![]() |
30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri (/showthread.php?tid=9686) |
Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - BASIMINTACI - 26-08-2018 (26-08-2018, Saat: 03:15)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Süper olmuş elinize sağlık ![]() Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - A L G O S - 26-08-2018 Elinize sağlık güzel olmuş , genel olarak iyi ama çoğu arkadaşın dediği gibi düşük levellerin t.p sorunu ve göz giren herkese 1 verilip sıralamaya girenler 2 şeklinde olursa katılım daha fazla olacağını düşünüyorum.Saygılar Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - November - 26-08-2018 Mağara ve Talaar için de kırılmazlık gelse etkinlik bence inanılmaz boyutta katılım alacak ve herkes memnun kalacaktır. Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - entrika - 26-08-2018 Bu gibi etkinliklerin tekrar olunmasi iyi olurdu onur kasacagimiz yer belli zaten ama gelen yok bunu goz onunde bulundurun lutfen bu gibi etkinlikler devam ederse 3 4 lvde onur kasmak icin 7 8 ay beklemek zorunda kalmayalim iyi calismalar dilerim Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - DarkeyeS - 26-08-2018 etkinlik güzel ama 5 6 magiler mağara ve diğer arena alanlarına gelirse anca yapabiliriz aksi taktirde bi şeye benzemeyecek Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - K1R1K-S - 27-08-2018 TP zehri? Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - IBLIS - 27-08-2018 30 Ağustos zafer bayramını boş geçmediğiniz için teşekkürler. Etkinliğe gelecek olursak da, katılım sağlandığı sürece güzel olacaktır. Kendi adıma konuşmak gerekirse ben güzel buldum. Elinize sağlık İyi oyunlar. Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - MUKACE - 27-08-2018 Eylül ayında mutlu saatler gelecekti. Dövüş alanları yerine başka bir şey için etkinlik yapın bence Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - K1R1K-S - 27-08-2018 benım gibi uzun zamandır 3-4 levelde kalan arkadaşların şuan tp değerleri cok yükseldi. Bizler onur kasarken böyle etkinlikler yoktu yeni yeni gelmeye başladı bu yüzden oyunda şöyle bir kitle olustu " kendisinden önce başlayanlar avantajlı, kendisinden sonra başlayanlarda avantajlı " nasıl oluyor derseniz bizden önce başlayanlar level sınırı ile cok iyi kasıldılar şimdi bizden sonra başlayanlarda böyle güzel etkinlikler ile çok iyi kasılıyorlar. Ben ve benim gibiler bu etkinliklerden tam anlamı ile yararlanamıyoruz bu yüzden TP ZEHRİ nin sadece mağara ve mabed'i değilde arenaya da eklenmesini talep ediyorum böylelikle bu yeni, eski farkının daralacağını düşünüyorum. Oyunda kasılması bi hayli güç olan yeraltı şovalyeleri onuru'nun kasılması da böylelikle biraz daha kolaylaşacaktır. Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Bekoceza - 30-08-2018 Etkinlik güzel olmuş benim görüşüme göre su altında olacak savaş değişse çok iyi olur. 11. seviye ile 10. seviye arasında çok fazla can farkı var su altında can çok önemli bi faktör. 11. seviyelerin yeteri kadar fazla kişi olduğunu düşünüyorum onların kendi aralarında savaşmaları ve diğer savaşın 6 7 8 9 10 seviyelerde olması gerektiğini düşünüyorum. Bilmem katılırmısınız bana ama dediğim gibi olsa çok güzel olurdu. Yinede teşekkürler etkinlik sayısının artırılmasını oyuncuları oyuna daha fazla bağlayacaktır oyuncu sayısı artacak böylelikle herkes daha fazla keyif alacaktır. |