Dragons War Forum
Feo da Aşk Başkadır - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Feo da Aşk Başkadır (/showthread.php?tid=932)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - FisteD - 08-02-2017

meydanda görmüştüm onu bir anda vurulmuştum.kafamda erifariuslar straigornlar
uçuşuyordu. aksakal dedemle göz göze gelmiştik ve ikimiz de kafamızı sallamıştık bu
kız tam bana göreydi.Tuttum kollarından onu gerçeklik çayırına götürdüm çimenlikler de
şiz biramızı yudumlarken az ötede ki balıkçıları izliyorduk. Bir anda ona döndüm ve
hemen evlenmeliyiz dedim nikah işlemleri için memurlarla iletişime geçtik ve artık
resmen evlenmiştik. Onunla beraber magmar kellesi almak, güçlü böcekleri beraber öldürmek
en büyük hobimizdi hele bir de o böceklere tekme atması beni benden alırdı.

FisteD - Esma -

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - - HeRa - - 08-02-2017

(07-02-2017, Saat: 23:28)M3HM3T K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Feonun sisli ve karanlık olduğu zamanlarda, savaş alanlarının kan gölüne dönüştüğü, herkesin kellesinin havada uçuştuğu zamanlarda başladı AŞK kıvılcımımız. o kıvılcım büyüyerek ve hiç sönmeyecek bir ATEŞe dönüştü. Evet savaş alanlarında yoğun ve ağır savaşlarda göz gözü görmez iken aşkım - HeRa - ile bütün savaş alanlarınıda beraber gögüs vererek korkusuzca savaştık buda bizi birbirimize sonsuz bir aşkla bağladı. Sanki birbirimiz için yaratılmışız. agudarın verdiği görevler bizi yıldırmadı. çünkü ikimizde şuna inaniyorduk. El ele verirsek başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. İkimizde savaş alanında beraber korkusuzca savaşarak şampiyon rütbesini aldık. Aşkımız tüm Feo savaşçıları tarafından duyulmuştu. Sarışınım ile Hair ırkı topraklarında gezerken kötülükler oyuğunda Sarışınıma Büyük bir hayranlıkla bakan ŞANKARAyı gördük. Şankara o kadar sadık ve asil duruyorduki sarışınım ona Hayran kaldı. ve ŞANKARAyı o kadar çok istediki bende kötülüklük yapanlar birliği lideri Gaddarla konuştum. şankaraya sahip olmak için ne gerekli diye sordum. Gaddar benim altından kalkamayacağım sayıda göz ve kafatasları istedi. Ama Sarışın yarim için Her şeyi yapmaya hazırdım. Şankarayı almak için kolları sıvadım. Düğünden önce yarime şankarayı almak ve Sarışınımı şankaranın üzerinde bütün hair ırkı topraklarını gezdirerek nikah kıymak istiyorum. Ben Şankara için göz biriktirirken Benim hızlı ve seri göz kastığımı gören Abisi HeBe aşkımıza karşı çıkarak karşıma bir engel koydu. - HeRa - ile evlene bilmem için kendisine Endarg bineğini almamı söyledi Ben endarga binene kadar evlenemessiniz dedi. Endargı almassam -HeRa- ya kavuşamayacaktım. Bu engel Aşkımıza tabiki engel olmayacaktı. Tüm gücümle seri ve hızlı olarak kastığım bu yolda. Endargı ve şankaryı almak tabikide kolay olmayacaktı. bende mecburen Aşkıma kavuşabilmek için Abisi HeBenin koyduğu şartı kabul ederek. var gücümle göz toplamaya ve HeBenin endarga binmesi için çaba sarf ettim. şuan binmesi az kalmıştır. -HeRa için her şeyi yaparak Abisi HeBenin gönlünü feth etmeyi başardım. Aşkımıza HİÇBİR ENGEL DAYANMAZ.

