![]() |
Feo da Aşk Başkadır - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Feo da Aşk Başkadır (/showthread.php?tid=932) |
Cvp: Feo da Aşk Başkadır - FisteD - 08-02-2017 meydanda görmüştüm onu bir anda vurulmuştum.kafamda erifariuslar straigornlar uçuşuyordu. aksakal dedemle göz göze gelmiştik ve ikimiz de kafamızı sallamıştık bu kız tam bana göreydi.Tuttum kollarından onu gerçeklik çayırına götürdüm çimenlikler de şiz biramızı yudumlarken az ötede ki balıkçıları izliyorduk. Bir anda ona döndüm ve hemen evlenmeliyiz dedim nikah işlemleri için memurlarla iletişime geçtik ve artık resmen evlenmiştik. Onunla beraber magmar kellesi almak, güçlü böcekleri beraber öldürmek en büyük hobimizdi hele bir de o böceklere tekme atması beni benden alırdı. FisteD - Esma - Cvp: Feo da Aşk Başkadır - - HeRa - - 08-02-2017 (07-02-2017, Saat: 23:28)M3HM3T K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Feonun sisli ve karanlık olduğu zamanlarda, savaş alanlarının kan gölüne dönüştüğü, herkesin kellesinin havada uçuştuğu zamanlarda başladı AŞK kıvılcımımız. o kıvılcım büyüyerek ve hiç sönmeyecek bir ATEŞe dönüştü. Evet savaş alanlarında yoğun ve ağır savaşlarda göz gözü görmez iken aşkım - HeRa - ile bütün savaş alanlarınıda beraber gögüs vererek korkusuzca savaştık buda bizi birbirimize sonsuz bir aşkla bağladı. Sanki birbirimiz için yaratılmışız. agudarın verdiği görevler bizi yıldırmadı. çünkü ikimizde şuna inaniyorduk. El ele verirsek başaramayacağımız hiç bir şey yoktur. İkimizde savaş alanında beraber korkusuzca savaşarak şampiyon rütbesini aldık. Aşkımız tüm Feo savaşçıları tarafından duyulmuştu. Sarışınım ile Hair ırkı topraklarında gezerken kötülükler oyuğunda Sarışınıma Büyük bir hayranlıkla bakan ŞANKARAyı gördük. Şankara o kadar sadık ve asil duruyorduki sarışınım ona Hayran kaldı. ve ŞANKARAyı o kadar çok istediki bende kötülüklük yapanlar birliği lideri Gaddarla konuştum. şankaraya sahip olmak için ne gerekli diye sordum. Gaddar benim altından kalkamayacağım sayıda göz ve kafatasları istedi. Ama Sarışın yarim için Her şeyi yapmaya hazırdım. Şankarayı almak için kolları sıvadım. Düğünden önce yarime şankarayı almak ve Sarışınımı şankaranın üzerinde bütün hair ırkı topraklarını gezdirerek nikah kıymak istiyorum. Ben Şankara için göz biriktirirken Benim hızlı ve seri göz kastığımı gören Abisi HeBe aşkımıza karşı çıkarak karşıma bir engel koydu. - HeRa - ile evlene bilmem için kendisine Endarg bineğini almamı söyledi Ben endarga binene kadar evlenemessiniz dedi. Endargı almassam -HeRa- ya kavuşamayacaktım. Bu engel Aşkımıza tabiki engel olmayacaktı. Tüm gücümle seri ve hızlı olarak kastığım bu yolda. Endargı ve şankaryı almak tabikide kolay olmayacaktı. bende mecburen Aşkıma kavuşabilmek için Abisi HeBenin koyduğu şartı kabul ederek. var gücümle göz toplamaya ve HeBenin endarga binmesi için çaba sarf ettim. şuan binmesi az kalmıştır. -HeRa için her şeyi yaparak Abisi HeBenin gönlünü feth etmeyi başardım. Aşkımıza HİÇBİR ENGEL DAYANMAZ. http://hizliresim.com/o0DBlQ 07.02.2017 23:21 İtibari ile HeBe abim Endargı altına almış olup, Düğüne izin Çıkmıştır :lol: Borç batağından çıktığını