![]() |
3-4 Seviyeler Mağaraya! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 3-4 Seviyeler Mağaraya! (/showthread.php?tid=9539) |
Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - K1R1K-S - 12-08-2018 pyramade önce aqudarlarını aç, zorbunu zehirle bide itibarlı ol öyle konus az laf çok iş hadi, Beaulty sana gelirsek arena bugun bugluydu jeton vermiyordu düzelmesini bekliyorduk canım benım o yüzden girmedik verdiğiniz hasarlar ile övünün aldıgımız zaferler yeter bize. Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - K1R1K-S - 13-08-2018 (12-08-2018, Saat: 20:15)TheDncrs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 19:59)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu şey gibi oluyor bursaspor'un 1 galibiyeti ile övünmesi gibi neyse gerekli cevapları senden öncekilere verdim verdik sanada veririz sıkma tatlı canını sana gelirsek efektli halin normal halime denk değil ya sizden önce aduluı vardı lavi vardı o adamlar sizden güçlüydü, iyi oynuyorlardı yani adamlarda icraat vardı sizde icraattan cok laf var daha sivri saldırtma alamıyorsun, itemlerin hazır değil, geçtim zkz'yi 1 tane madalyonun yok bu neyin kafası ya düşünüyorum da bineğimi kesemezsin bana artistlik yapıyorsun yazık sen portakalda vitaminken biz mağaranın altını üstüne getirdik, görevlerimizi bitirdik istesem bi mağarada hepinizi sıra dayağına çekerim ama aldıgım tp'ye değmezsiniz. Elimde kan! Olay basit! Savaşmam aciz olanla. Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - kral20 - 13-08-2018 Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba burası forum burada karşılıklı atışmanıza gerek yok varsa aranızda bir derdiniz karşı ırktan bir çar açar özelden konuşursunuz zamanında bizimde günlerce mağara yapamadığımız zamanlar olurdu veya arena yapamadığımız zamanlar forumda konu açardık ama tartışma olmazdı.Lütfen.. Böyle yaparak sadece ego kasarsınız savaşınızı forumda değil savaş alanlarında gösterin ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Adanalı - 13-08-2018 1 mağaralarda bir kaç defa üst üste yenilen taraf mağara girmeyi keser. kimse gelipte insan tarafı - magmar tarafı mağara girmiyor demesin arkadaş. 2 tarafta full takım olsa, yenilen taraf yine mağara girmezken nedir bu yaşananlar 2 mağarada 5 olmak gayet doğal. örnek verirken eksiklik-fazlalıklarıda gözetin. collision luan alıpta girmedi mağaraya. Bir arkadaşımızın imosuna yardım ve görevi olanlara yardım için girdi. mağaraya takım olarak bile girmediler. Hatta lavi, hadouken, karbonat erol vs mağara durumunu toparlamak için girmişti ama iş işten geçmişti. 3 burda kimsenin kimseyi eziklemeye, dalga geçmeye hakkı yok. kimseninde haddine değil. kimisinin 6 ayda yaptıgı şeyi kimisi 20 günde yapıyor. gelipte senin hesabın şöyle böyle demeye kalkışmayın. oyun herkes için her şey anlamına gelmiyor. 4 twitch konusuna gelirsek görev yaptırmama, agudar bozma konusu zerre umrumuzda değil sadece zaman kaybı oldugunu vurguladım. böyle nedenlerden dolayı iki tarafta bileniyor ve sinirler gerilebiliyor. yani olayların ve yaşanılanların aksini lanse etmeyin. kendinizide güldürüp rezil etmeyin. 5 kafa ezdi dediğiniz oyuncu 8 cepli olmasına rağmen nasıl bir duruma düştüyse mağaraya kırmızı efeklerle baltasıyla girmesine rağmen luan atmadan paçayı kurtaramıyordu bir kaç dövüşünde :d şimdi herkes burda ahkam kesmeyi bıraksında doğru dürüst oyunumuzu oynayalım. olmadı sohbet çarlarda sohbet edin. yavhehe ve charged'ın kulakları çınlasın ![]() ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - -Pirana61- - 13-08-2018 Rakip 5 level oldu diye ağlamanın espirisi yok . Dövüş alanı burası her türlü strateji yapılabilir . Zamanında Mağarada 2 kişi 5 level olmuştu fakat yenmiştik ![]() ![]() ![]() ![]() Şunuda buraya bırakayım strateji her zaman güçden üstündür ![]() http://dwar.gen.tr/instance_stat.php?instance_id=1665746&server_id=1 Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - K1R1K-S - 13-08-2018 Selçuklu sağolsun mağaraları zevkle oynuyorduk rekabet vardı şimdi onlar da bizim gibi level almaya başladılar hanlıgımızın yeni rakiplerini görünce üzülüyorum anlaşılan 3-4 levellerimiz zevksiz ve rekabetsiz mağarlar,arenalar,mabedler oynayacaklar belki de oynayamayacaklar 3-5 mağara sonra bu 2 arkadaşın onur alanlarına girememelerini zevkle izleyeceğim ayrıca kutubebek ebrar'ı eleştirenlere söylüyorum onu eleştirmeye sizin çapınız yetmez siz arena,mabed girmeye korkarken o adam sıradan cıkmıyordu hesabı da zaten gerekli cevabı veriyor. Bizde az laf çok iş var sizde çok laf az iş. Siz yokken cok mağaralar vs döndürdüğüm, kavşağınızı tuttuğum ve aqudarlarımı bitirdiğim için tp değerim