![]() |
En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. (/showthread.php?tid=1084) |
Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Pathoss - 06-02-2017 öncelikle sayın adminimize bizleri düşünüp bir etkinlik yaptığı için teşekkür ediyorum şahsım adıma.ama benim bir sorum olacak. ben sabah 8 de mesaiye başlıyor eğer işlerim uzamazsa 15,00 da paydos yapıyorum.şahsi arabamla işe gitmem ve gerlmem yarımşar saat sürüyor.kişisel bakımım için sabah 7 de kalkıyorum ve sıradan bir insan gibi 7 saat uyuyorum.bir gün 24 saat.benim zorunlu ihtiyaçlarım 7 saat uyku 30 dk gidiş 30 dk geliş =1 saat 7 saat mesai 1 saat de yemek yedim yuvalet ihtiyacımı karşıladım kıyafet değiştirdim vs. toplam 16 saat zorunlu ihtiyacım var benim hafta içi olan sıradan hiçbir aksilik olmamış bir günde. 24-16=8 saat başka birşey yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum.tekrardan şahsım adına bu yapmış olduğunuz etkinlikten ötürü teşekkür ediyorum. ha bu arada içinizden sürekli diyorsunuzdur ulan etkinlik yapıyoruz beğendiremiyoruz arkadaş diye.evet çok haklısınız ama hesap ortada malesef.iyi günler Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Pluton - 06-02-2017 (06-02-2017, Saat: 17:44)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-02-2017, Saat: 17:15)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olay oldu arkadaş öncelikle admin beY güzel bi ekinlik düşünmüşsünüz her oyuncunun online süresi farklı malum okullar açıldı etkinlik olursada hafta sonları olursa çok iyi olur çünkü herkes hafta sonları boş oluyıor yaptığınız etkinlik içinde teşekkür ederim.. benim fikrimde olacak bir çok kişi olacaktır ekinliğnizi beğenmedim falan vesaire bi maksadım yok daha çok hafta sonlarının gelmesini arz ederim saygılar.. Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - BTA Syrioforel_kullanılmayan - 06-02-2017 yeni bir mesleğe başlayıp kaynakları 999 yapabilirim hem gelişme kazanıyorsun hemde pırlanta bence gayet iyi ama kaynak miktarı biraz fazla + işi gücü olanlar için iyi olmayan bir etkinlik -BTA Syrioforel Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - PersOfDewiL - 06-02-2017 3. günün toplanması gereken 3k kaynağı 2 güne falan yaysanız. Bir nebze su serpersiniz en azından. Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - La Fontaine - 09-02-2017 12 dakikada 12 tane 0 kaynak toplamak :bravo: 1 k kaynak kaç dakika eder? peki 2-3 k kaynak? Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - GlueStick - 09-02-2017 (05-02-2017, Saat: 21:28)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Meslek Erbabları.. Feo'nun Asil AHİLERİ... (Esnaf manasına gelir)OYUN CİDDİ DERECEDE KASIYOR LAGTAN OT ALINMIYOR ETKİNLİK KAZANANI OLMAZ SANIRIM. Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - HAYAL - 09-02-2017 etkinlik başladı 15 saniyede çekilecek kaynak 1 dakika da toplanıyor.. ![]() Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - La Fontaine - 09-02-2017 19 dakikada 19 ot ![]() Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Steve Mcmanaman - 09-02-2017 (09-02-2017, Saat: 01:17)HAYAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: etkinlik başladı 15 saniyede çekilecek kaynak 1 dakika da toplanıyor.. 1 dakkada 1 kaynak toplanırsaa sanırım 16,666 saaat kaynak toplarsaak 20 pırlanta alırız oley ... Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 09-02-2017 hadi bu ilki 1k toplamak gerek bir şekilde yapılabilir ama diğerleri bu hızda aralıksız olsak bile 24 saati geçer ![]() |