa savaşılır ki ırk içi savaş ırkımızı sadece geriye götürür. Konu amacından sapmasın gereksiz polemiklerinizi oyun içi yazın aynı ırkdayız konuşalım. Herkese keyifli oyunlar. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Ozoni - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 18:14)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pal MALLHer savaşı kaybedip şurda verdiğin cevabı gerçekten çok beğendim biz kendi ırkımızda savaşıyorsak bitirebiliyoruz sizin gibi kindar ve nefret duyulan insanlarda değiliz ve aynı şekilde demem o ki önce kendiniz bir iş başarınız başkasınınki ile gerdeğe girmeye çalışmayın... İstatistiklere bakıyorum kazandığınız savaş sayısı hafızında dediği gibi çift haneli sayılara gelmiyor. Ucak kadar olsaydınız da güçlüyü değil haklıyı savunsaydınız. Benden bu kadar sizin de ne kadar boş bir karakter olduğunuzu görmüş olduk. Bir de laf İnfernal ve saz ekibine osmanlının dahil olması beni bitiriyor. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Baika - 30-07-2019 Uzun zamandır oyunun infernal ve yancılarının tarafında olduğu herkes tarafından zaten kabul görülmüş durumda bunu inkar eden sadece kendileri var.HAFIZ61 dostumun attığı ssi oyun bilgisi olan herkes anlayabilir. O konu hakkında infernale yazdığımda konuyu çok komik noktalara çekerek değiştirdi ve beni başından savmıştı. Tweety kardeşimin de dediği gibi 20k zaferle tüm hayranları dizip gizemli muhafız itemleriyle bedava onurunu kasıp kendini oyuncu sanmaya başladı.Bu arkadaş bu kadar göze batan bir şekilde piyasaya sürülmeseydi ne mib ben oyundayken zanaatçilere bayrak olarak dikilmeyecekti ne de madde 16 kuralı çıkacaktı herkes bu oğlandan önce olduğu gibi oyununu oynayacak asıl rakip olan magmarlar ile savaşacaktı. Sonuç olarak ben dahil olmak üzere infernal ve yancılarına baş kaldıran, onların oyununa mani olan çoğu oyuncu banlandı.E hal böyle olunca biz de ''Devlet ile savaşılmaz'' mantığı ile ırkı bıraktık. Gereğinden fazla kayrılan bu arkadaşı tez zamanda blokeleyin ki ırk normalde dönsün. Uzun zamandır takip ediyorum burber tek başına savaşıyor adama sürekli ayna zede gülle.Bu nereye kadar sürecek arkadaşlar? Mobil oynayan birinin karşılık vermemesine rağmen sürekli kesilmesi adil değil madem yönetim ırk içi kaosu seviyor af çıkardın ben ırka geri döneyim eskisi gibi zanaatçilere kitleyelim arkadaşları nasıl fikir? Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - vollcano - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 18:14)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: pal MALL (30-07-2019, Saat: 18:30)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-07-2019, Saat: 18:27)- PALL MALL - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir küfürü normalleştirmedik. Diyip küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık sonra hana geri aldık diyorsun. ? Aynen normalleştirmemişsin aynen. börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever Börü olarak istediğimiz cevabı biz senden aldık.Umarım herkeste anlamıştır.Ama teşekkür etmiyoruz. [b][b][b]“biz sıramıza bakarız, Kim kesiyorsa kessin, bize sıramızı söyleyin, sıramız geldiğinde keselim.” dendi. Bu cümleden sonra biz omuz omuza mı olmuş oluyoruz. Biz Ailevi değerlere küfür edenlere karşı cephe almamakla itham edemezsiniz.[/b][/b] [/b] ; ss te herşey detaylı var kırpıp kırpıp yazma bence o sizin sorununuz bizi ilgilendirmez ben sırama bakarım diyen sugoydu ssi mevcut sende Özet diye yazdığım yeri kırpsanda= zaten sonuç itibariyle senin yazdığınla benim yazdığım aynı şey. Biz sıramıza bakarız.Bizde yalan yok.Okuduğunu anlama kabiliyetine sahip herkes bunu da destekler.Hala yukarıda yazdığınla çelişmeye devam ediyorsun. seviyor muyuz sevmiyor muyuz? Ve Mafiodan çıkan oyuncu hakkında: son olarak Mafiodan çıkan oyuncuyu biz kendi yönetimimizle oturup konuştuk.Ortada dolaşan o küfürlü wp görüntülerinde karşıya herhangi bir küfrünü görmedik.Tam aksine küfür eden arkadaşlarını uyarıyordu.Güzelce bi oku. Liderler grubunda sende vardın. O yaptırım yapacağız dediğiniz oyuncular arasında o da vardı.Ve siz hepiniz o oyuncuyu temize çıkarıp saf dışı bıraktınız.Elinde var oku.Temize çıkardığınız oyuncuyla bize ayrıca yüklenmeyin.gerek yok bunlara.