Dragons War Forum
En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. (/showthread.php?tid=1084)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Pathoss - 06-02-2017

öncelikle sayın adminimize bizleri düşünüp bir etkinlik yaptığı için teşekkür ediyorum şahsım adıma.ama benim bir sorum olacak.
ben sabah 8 de mesaiye başlıyor eğer işlerim uzamazsa 15,00 da paydos yapıyorum.şahsi arabamla işe gitmem ve gerlmem yarımşar saat sürüyor.kişisel bakımım için sabah 7 de kalkıyorum ve sıradan bir insan gibi 7 saat uyuyorum.bir gün 24 saat.benim zorunlu ihtiyaçlarım
7 saat uyku
30 dk gidiş 30 dk geliş =1 saat
7 saat mesai
1 saat de yemek yedim yuvalet ihtiyacımı karşıladım kıyafet değiştirdim vs.
toplam 16 saat zorunlu ihtiyacım var benim hafta içi olan sıradan hiçbir aksilik olmamış  bir günde.
24-16=8 saat

başka birşey yazmama gerek olduğunu düşünmüyorum.tekrardan şahsım adına bu yapmış olduğunuz etkinlikten ötürü teşekkür ediyorum.

ha bu arada içinizden sürekli diyorsunuzdur ulan etkinlik yapıyoruz beğendiremiyoruz arkadaş diye.evet çok haklısınız ama hesap ortada malesef.iyi günler

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Pluton - 06-02-2017

(06-02-2017, Saat: 17:44)Gıllı Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-02-2017, Saat: 17:15)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olay oldu arkadaş Smile)

Özetle anlatıyorum..

Kim ne toplarsa toplasın ( NE TOPLARSA TOPLASIN)  perşembe 1000, cuma 2000 cumartesi 3000 kaynak toplayan (sırasıyla)  20-30-50 pırlanta sertifikasının sahibi olacak... bu sertifikayı isteyen bozdurabilir..pırlanta olarak alışveriş yapabilir..( tavsiyem bozdurmamanız ) isteyen altına çevirebilir.. isteyen atabilir.. ne isterse yapabilir sınırlama yok.. Sayaç her gün sıfırlanacak.. yeni güne gelindiğinde herşey yeniden başlayacak.. yeni gün 00:00 da başlar 00:00 da biter.. Pazar Günü Etkinlikten sonra mağaza açılacak.. O mağazada alışveriş imkanı bulacaksınız.. mağazada ne oldugunu söylemem ama kıymetli şeyler olacak...

Etkinlik Perşembe günü başlayacak... bundan önce topladıklarınız ile Şehir meydanında bulunan mağazadan kıymık çıkarıcı iksir alabilirsiniz çok işe yarayacak...

Taşların sayısı çok olabilir.. indirime gidilmeyecek...

Gıllı Ali Arkadaşımın dediği şekilde de bi etkinlik düzenleyeceğim.. Sözüm olsun.. Meslek kasanlar Çok para kazanacak..

Alone.. Alwayss...

Etkinliği düzeltin yada kaldırın demiyorum. Çok fazla boş vakti olanlar vardır. Kimin işine geliyorsa katılsın evet. Ama zamanı kısıtlı olan kişiler içinde bir şey düzenlerseniz iyi olabileceğini düşünüyorum. Sözünüzü tutmanız dileği ile. Alone Always

öncelikle admin beY güzel bi ekinlik düşünmüşsünüz  her oyuncunun online süresi farklı malum okullar açıldı etkinlik olursada hafta sonları olursa çok iyi olur çünkü herkes hafta sonları boş oluyıor yaptığınız etkinlik içinde teşekkür ederim.. benim fikrimde olacak bir çok kişi olacaktır ekinliğnizi beğenmedim falan vesaire bi maksadım yok daha çok hafta sonlarının gelmesini arz ederim saygılar..

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - BTA Syrioforel_kullanılmayan - 06-02-2017

yeni bir mesleğe başlayıp kaynakları 999 yapabilirim hem gelişme kazanıyorsun hemde pırlanta bence gayet iyi ama kaynak miktarı biraz fazla + işi gücü olanlar için iyi olmayan bir etkinlik

-BTA Syrioforel

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - PersOfDewiL - 06-02-2017

3. günün toplanması gereken 3k kaynağı 2 güne falan yaysanız. Bir nebze su serpersiniz en azından.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - La Fontaine - 09-02-2017

12 dakikada 12 tane 0 kaynak toplamak :bravo: 1 k kaynak kaç dakika eder? peki 2-3 k kaynak?