zanneden Mehmet K(Aşgım) Şankara borcuna girmiştir... Kredi Kabul Edilir.. - HeRa - nın Referierlerine(11) duyurulur.. :lol: Yazdığımız Metinde Fazla kabalık yapmadan az ve öz insanları okurken sıkılmasına engel olmaya çalıştık.. Desteklerinizi Bekliyoruz.. Mehmet K, - HeRa -... Kurtlar vadisi Engel olmadan Kıy nikahımızı _Alone_ :kiss: https://www.youtube.com/watch?v=flV25Uf9yxg Cvp: Feo da Aşk Başkadır - Joyak - 08-02-2017 (24-01-2017, Saat: 16:51)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Savaşçı!!! Şu Fani Feo'da savaşmanın sınırı, Dökülen Kanın ve Aynı zamanda dökülen terinde sınırı yok... Hatırlıyormusun Savaşçı Budünyaya İlk ayak bastığın anı.. Bıkmadan usanmadan katettiğin mesafeleri.. Ama bu garip Feo dünyasında heran herşey olabilir ve hatta Belki de Hayatının aşkını buldun ve ona yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için bir sürpriz yapmak istiyorsun.. İşte Sana ÖDÜLLÜ bir 14 Şubat fırsatı... Ona nasıl aşık oldugunu ve hikayeni bizimle paylaş.. Ankete Katıl ve Yegane Aşkınla muhteşem bir düğün ve paha biçilemez bi hediye kazan... Yazacağın hikayen ile ona muhteşem bir 14 Şubat hediyesi ver..Ona nasıl aşık olduğum anlatılmaz yaşanır. . Cvp: Feo da Aşk Başkadır - WolfStark - 08-02-2017 (01-02-2017, Saat: 16:21)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim hikayemiz biraz farklıydı onunla. Başkaları gibi değil benim hedefim yükseklerdeydi. WolfStark' dı benim hedefim.seninle bir ömür boyu eveeeeeet + Cvp: Feo da Aşk Başkadır - - PASA -_kullanılmayan - 08-02-2017 Kaşlarını çatman yetiyor göğün boşalmasına.. Bir tebessümün bulutların dağılmasına.. Bir sözün yetiyor yerin yedi kat yarılmasına.. Ey yalnızlığını paylaşan kişi!! Karşında varlık sahasında sıyrılıyorum, etin kemikten sıyrılışı gibi.. Herkesin içinde büyütüyorum çığlıklarımı semayı delercesine, ama bir sen duyuyorsun.. Sen ateşte yanacak kadar aşık, ben ateşi yakacak kadar aşk.. Ama hiç yabancı değiliz insan.. Ruhum ruhunu bin yıldır tanıyor.. Ne köle aramaktır bu, ne de yalnızlığın körüklemesidir.. Gözlerine her baktığımda ölüme can cana gelmem.. Aşkı dilimde arama.. Kıralım kalemleri gel boş ver okuma kitaplardaki masalları , bulamassın aşkı.. Sen bendeki seni görsen hemen tanırdın beni.. Ne Şems-i aradılar ne Celaleddin'e döndüler.. 07.02.2017 23.54 The Special One & McAles Cvp: Feo da Aşk Başkadır - FeVeRiSH - 08-02-2017 Adanalının aşkı sıcak ve acı olur eda01 in 01 ine aşık oldum gizemli öfke setim vardı. Profiline baktım öfke set alınır yazıyordu. İnanamıyorum dedim hemen yazmalıyım bu bir işaret kesinlikle dememe kalmadan birden bir baktık sohbet koyulaştı clanıma geldi. Her şey bizi birleştiriyordu. Bi gün dayanamadım evlen benimle leyn dedim. Başka seçimin yok ona göre evet diceksin! Adana'da bu işler böyle yürür. Tamam evlenirim dedi ama adananın kızı da pek nazlıdır. Düğünü hazırlayana kadar sesini çıkarmaz. Tamam evleniyorum bir şey kalmadı dersin ama yanılırsın ![]() ![]() Cvp: Feo da Aşk Başkadır - _Alone_ - 08-02-2017 İlginiz için Çok teşekkür eder.. Sıralamaya girecek Hikayeleri Anket ile Beraber Oylamanıza Açacağım.. Ne yaparsan yap.. Aşkı ile yap... Alone..Alwayss... |