Şahsi kişisel sorun yaşadığı biri ile kışkırtma terimleri üzerinden oyun oynuyorsa da bu onu ilgilendirir.Zaten şikayet et butonu önünüzde..Yönetim gereken cezayı veriyor.Börü ye gelen her oyuncu Börü 'nün kurallarını ve yönetim biçimini kabul etmiş sayıyoruz.Hana girdikten sonra yaptığı bi yanlış olursa Yönetime ulaşırsınız.Gereken neyse konuşulur... ve son olarak bir dipnot: Ailevi değer savunuculuğuna soyunmuşsun madem ; önce kendi yanına , magronlara canlı yayında küfür eden oyuncuyu almayacaktın takımına. onunla beraber , Milletin hakkına girip, o ejderi kestiğin linki de buraya koymuyorum ![]() Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - BanSHe - 30-07-2019 Güzel , deşarj oldunuz artık platoya gelir misiniz ? Burada böyle konuşuyoruz sizi hırslandırıyoruz aslında bir olsanız kaç muazzamı kazanacaksınız haberiniz var mı ? Cidden küçücük dj onuru için onca insanın kalplerini mi kırdınız ? ![]() Hadi ben eski insanları istiyorum , destensı savaşlarımız eksik olmazdı şimdi 1 muazzam oluyor Afrika'daki belli başta yağmurlar gibi oraya geliyoruz . Sususuz , susussunuz bu savaş her 2 ırka ciddi bir yaptırım uyguluyor ve devam ediyor . Talaar mı bekliyeceksiniz ? Yapmayın etmeyin gelseydiniz şu platoya adam akıllı kaç muazzam dövülşer kazanacaktınız kim bilir . Öpüşün barışın hadi sıkıldım ben platoda adam akıllı savaş başlatıp yenilmek istiyorum , kazanmak istiyorum . Bu oyunun tadı sadece ama sadece kazanmakla çıkmaz . Arada da bir yenilelim görsünler magmar ırkı bir silkelensinler , silkelenene kadar da bu sefer bizi siz ezmeye başlarsınız orası ayrı konu . ![]() ![]() Yazıma sadece " platoya gelmemiz için bıdı bıdı yapıyor " diyenler olacaktır elbet . : ![]() ![]() Seviliyorsunuz. ( Bazıları hariç . ) Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Navy - 30-07-2019 - PALL MALL - isimli oyuncu millete posta atıp çeşitli ss ler atıyor ama unuttuğu bişey var https://i.hizliresim.com/nbRBXB.jpg burdaki ss de arsi isimli oyuncu 2 bira yudumlarız o parayı severmiş ona senmi lastmı yürüyorsun diyerek bir kadın oyuncuya laf atıyor bide utanmadan bu ss leri ortalığa atıyorsunuz panzer kendi sevgiline kadın olarak saygın yoksa bile başka kadınlara saygın olsun bi duruşunuz olsun biri korkar başka hana geçer biri korkaklar der ejder efekti basıp gezer bi oyun için karakterinizden bukadar ödün vermeyin arkadaşlar milleti suçladığınız şeylerin kat kat fazlalarını yaptınız yapıyonuz (SÖZÜM MAFİO HANLIĞI İÇİN BAŞKA KİMSE ÜSTÜNE ALINMASIN BOŞ YERE) Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - burber - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 20:55)Navy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: - PALL MALL - isimli oyuncu millete posta atıp çeşitli ss ler atıyor ama unuttuğu bişey varSozom mofo honloğo oçon boşko komso olonmoson. Sor bakalım o lafın sahibine mafiodan kaç kişi ona mesaj atmiş aramış delirmiş öğren bakalım. Sonra bak bakalım arsi hangi hanlıkta. Sonra sor bakalım mibe bu şahis sizin hanlikta ki kadına küfür etti siz bu kadına edilen küfürden sonra hakkını arayıp böruye bilgi verdiniz mi ya da neden sessiz kaldınız diye. Boş laflar anca kardeşim çok boş. Orada bahsedilen kişi valkyrie olup telefonla da aranılmıştır mesajda atilmıştır her çeşit platformdan. Siz kısa pantolonlarınızla ortalıkta gezerken valkrie