![]() |
11 level açılmış mı? - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 11 level açılmış mı? (/showthread.php?tid=8829) |
Cvp: 11 level açılmış mı? - Groot - 07-06-2018 (05-06-2018, Saat: 22:46)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nickimin yanında 11 yazıyor admin arkadaşlarda duyurulara yazmışlar daha önceden 11 level olmasam bi ara inanıyordum açıldığına.Kısaca KAPALI ![]() Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ![]() BÖRTEÇİNE... ![]() Cvp: 11 level açılmış mı? - HerM - 07-06-2018 (05-06-2018, Saat: 22:46)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nickimin yanında 11 yazıyor admin arkadaşlarda duyurulara yazmışlar daha önceden 11 level olmasam bi ara inanıyordum açıldığına.Kesinlikle katılıyorum..Hep aynı yaratığı görmekten sıkıldık..Adaların ve eldiv krodfor onurlarının bir an önce açılmasını istiyoruz.. Cvp: 11 level açılmış mı? - CAKIR - 07-06-2018 Kesinlikle biz zorladık açtınız amme-nada demediniz mi bu oyuncular ne edecek nasıl vakit geçirecek Cvp: 11 level açılmış mı? - HisseT - 07-06-2018 Konu güzel yorumlar güzel...Sonuna kadar katılıyorum. Ama benim anlamadığım madem her yerde sorun var şu işlerinizi sırası ile yapın. Kaleyi bakıma aldınız 2 ayı geçti kaleden kaynak toplayamıyoruz bence 2 ay daha açacağınız yok. Magişi bakıma aldınız 4gündür magişi bekliyorum hayran almam için 4 haftaya ihtiyacım var ve siz bizim kayıp zamanımızı telafi de etmeyeceksiniz bunuda biliyorum ... Talaar bakıma aldınız sürgün bakımda adalar bakımda zaten hiç ucundan göremedik 4 aydır açılacak.... Ya kardeşim beceremiyorsanız acele etmeyin sizden her şeyi bir anda yapmanızı beklemiyoruz madem yapamıyorsunuz sırası ile yapın...Sonra yayın açıyorsunuz dalga geçer gibi ''bizim başka oyun projemiz var'' tek projemiz bu değil diyorsunuz!!! Siz daha elinizdekini yapamıyorsunuz başka oyun neyinize!!!! Susayım susayım diyorum da bir yere kadar susabiliyorum bende insanım bizlerde insanız ....Buradan para kazanıp rahatça yaşamayı biliyorsanız hizmetide sonsuz vereceksiniz.... Kimsenin hakkını yemeden elinden gelenin daha fazlasını yapacaksın.Ben buraya stres atmaya giriyorsam bana stres kazandırmayacaksın.. Madem instanceler bakımda,bize zaman geçirecek bir etkinlik sunun.Her getirdiğiniz etkinlik şansa dayalı Kapalı ihale;800 altın harcadım Kuyu:250 altın harcadım. Ayna:20 30 altın Tek kollu:700 altın Ben artık şansa dayalı etkinlik değil sonunda kar edeceğim hesabımın içine kaynak girecek altın girecek event istiyorum....Dalga geçmeyin biz oyuncular ile ilgi istiyoruz alaka istiyoruz HAKKIMIZI İSTİYORUZ.. SAYGILAR!!! Direnişi Hisset!!! Cvp: 11 level açılmış mı? - ALESTA_kullanılmayan - 08-06-2018 20:12 Ateş Krofdoru [10] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [i]20:10 [b]Ateş Krofdoru [10] ![]() [/b][/i] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [i] ![]() [i][b][i]20:14 [b]Ateş Krofdoru [10] ![]() [/b][/i][/b][/i] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [i][b][i] ![]() [i][b][i][b]Sayın yönetim kesimlerde düşen para miktarında ciddi orantısızlık var şunlara bi el atsanız artık 10 gümüş e kadar düşüyor paralar kara kroftor kesiyoruz 14 g atıyor tomarın tanesi 6 g bir küçük hayat 1 g 1 mana iksiri 1.20 g pişirilmiş balık 1,90 g imman 90 bakır sonuç olarak 11,80 g gider 14 g gelir benim bildiğim lwl yükseldikçe yaratıklardan gelen parada yükselir biz lwl aldıkça yaratıklardan gelen para düşmeye başladı gorgulyada daha çok para düşüyodu açıkçası. Yüksek düşsün demiyoruz ama en azından düşen para miktarındaki bu orantısızlık halledilse herkes için iyi olacağına inanıyorum.[/b][/i][/b][/i] [i][b][i][b]Ayrıca kesim yaparken çantada İmman ile kovalamaca oynuyoruz her çantaya girdiğimizde başka yerde mübarek sabit durduğu yok sürekli yer değişiyor buda normal olarak bizi yavaşlatıyor. Otomatik yemek yeme yerine de koyulmuyorki her dövüşte otomatik yese bizde bu dertten kurtulsak.[/b][/i][/b][/i] [i][b][i][b]Bunun dışında bir sıkıntı daha var savaşta büyü yapmak için büyü vuruşuna 3-4-5 kere basıyoruz anca vuruyor buda ayrı sinir bozucu. [/b][/i][/b][/i] [i][b][i][b]Belki bu sorunların farkındasınız belki değilsiniz bilmiyoruz ama bu sorunlar ciddi anlamda sinir ediyor ve soğutuyor insanı oyundan. Şu oyunda en zevk aldığım şey kesim yapmak 11 olduğumdan beri gram zevk alamıyorum hatta sinir olmaya başladım. Bakım yapılıyor gidicek düzelicek diye umut ederken hiç bişi değişmiyor en azından bizide bu konuda bilgilendirseniz ne zaman yapılacağına dair bizde sürekli bu şekilde şikayetlenip sizi bunaltmasak. ![]() ![]() ![]() |