![]() |
11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları (/showthread.php?tid=11573) |
Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - K1R1K-S - 30-05-2019 bir önerme sunayım. son seviye(12) haricindeki levellerde rütbe sınırı olmasın böylelikle düşük levellerde daha cok kalınacağını tahmin ediyorum mesela herkes 7 levelde komutan olup son levele koşa koşa gidiyordu cünkü başka onur kasılan level yok ama 7 levelde komutan rütbesi sınırı olmazsa yüksek levellere hızlı gitmek isteyenlerin sayısı azalabilir. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - BAR0N - 01-06-2019 (29-05-2019, Saat: 05:16)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu, Alışverişlerin altına açıldığı için direkt silinmesi gerekmektedir. İlk olarak ben adminle 2018 in son aylarına dogru konustugum zaman,2019 dan itibaren etkinliklerin eskisi gibi olmayacagı,düzenli olarak gelecegi,aylık etkinliklerin olacagı soylendi.2019 hazirana girdik sanırım 2 kez aylık etkinlik oldu.O aya ait etkinlik magazaları sonraki ay geldi.Diger etkinliklere hic girmeme gerek yok çünkü son 2 senedir zamanında 1 tane etkinlik bile olmadı sürekli bir aksama hali vardı.Kaos etkinligi dendi 3. veya 4. aşamadayken magazası acıldı denildiki sonraki aşamada başka bir magaza gelecek aylar oldu o aşama da gelmedi.Bununla birlikte mutlu saatler sonrası acılması gereken demirci magazası sürekli kapalı.En az 2 ay onceden yaptıgınız-düşündügünüz etkinlikleri bilmek isteriz her ay aynı etkinlikler geliyor genellikle çünkü.Herşeyi bol keseden demişsiniz oyunun başında 30 günlük seri tutturana badduh kupası veriliyordu.3 sene oldu oyun hala inişli çıkışlı halde. Yeni oyuncular icin ekstra birşey de yapmanızda gerek yok oyunda aktifligi goren bir oyuncu oyunda zaten kalır.Oyunda aktiflik yok suan da gerek etkinliklerden gerek hatalardan dolayı. Meslek konusundada saat şuan ögle 12.25 13 dakikadır gök mavisi somona tıklıyorum mavi olta ile sadece 5 kez toplayabilmişim bu saatte oyunda pek kimse de olmuyor.Meslege deginmişken hırsızlık meslegine de olumlu olacak şekilde el atın lütfen. Tecrube konusuna da degineyim.3 senedir oynuyorum oyunu oyunun başlarında ideal seviyedeydi hatta ben level almak icin hortlak keserdim o cok tp verirdi cunku sadece o sorunluydu.Ondan sonra bu oranı cok fazla arttırdınız(neden bilmiyorum)magise girdigimde sadece agudara giderken 9 k tp lik anıtımdan 4.5 k sı sömürülüyordu veya taalarda onurdan cok tecrube elde ediyordum cunku inanılmaz geliyordu.Şuan bu durum 9k dan 700-800 tp sömürecek şekilde. Benim icin iyi ama genel olarak bi hoşnutsuzluk var. Öfkeli göz ve kömürde oyunda nadir bulunan nesnelere döndü artık,oyun 3 senedir belli bir çizgide degil. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Heatcliff - 04-06-2019 Oyunda her kesime hitap eden yeni etkinlikler hazırlanmalı 3 yıldır aynı olan etklinlikler artık belli bir temele oturtuldu 2 ayda bir döngüde hiç acaba ne olcak bu etkinlik nasıl bir şey diye düşünmüyoruz bile zaten her şey gelmeden belli oluyor Oyunda 4 farklı grup var bunlar Para elde etmek isteyenler Onur elde etmek isteyenler tecrübe ve başarı elde etmek isteyenler. Eventler en fazla 2 kesimi görüyor buda zaten oyunu monotonlaştırıyor her grup için ayrı etkinlikler hazırlanmalı veya tek bir etkinlik çatısı altında bu farklı kesimler istediklerini elde edebilmeliler. Etkinlik ödülleri standart şeyler olmaya başladı. Oyunda yenilik göremediğimiz için bu konuda da bir çalışmaya gidilemiyor pırlanta için elbette para etkinliklerinden uzaklaşıyorsunuz ama yeni eklenen oyun güncellemeleri için etkinliklerde ödüllendirmeler yapılırsa faal hale gelebilir umarım yazılanları dikkate alabilirsiniz kolay gelsin. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - vollcano - 04-06-2019 Meslek aletine basılan taşlara , sonradan getirilen özellikle kaynak elde etme şansını değiştirip , kaynakların +2 vermesini bu taşlara bağladığınızı dönemin muhafızlarından öğrenmiştik.Fakat meslek aletinde taşı olmayan oyunculara taş almaları için hiç bir platformda ; ne gezginler de ne de çarşıda , almalarına olanak sağlamadınız. Neredeyse 3 aya yakın bir zaman oldu bu düzenlemenin yapıldığını öğrendiğimiz ve o günden bugüne 1 kez gezginler geldi , 1 kez de çarşı açıldı. Eğer oyun içinde tüm oyuncuları ilgilendiren bir düzenleme getiriliyorsa eşitlik bakımından bu hakkın herkese tanınması gerekir.Unutulduysa hatırlatmak isterim. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - yilmaz527 - 08-06-2019 (28-05-2019, Saat: 20:32)JAREW Adlı Kullanıcıdan Alıntı: *Gorgulyaların 8 gümüş atması ve buna bağlı olarak ayaz adasının dolması ve kesim için sıraya girmemiz. tp almak istiyorsanız tecrübe iksiri ve şehr belgesi veren görevler yapınca verilllen tecrübe iksirlerini kullanın iyi tecrübe veeriyor. |