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - GlueStick - 09-02-2017

(05-02-2017, Saat: 21:28)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Meslek Erbabları.. Feo'nun Asil AHİLERİ... (Esnaf manasına gelir) 

Zorlu Feo koşullarında Topladıgınız Her Balık, Taş , Bitki... O elinize Batan Kıymıklar... Offff... Aman Allah'ım.. Git şimdi kıymık çıkaran birini bul... 

Kıymık Çıkaran varmı Yardım  diye meydanda flood yap , sonra muhafızlardan uyarı al.. eee çıkmadı bu kıymık.. uğraş dur birisi çıkarana kadar.. 
100 adet akik taşı sipari vardı.. çok sevinmiştin.. yetiştirecekmisin acaba.. Ahi olmakta zor.. zor bu Meslek işi... 

Şeara ile Yapılan görüşmelerde, kendisinin durumdan haberdar olduğunu fakat nasıl feonun azgın coğrafyasına müdahale edeceğini kendisinin bile bilmediğini söyledi.. O an yanımızda bulunan Jeolog Taras, meslek travması için şifa iksiri verebileceğini ama bunun maliyetli oldugunu, maliyeti için oldukça fazla Taşa ihtiyacı oldugunu söyledi.. O an Şeara Diğer ustalara dönerek;
--Sizlerde aynı şekilde Meslek Travmaları için şifa yapabilirmisiniz diyerek sordu.. 

Hepsi Birden.. Ahilerin bu denli çalışmaya gayret etmeleri, bizlerin onlar için yapacağımız şeyin yanında hiç birşeydir , tabiki yaparız dediler.. 

Müjdeler olsun Savaşçı!!!!

Bundan sonrasını Şeara şöyle sürdürdü.. 

Her Kim Toplayıcı mesleklerden (gri renk-0 Tp-) ;

1000 Adet 09/02/2017 tarihinde Kendi Meslek Ustasına Teslim Ederse O savaşçıya 20 Pırlanta Sertifikası...
2000 Adet 10/02/2017 Tarihinde Kendi Meslek Ustasına Teslim Ederse O savaşçıya 30 Pırlanta Sertifikası...
3000 Adet 11/02/2017 Tarihinde Kendi Meslek Ustasına Teslim Ederse O savaşçıya 50 Pırlanta Sertifikası... 
Toplamda 100 pırlanta Hediye edeceğim...

Sayaçlar infonuzun özellikler kısmında mevcuttur.

14/02/2017 Tarihinde açılacak olan Sevgililer Günü Mağazasında Kendilerine Meslek Aletleri alabilmeleri için En iyi ustalara mesai yaptıracağım... Kendilerine Mağaza içerisinde isterlerse Diğer Meslek Malzemeleri ile takas imkanı sunacağım yada isterlerse pırlantalarını diledikleri gibi Harcamalarına müsade edeceğim.. 

Savaşçı.. Şearanın sözleri kulaklarımda çınlarken, Çantamdan Kazmamı bulmam zor olmadı.. Açılacak Mağazanın Heyecanı Bütün bedenimi sarmıştı.. 

Sende verilen bu fırsatı değerlendirmek istersen.. bahse konu günlerde hazırlıgını yap ve bu muhteşem olaylarda yerini al.. 

Sonu Gelmeyen Savaşın Kanlı Zamanında Meslek ustalıkları ile Savaşçıların koruyucuları Meslek Erbablarına Selam olsun...

_Alone_ Always.. 
OYUN CİDDİ DERECEDE KASIYOR LAGTAN OT ALINMIYOR ETKİNLİK KAZANANI OLMAZ SANIRIM.

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - HAYAL - 09-02-2017

etkinlik başladı 15 saniyede çekilecek kaynak 1 dakika da toplanıyor..  Şaşkınım

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - La Fontaine - 09-02-2017

19 dakikada 19 ot Smile kafadan hesap yapıyorumda 1000 ot için yorum yapamıyorum. 2000-3000 için hayal bile kuramıyorum...

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Steve Mcmanaman - 09-02-2017

(09-02-2017, Saat: 01:17)HAYAL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: etkinlik başladı 15 saniyede çekilecek kaynak 1 dakika da toplanıyor..  Şaşkınım

1 dakkada 1 kaynak toplanırsaa sanırım 16,666 saaat kaynak toplarsaak 20 pırlanta alırız oley ...

Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 09-02-2017

hadi bu ilki 1k toplamak gerek bir şekilde yapılabilir ama diğerleri bu hızda aralıksız olsak bile 24 saati geçer Big Grin