- Hera - nın bekleyişi Big Grin
https://www.youtube.com/watch?v=cvoy436Zzag

http://hizliresim.com/o0DBlQ   

07.02.2017  23:21  İtibari ile HeBe abim Endargı altına almış olup, Düğüne izin Çıkmıştır :lol: 

Borç batağından çıktığını zanneden Mehmet K(Aşgım)  Şankara borcuna girmiştir... Kredi Kabul Edilir..  - HeRa - nın Referierlerine(11) duyurulur.. :lol: 

Yazdığımız Metinde Fazla kabalık yapmadan az ve öz insanları okurken sıkılmasına engel olmaya çalıştık..    Desteklerinizi Bekliyoruz..

Mehmet K, - HeRa -...

Kurtlar vadisi Engel olmadan  Kıy nikahımızı   _Alone_  :kiss:

https://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - Joyak - 08-02-2017

(24-01-2017, Saat: 16:51)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Savaşçı!!! Şu Fani Feo'da  savaşmanın sınırı, Dökülen Kanın ve Aynı zamanda dökülen terinde sınırı yok... Hatırlıyormusun Savaşçı Budünyaya İlk ayak bastığın anı.. Bıkmadan usanmadan katettiğin mesafeleri.. Ama bu garip Feo dünyasında heran herşey olabilir ve hatta Belki de Hayatının aşkını buldun ve ona yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için bir sürpriz yapmak istiyorsun.. İşte Sana ÖDÜLLÜ bir 14 Şubat fırsatı... Ona nasıl aşık oldugunu ve hikayeni bizimle paylaş.. Ankete Katıl ve Yegane Aşkınla muhteşem bir düğün ve paha biçilemez bi hediye kazan... Yazacağın hikayen ile ona muhteşem bir 14 Şubat hediyesi ver.. 

-Katılım Çift olarak Gerçekleşecektir. ( Hikayeyi yazan imza kısmına Çiftlerin ismini belirtecektir)
-Hayali Hikaye olabilir gerçek hikaye olabilir tamamen size kalmış
-Anket için oyun içinde reklam yapmak serbesttir. (Sat-Al kanalında) 
-Son katılım 7 Şubat 2017 , Anket oylama sonucu 13 Şubat 2017
-VE MUHTEŞEM DÜĞÜN 14 ŞUBAT 2017

1. Hikayeye ödül olarak http://www.dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=2474220 ve Kendi Belirleyeceği Seviyesine uygun Mavi Renk Silah.
2. Hikayeye ödül olarak http://www.dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=2474224 ve Çiflere ayrı ayrı 10 Altın
3. Hikayeye ödül olarak http://www.dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=2474245 ve Çiftlere ayrı ayrı 5 Altın

Evli olan çiftlerde hikayeye katılabilir... Kazanmaları halinde düğünlerini tazeleriz :Smile

Hepinize Mutlu Bol onurlu, AŞK dolu bir Feo diliyorum.... 

Alone..Always..

HİKAYELERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAR KISMINA YAZABİLİRSİNİZ

Ona nasıl aşık olduğum anlatılmaz yaşanır. .

