![]() |
Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] (/showthread.php?tid=9178) |
Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - actinomyces - 11-07-2018 Eskiden desteyi tamamlamış olan oyuncuların kazanımlarının elinden alınması yanlış bi uygulama olur .Verilen emeklerin hiçe sayılması demektir bu ancak bodur destesine de bir değişiklik yapılması gerekli diye düşünüyorum.Şuanki haliyle hükümdar örümcek kesmek ile aynı getiriye sahip neredeyse ki hükümdarın daha sık kesildiğini varsayarsak sıradan bir instance kadar bile getiriye sahip değil. Eğer destenin eski halinin getirdiği kazanımlar eşitlenmek isteniyorsa bu eski deste sahiplerinden alınarak değil yeni deste sahiplerine aynı kazanımlar verilerek olabilir anca.Mesela desteyi ilk tamamlanan deste ile güncellemeye kadar geçen süre ne kadarsa bu süre miktarı kadar her deste güncelleme öncesi şekilde vermeli bu süre dolduğunda da normal halini almalı. Yani özetlemek gerekirse desteyi ilk tamamlayan diyelim 6 ay kullandıysa her deste sahibine 6 ay o haklar verilsin.Sonrasında kullanacağı deste de dişi örümcekten mümkünse daha iyi olsun kimse mağdur olmasın ![]() Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Violet - 11-07-2018 (11-07-2018, Saat: 01:39)actinomyces Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden desteyi tamamlamış olan oyuncuların kazanımlarının elinden alınması yanlış bi uygulama olur .Verilen emeklerin hiçe sayılması demektir bu ancak bodur destesine de bir değişiklik yapılması gerekli diye düşünüyorum.Şuanki haliyle hükümdar örümcek kesmek ile aynı getiriye sahip neredeyse ki hükümdarın daha sık kesildiğini varsayarsak sıradan bir instance kadar bile getiriye sahip değil. Eğer destenin eski halinin getirdiği kazanımlar eşitlenmek isteniyorsa bu eski deste sahiplerinden alınarak değil yeni deste sahiplerine aynı kazanımlar verilerek olabilir anca.Mesela desteyi ilk tamamlanan deste ile güncellemeye kadar geçen süre ne kadarsa bu süre miktarı kadar her deste güncelleme öncesi şekilde vermeli bu süre dolduğunda da normal halini almalı. Yani özetlemek gerekirse desteyi ilk tamamlayan diyelim 6 ay kullandıysa her deste sahibine 6 ay o haklar verilsin.Sonrasında kullanacağı deste de dişi örümcekten mümkünse daha iyi olsun kimse mağdur olmasın Bu konuda gelen en makul ve adil çözüm önerisi. Umarım dikkate alınır Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - - BERK -_kullanılmayan - 11-07-2018 yüzüklerin sikkelerin golemden alınan kazanımların oyuncunun elinden alınması hesaplaması yönüyle ve verilen emek yönüyle de yanlış ve sorun çıkaracak bir düşünce. Zamanında ben bu desteyi alabilmek için pırlanta çektim benim gibi bir çok oyuncu var onu geçtim bizim bunu almak için pırlanta çekme sebebimiz bu derece önemi olmasıydı şimdi siz bunu alırsanız bizim o yatırdığımız para haftada 1 defa 150 200 civa almak için mi olacak. Sizin bu durumda bizim kazançlarımızı elimizden almak yerine aynı şekilde 100lerce altın veren para yatıran oyuncuların mağduriyetini gidermeniz lazım. Değişmeden önce deste tamamlayanların bu desteden kaç hafta faydalandığını belirleyip onlara en azından 3 ay süreyle kullanacak şekilde yada direk 3 aylık kutu vermeniz lazım ki biz bu deste zaten sikke veriyor diye zamanında sikkeleri bol bol kullandık hatta 2. defa bodur yüzüğü aldık o olmasa biz onları saklamaz mıydık 11e ayrıca sorun şu ki bizim bu zaman kadar bütün sikkelerimiz almanız desteyi bu zamana kadar hiç kullanmamıs olmamız demek olacak. bu haliyle olsaydı bile zamanında her hafta gelecek bodur taşı ve golem kalbi olmuş olacaktı ve onlar sayesinde kastığımız bu kadar olmasa bile sikke olacaktı bunun hesabını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz. Sonucu mağduriyet doğuracak bu düşünce yerine zaten mağdur olmuş oyunculara yardım ederseniz hem kendi vaktiniz oyuncuların sikke hesaplarıyla gitmez diğer oyun sorunlara vakit ayırırsınız hemde oyuncuları memnun edersiniz Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - -BeRa- - 11-07-2018 (07-07-2018, Saat: 20:19)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular ; Biliyorsunuz ki yakın zamanda Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesi ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve bu düzenleme ile Ateş Golemi yaratığından elde edilen nesneler olması gereken düzeye getirildi. Ancak bu düzenleme ile, eski droplar ile sikke ve dolayısıyla bodur yüzükleri elde eden oyuncular ile diğer oyuncular arasında haksız bir üstünlük olduğu tespit edildi. oyun yonetımı olarak yaptıgınız cogu calışmayı beğenıyorum eskı tr serverının ılk 2 yılına oranla sımdıkı serverımız cok cok daha basarılı buyu vuruslarındakı orantısızlık harıc korumanın cok fazla ön planda oldugu barız bellı koruma takan oyunculara vurulmamasından kaynaklı dıger arkadaslarında bodur yuzuklerıne tepkısını anlıyorum fakat haksızlık etmemelıyız sonuc olarak deste tamamlıyorlar emek harcıyorlar herkesın yapma ımkanı vardı yapabılırdı ama kım 500 altın verırdı kı terp kartına, alan ya gece gunduz kesım yaptı yada pırlanta cekerek yaptı pırlanta dıyıpte gecmemek lazım ınanın para kazanmak oyundakı altın kazanmaktan daha zor kısacası yapmadınız veya yapamadınız yapana manı olmamak lazım oyunda guc farkı olmalıkı keyfı cıksın 1 v 1 lerın hepsı berebere mı bıtsın bırı kazanıcak o da ufak detaylarla oluyo bence bu acılan konu ıtıbar puanıyla alınan kemerlede kıyaslanmalı o zaman kemerlerınıde alalım tam esıtlık olsun eskı nesne beleş su altındanda bugdan yararlanıldı onceden goz cok dusuyordu kotulukde bedavadan geldı magıste kolaydı onceden vs vs bıtmez sonu gelmez hepsımı alınması gerekır bır duzenleme yaptınız bodurla ılgılı bol keseden kaynak cıkıyordu bu kımsenın sucu degıl yapamayanlar neden yapmadıklarını kendıne sormalı. benden yuzuk vs alınacaksa bodur destesınden aldıgım onurları lotları vs hatta destenın tamamını alın harcadıklarımı verın karsılıgında belkı tatmın olunur Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Violet - 11-07-2018 (11-07-2018, Saat: 03:55)DR Mundo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(07-07-2018, Saat: 20:19)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular ; Biliyorsunuz ki yakın zamanda Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesi ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve bu düzenleme ile Ateş Golemi yaratığından elde edilen nesneler olması gereken düzeye getirildi. Ancak bu düzenleme ile, eski droplar ile sikke ve dolayısıyla bodur yüzükleri elde eden oyuncular ile diğer oyuncular arasında haksız bir üstünlük olduğu tespit edildi. İyi güzel de bir de benim gibi desteyi tamamlayıp 3 hafta sonra gelen güncellemeyle elindeki destesi çöp olanlar var. Desteyi sonradan tamamlamak benim suçum değil zira oyuna mesela senden yaklaşık 10 ay sonra başlamışım. 7 lvlde desteyi tamamladım. Şahsen güncelleme geleceğini bilseydim bir karta 550 altın vermezdim. Ha eski nesnem hayran ama desteyle yapmadım. Desteyi alma sebebim golemin verdiği sikke ve civalardı. Tabi bir de eski nesneyi kasmak için arkadaşlarımdan ödünç aldığım kabir ve kupaları rahat ödeyebilmekti ki, güncelleme sayesinde onları ödeyebilmek için de bir o kadar masraf yaptım. E şimdi haliyle ben senin kadar rahat e tabi fark olacak bu konuda oyuncular arasında diyemiyorum. Ancak desteyi eskiden tamamlayıp faydalanan arkadaşların kazanımlarının alınmasını doğru bulmuyorum kesinlikle. Yönetim bu konuda diğer oyuncuların mağduriyetini giderme düşüncesiyle iyiniyetli olabilir, ancak bu şekilde yapılması sadece daha fazla mağduriyete sebep olacaktır. Burda kimse oyun açığını kullanmadı, bugdan faydalanmadı. Zaten burda mağduriyet hiç bu isle uğraşmamış aman bodur destesiymiş eski nesne onuruymuş uğraşmayıp da vay efendim belese eski nesne kastılar diye oturduğu yerden söylenen oyuncuların değil. Benim gibi, sizlerle aynı masrafı yapip (hatta benim durumumda daha da fazla) destesi elinde çöp olanların yaşadığı mağduriyet. Demiyorum ki deste eski haline dönsün. Ama bir orta yol da bulunmalı. Ancak bu orta yol bu değil kesinlikle. Böyle duzeltilecekse hiç yapılmasın zaten daha iyi. Çünkü bu şekilde oyuncuların elindekilerin alınmasının benim yaşadığım magduriyetten bir farkı yok. Bu konuda kimseyi mağdur etmeyecek bir çözüm bulunması dileğimle... (Ne çok mağduriyet demişim yahu ![]() ![]() Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - -Pirana61- - 11-07-2018 (11-07-2018, Saat: 01:39)actinomyces Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden desteyi tamamlamış olan oyuncuların kazanımlarının elinden alınması yanlış bi uygulama olur .Verilen emeklerin hiçe sayılması demektir bu ancak bodur destesine de bir değişiklik yapılması gerekli diye düşünüyorum.