aldı başını gitti ama hiç merak etmeyin tp değerim yettiğince size onur alanlarını zindan edicem sözlerim pyramare ve the dncr nickli arkadaşlaradır. Siz daha aqudarları açamadan ben 20ye yakın aqudar yaptırdım tartışmayalım isterseniz. Beronuma gücü yetmez bana artistlik taslıyor yazık. Selçuklu hanlığına selam olsun. Kimlere kaldı magmar ırkı yazık Kendi adıma bu konuyu burada bitiriyorum gerekli cevabı forumda verdik asıl icraatı onur alanlarında göstereceğiz mutlu saatler yakındır Ayyıldız hanlığına laf atan çapsızları bekliyor olacağım. Kimsenin hesabını eleştirecek birisi değilim. Kimsenin kalbini de kırmak istemiyorum ama bana ve hanlığımıza 2 gündür gerek forum gerek hediyeler üzerinden imalı sözler atılıyor yoksa foruma gelip bunlarla tartışacak birisi değilim. Hak edene herşeyi söylerim. Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Alive - 13-08-2018 (13-08-2018, Saat: 09:58)Adanalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 mağaralarda bir kaç defa üst üste yenilen taraf mağara girmeyi keser. kimse gelipte insan tarafı - magmar tarafı mağara girmiyor demesin arkadaş. 2 tarafta full takım olsa, yenilen taraf yine mağara girmezken nedir bu yaşananlar5 diyerek yazdığın yazıya cevap olarak ben bu bineği süs olsun diye almadım yakşalık 150 altını boşuna vermedim ırkınız girdiğim dövüşlerde vücut bulmuş sivri atıyordu sürekli striagorn moroğu bile atan oldu 2 kere ben niye atıyosunuz atamazsınız felan da demiyorum oyuna atılmak için konmuş sonuçta bu moroklar ve bu moroklar nasıl atılmak için konmuşsa benim para vererek aldığım bineği atmak hakkımdır her dövüş luan atıyo şöyle böyle çok yanlış kelimeler ve düşünce tarzı bence ben 5-10 vücut bulmuş sivriyi de kesebilirdim belki ancak aldığım tpnin haddi hesabı olmazdı ben bu durumda neden aldığım bineği atamayayım ki? Lütfen birazcık düşünerek yazalım saygılar.. Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - IBLIS - 13-08-2018 (13-08-2018, Saat: 20:52)Kutubebek Ebrar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-08-2018, Saat: 09:58)Adanalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 mağaralarda bir kaç defa üst üste yenilen taraf mağara girmeyi keser. kimse gelipte insan tarafı - magmar tarafı mağara girmiyor demesin arkadaş. 2 tarafta full takım olsa, yenilen taraf yine mağara girmezken nedir bu yaşananlar5 diyerek yazdığın yazıya cevap olarak ben bu bineği süs olsun diye almadım yakşalık 150 altını boşuna vermedim ırkınız girdiğim dövüşlerde vücut bulmuş sivri atıyordu sürekli striagorn moroğu bile atan oldu 2 kere ben niye atıyosunuz atamazsınız felan da demiyorum oyuna atılmak için konmuş sonuçta bu moroklar ve bu moroklar nasıl atılmak için konmuşsa benim para vererek aldığım bineği atmak hakkımdır her dövüş luan atıyo şöyle böyle çok yanlış kelimeler ve düşünce tarzı bence ben 5-10 vücut bulmuş sivriyi de kesebilirdim belki ancak aldığım tpnin haddi hesabı olmazdı ben bu durumda neden aldığım bineği atamayayım ki? Lütfen birazcık düşünerek yazalım saygılar.. Mağarada luan atamazsın adaletsizlik bu :lol: İksir kullanamazsın 5 levelsin onlar 4 level. Effect basamazsın sen 5 levelsin onlar 4 level :lol: Ağlayan hep ağlar takma fazla şeker şey ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Quake - 14-08-2018 (12-08-2018, Saat: 20:07)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bekle biz çok bekledik sende bekle ama sonra hazırlıksızdık felan dinlemem ha ahahahahah Helal lan ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Y N S - 15-08-2018 (13-08-2018, Saat: 00:28)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 20:15)TheDncrs Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hani siz kralsınız ya 6 aydır yada sürekli yeniyorsunuz efektsiz mağara girmiyorsunuz falandı filandi şimdi gelinde adam akıllı bi ifadenizi alın. Öyle yazmakla olmuyor o işler canım.Bu arada her para basanda kendini padişah sanıyor galiba Senin elinde bırak kanı , kan deposu olsa yinede bir b3k yapamazsın , dediğim gibi para yatırıp EGOLANMAK kolay birşey , itibarlı olmak zkz çekmek , morok almak efektlenmek HEPSİ BİR PARAYA BAKIYOR VE SENİN GİBİ ACİZLER PARA YATIRARAK EGOLANIYOR BEN İSE PARA YATIRMADAN BU SEVİYELERE GELDİM VE SANA CEVAP HAKKI DOĞDU BAK GÖRÜYORMUSUN ADALETİ , bu oyun pay to win kim yatırırsa o kazanır mantığı koçum , yok efektsiz halim yok daha beronumu kesemezsin felan boş laflar , yani intihar etmek istiyosan önce egona tırma sonra ıq'na atla diyeyim sana , kendini üstün göstermek için saçma sapan , mantıksız aşağılamaya çalışan cümleler kurma koç ![]() Kimseyi mumla arayacak değilim , beni bulmak isteyen ışığımdan tanır. |