ile ben arkadaştım buraya gelip mafio kadına laf atanı koruyor diyemezsin. Gelipte burada the pasa özür diledi demesin de kimse günlerdir oyuna giremiyor dayak yemekten çok istiyorsanız valkrieyin hakkını savunmayi eğer benim gibi gerçekten seviyorsanız gizemi gidin hakkını savunun ama gidipte kimseyi mafioya saldırmak için bahane edip laf cambazlığı yapmayın ne gizemi ne başkasını sizin pis işlerinize alet edecek adam değilim ben. Gizeme laf ettiği iddia edilen diğer bir oyuncu mercy olup gittim cezasını kendim kestim. Hani çok seviyorsunuz ya valkrieyi benden çok önemsiyorsunuz ya baya ses çıkardınız valla he çakma delikanlılar sizi. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Navy - 30-07-2019 Yağız boş yapmaktan başka bişe yaramıyorsun seninde hallerini gördük düne kadar sizden çıkan osmanlıya girmek için ağlıyordu bizim birini savunduğumuz koruduğumuz birinin hakkını kolladığımız yok biz yanlış gördüğümüze tepki veririz bu böyleydi hep böyle olacak bi yerde yanlış yaparsakta özür dileyecek kadar onurlu şerefli insanlarız yanlışımızı düzeltiriz sizde ne o olgunluk nede o karakter var sağda solda ağlıyonuz yok panzerin sevgilisine şöyle dediler böyle dideler yaptığı yanlış desteklemiyorum ama arsinin yaptığıda yanlış biraz karakteriniz sağlam olsa burda milleti korumak yerine yanlışını görürsün daha fazla sizin gibilerle polimiğe giremicem aramızda bi dostluk saygı vardı onunda bozulmasına gerek yok ![]() Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - burber - 30-07-2019 Sizin onurunuz şerefiniz sövdüğünüz sizi cümle aleme oyuncak edenlerle fırıldak gibi sevişmekse ben o onur ve şerefi almayayım. Git sor gizeme bakayım burber sana yazdı mı de tüm hanlık gittik gizemden ozür diledik biz anca hava civasinız alayınız kucaktan kucağa gezdiriyorum hepinizi. Delikanlı olacaksınız yarın bir gün adamım dediğiniz de kimse sorgulamayacak al böyle saatlerce konuşmamız var gidip valkriye de sorabilirsin. Kendisi ss lere laf etmez madem bizim gizli tutmaya çalışıp üzülmesin diye uğraştiğimiz olayi kendi ittifakı yayıyor buyur bunlar benim ss lerim olup hanligimin diğer üyeleri de gerek telefonla arayarak gerek mesaj yoluyla özür dilemiş ve işin peşini bırakmamıştır. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Valkyrie - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 21:08)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sizin onurunuz şerefiniz sövdüğünüz sizi cümle aleme oyuncak edenlerle fırıldak gibi sevişmekse ben o onur ve şerefi almayayım. Git sor gizeme bakayım burber sana yazdı mı de tüm hanlık gittik gizemden ozür diledik biz anca hava civasinız alayınız kucaktan kucağa gezdiriyorum hepinizi. Yağız tüm hanlık deme. Mafio altında olup bana ulaşan yalnız sen varsın bu konu ile ilgili. Çok bulaşmak istemesem de malesef ki bir şeylere karşılık olarak adım geçti. Oyun içerisinde kargaşalar savaşlar olur, bu bir savaş oyunu. Gördüğüm kadarıyla hiç kimse masum değil. Küfürler, insani değerlere dil uzatmalar yalanlar havalarda uçuşuyor. Arkadaş diyip konuştuğumuz kişiler tereddütsüz samimiyetimizi kullanarak, istedikleri yöne çekerek 'Son' çare olarak kadın oyunculara dil uzatıyor. İnsan tarafı olarak Magmarlar ile savaşmamız gerekirken hala yok ben erkeklik yaparım yok gel bira ısmarlıyım yok tatile gidelim yok hanginiz yürüyor yok efendim annenizi bacınız bilmemne yaparım ? Ne kadar çirkinlik varsa toplanıp ortaya sermekten başka bişey yapılmıyor. Artık her çirkin eylem, söz de normalleştirilerek daha da çirkin iftiralarla karşımıza geliyor. Bu problemin esas kaynağı nedir ? Kimdir çıban başı ? Çözün şu husumetinizi. Stres atıp eğlenmeye geldiğimiz şu platformda kimsenin çirkin sözlerine maruz kalmak, egolarına yem olmak yada leş fantezilerini duymak zorunda değiliz! |