Şuanki haliyle hükümdar örümcek kesmek ile aynı getiriye sahip neredeyse ki hükümdarın daha sık kesildiğini varsayarsak sıradan bir instance kadar bile getiriye sahip değil. Eğer destenin eski halinin getirdiği kazanımlar eşitlenmek isteniyorsa bu eski deste sahiplerinden alınarak değil yeni deste sahiplerine aynı kazanımlar verilerek olabilir anca.Mesela desteyi ilk tamamlanan deste ile güncellemeye kadar geçen süre ne kadarsa bu süre miktarı kadar her deste güncelleme öncesi şekilde vermeli bu süre dolduğunda da normal halini almalı. Yani özetlemek gerekirse desteyi ilk tamamlayan diyelim 6 ay kullandıysa her deste sahibine 6 ay o haklar verilsin.Sonrasında kullanacağı deste de dişi örümcekten mümkünse daha iyi olsun kimse mağdur olmasın Benimle aynı fikri düşünen birini görmek mutlu etti açıkcası : ![]() ![]() Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Joyak - 12-07-2018 (11-07-2018, Saat: 01:39)actinomyces Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden desteyi tamamlamış olan oyuncuların kazanımlarının elinden alınması yanlış bi uygulama olur .Verilen emeklerin hiçe sayılması demektir bu ancak bodur destesine de bir değişiklik yapılması gerekli diye düşünüyorum.Şuanki haliyle hükümdar örümcek kesmek ile aynı getiriye sahip neredeyse ki hükümdarın daha sık kesildiğini varsayarsak sıradan bir instance kadar bile getiriye sahip değil. Eğer destenin eski halinin getirdiği kazanımlar eşitlenmek isteniyorsa bu eski deste sahiplerinden alınarak değil yeni deste sahiplerine aynı kazanımlar verilerek olabilir anca.Mesela desteyi ilk tamamlanan deste ile güncellemeye kadar geçen süre ne kadarsa bu süre miktarı kadar her deste güncelleme öncesi şekilde vermeli bu süre dolduğunda da normal halini almalı. Yani özetlemek gerekirse desteyi ilk tamamlayan diyelim 6 ay kullandıysa her deste sahibine 6 ay o haklar verilsin.Sonrasında kullanacağı deste de dişi örümcekten mümkünse daha iyi olsun kimse mağdur olmasın Arkadaşa katılıyorum, onada yok derseniz; Ateş Golemi Kalbinden elde ettiğimiz civa miktarı eskisi gibi olsa yada ona yakın miktarda olursa hiç yoktan Kımızı bodur taşı açma imkanımız artar ve Kabir Kasırga ve Badduh kupası gibi nesneleri elde etmemiz kolaylaşır. Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Hollyrage - 12-07-2018 (12-07-2018, Saat: 03:25)Kötü İçerik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İki öneriye de katılıyorum. İnşallah bir denge bulunur.(11-07-2018, Saat: 01:39)actinomyces Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eskiden desteyi tamamlamış olan oyuncuların kazanımlarının elinden alınması yanlış bi uygulama olur .Verilen emeklerin hiçe sayılması demektir bu ancak bodur destesine de bir değişiklik yapılması gerekli diye düşünüyorum.Şuanki haliyle hükümdar örümcek kesmek ile aynı getiriye sahip neredeyse ki hükümdarın daha sık kesildiğini varsayarsak sıradan bir instance kadar bile getiriye sahip değil. Eğer destenin eski halinin getirdiği kazanımlar eşitlenmek isteniyorsa bu eski deste sahiplerinden alınarak değil yeni deste sahiplerine aynı kazanımlar verilerek olabilir anca.Mesela desteyi ilk tamamlanan deste ile güncellemeye kadar geçen süre ne kadarsa bu süre miktarı kadar her deste güncelleme öncesi şekilde vermeli bu süre dolduğunda da normal halini almalı. Yani özetlemek gerekirse desteyi ilk tamamlayan diyelim 6 ay kullandıysa her deste sahibine 6 ay o haklar verilsin.Sonrasında kullanacağı deste de dişi örümcekten mümkünse daha iyi olsun kimse mağdur olmasın |