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - WolfStark - 08-02-2017

(01-02-2017, Saat: 16:21)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim hikayemiz biraz farklıydı onunla. Başkaları gibi değil benim hedefim yükseklerdeydi. WolfStark' dı benim hedefim.
En büyük aşklar nefretle başlar sözü vardır herkes bilir bizimkisi de o misal oldu. Tamamen nefretle başladı. Haksız yere mapus damlarına düştük lakin o benimle konuşmayı asla kesmedi biliyordum oda bir şeyler hissediyordu.
Zengin kız fakir oğlan misaliydi bizimkisi. Onun altında Adını bilmediğim derecede bir binek benim altımda İse Krion Zorbu.
Her şeyi gizemliydi onun giydiği eşyalar gibi kalbi düşünceleri. Yazdıklarına akıl sıra erdiremezdik mantığını hiç bir zaman anlayamadık çözemedik.
Ama mantıki değildi bizimkisi sevgiydi. Birde ejderha kılıcı vardı elinde onu ilk gördüğümde ancak bu kılıç bile onun güzelliğinin, o kızıl saçlarının, endamının önünde yok sayılacak dereceye düşüyordu.
Mapustaydık ne dediysek ona geri adım attıramadık çünkü dediğim dedik kararlı bir yapısı vardı. Belkide ben öyle anladım ama birazda naz yapıyordu farkındayım.
Hep Müslüm Gürses ten Affet şarkısını dinledim içeride. Affet beni gece vakti ay doğmuş süzülürken kısmını hep bağıra bağıra söyledim ve bir gece vakti çıktık mapus damlarından.
Bana aşkın tarifini sorsanız onun saçları derim. Ev topuzuna benzer hızlıca ve pretikçe bağlanmış o topuz bir insanın kişiliğine bu kadar mı Güneş açtırır.
Denildiği gibi sonbaharın sonunda bahar yok artık çünkü benim baharım onda gizli.
Gece gölgenin rahatına bakmak istiyorum ancak WolfStark tan gözümü alamıyorum.
Bana deli diyenin aklı mesela kime göre neye göre doğru biz sevdamızdan deli olduysak.
Söyleyin Aleyna Tilkiye gelsin aynı Şehir Kapısından geçsinler WolfStark la bakalım kimi parmakla gösterecekler.
O gizli evde kaybolsa ben kalbimin sesini dinler moroksuz bi şekilde evin bütün gizli bölmelerini keşfederim
İşte benim hedefim böyle yükseklerdeydi.
Ben geçmişimi çöpe attım özentiler karıştırmaya devam etsin. WolfStark sevgisi kalbimde olduğu sürece atlarım zorbuma basar giderim Hayaller çayırındaki Hırsız Canuteiye ve kalbimi çaldırdığımı söylerim.
Birde Anlagrisa bineği var hani şu sadece bayanların binebildiği. Her anlagrisanın doğuştan gelen yetilerinden biride WolfStark tır. En büyük hayalleri odur ve her Anlagrisanın hayali WolfStarkın  bineği olmaktır.
İmkanım olsa onun yerinede uyurum ama bilirimki uyku bile onun güzelliğine güzellik katamaz.
Işıkları kapatın Güneşime gölge olun farketmez bilirim ki WolfStark ın ışığını kimse kapatamaz.
Feoda her savaşta sayısızca darbe aldım kar toplarına tutuldum ama sadece WolfStarka vuruldum ben.
Sen yemekten sonra içilen sigaranın en güzel saniyesisin.
Herkes hissediyor havaların soğuduğunu Feoda bile bazı magronların üşüdüğünü gördüm, herkeste bi sıcak el arama sevdası.. Bilmiyorlarki benim içimi ısıtan bir WolfStark sevdası var..
Yalan.. En mutlu sabahlar çokokremle değil, WolfStark la başlar.
Seninle bir kahve içsem bırak 40 yıl hatrı, 40 yıl gönlüm kalır sende..
WolfStarka olan sevgimi kilisede haykırsam bilirimki bütün hristiyan alemi secdeye gelir..
Seni kaybetme korkusu Alex in Feneri, Drogbanın Galatasaraydan gitmesiyle eşdeğer benim gözümde.
Deli gönlüm aşkı sevdi senin gözlerinde WolfStark ..
Ben zamana bırakmayıda onunla bırakmışım gerisi nedir ki gözümde..
Bir tek seni çift görmez benim gözlerim, Eşsiz sanar aklım..

Söyledikleri Gibi Gerçektende Feoda Aşk Başkaymış..

- TheWitcher -              WolfStark

_█████ ♥♥♥♥
________███████
_______████████
_______███████ ████ ♥♥♥
________████_█▓██▓██
_______▓▓▓ __███▓████
_____▓▓▓▓▓__██▓███ ▓█
___▓▓▓▓▓▓▓_ ██ █▓██ ██
_ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓ _███ ███ █
_▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓_ █▓█ █▓█ █
_▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓_██▓█ ███ █
_▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓_███▓ █▓█ ▓
_▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓_█▓██ ██ █▓
_▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓_██▓ ▓█ ██
_▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓ ██ ██ ██
_▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓▓▓▓_██ █▓█
▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓__█████████
▒_▓▓▓▓▓▓▓▓__█████████
__▓▓▓▓_▓▓▓▓___ ▒▒▒▒▒
___▓▓▓_▓▓▓▓____▒▒▒▒
___▓▓▓_▓▓▓▓____▒▒▒▒
___▓▓▓_▓▓▓▓____▒▒▒
___▓▓▓_▓▓▓▓____▒▒▒
___▓▓▓_▓▓▓▓____▒▒▒
___▓▓▓ ▓▓▓▓____ ▒██
___▓▓▓ ▓▓▓▓____ ▒██
___███_███_____██ █
___ ██_███ _____██
____ ██_ ██ _____█ ♥♥♥♥♥♥..
seninle bir ömür boyu eveeeeeet +

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - - PASA -_kullanılmayan - 08-02-2017

Kaşlarını çatman yetiyor göğün boşalmasına..

Bir tebessümün bulutların dağılmasına..

Bir sözün yetiyor yerin yedi kat yarılmasına..

Ey yalnızlığını paylaşan kişi!!

Karşında varlık sahasında sıyrılıyorum, etin kemikten sıyrılışı gibi..

Herkesin içinde büyütüyorum çığlıklarımı semayı delercesine, ama bir sen duyuyorsun..

Sen ateşte yanacak kadar aşık, ben ateşi yakacak kadar aşk..

Ama hiç yabancı değiliz insan..

Ruhum ruhunu bin yıldır tanıyor..

Ne köle aramaktır bu, ne de yalnızlığın körüklemesidir..

Gözlerine her baktığımda ölüme can cana gelmem..

Aşkı dilimde arama..

Kıralım kalemleri gel boş ver okuma kitaplardaki masalları , bulamassın aşkı..

Sen bendeki seni görsen hemen tanırdın beni..

Ne Şems-i aradılar ne Celaleddin'e döndüler..

07.02.2017
                                                                                                      23.54

The Special One & McAles

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - FeVeRiSH - 08-02-2017

Adanalının aşkı sıcak ve acı olur eda01 in 01 ine aşık oldum gizemli öfke setim vardı. Profiline baktım öfke set alınır yazıyordu. İnanamıyorum dedim hemen yazmalıyım bu bir işaret kesinlikle dememe kalmadan birden bir baktık sohbet koyulaştı clanıma geldi. Her şey bizi birleştiriyordu. Bi gün dayanamadım evlen benimle leyn dedim. Başka seçimin yok ona göre evet diceksin! Adana'da bu işler böyle yürür. Tamam evlenirim dedi ama adananın kızı da pek nazlıdır. Düğünü hazırlayana kadar sesini çıkarmaz. Tamam evleniyorum bir şey kalmadı dersin ama yanılırsınSmile Düğün günü bi baktım abimden izin alman lazım dedi abisini allahtan tanıyordum. Abisini de iki yalvarınca işi hallettik dövüş alanı sırası geldi zamanla yarıştık balayını mağarada geçirecektik şansımıza ama gelin naz yapınca damat tarafı kretsleri gelinin üstüne attı kahraman damat kretslere saldırmak yerine mağaraya girdiSmile üstüne geline kızdı hep senin yüzünden beraber giremedik mağaraya diyerek. Feo daki ilk kavgasını da yaşadı. O gün bugündür güzel bir evlilik devam ediyor. Tüm sevenlerimize sevgiler,

Cvp: Feo da Aşk Başkadır - _Alone_ - 08-02-2017

İlginiz için Çok teşekkür eder.. Sıralamaya girecek Hikayeleri Anket ile Beraber Oylamanıza Açacağım..

Ne yaparsan yap.. Aşkı ile yap...

Alone..Alwayss...