![]() |
|
Nerede bu insancıklar - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Nerede bu insancıklar (/showthread.php?tid=8807) |
Cvp: Nerede bu insancıklar - KILL THE HUMAN - 06-06-2018 (06-06-2018, Saat: 20:57)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2018, Saat: 20:42)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynen gelir gideriz anca biz vurdukça inlemeleriniz foruma geliyor ben gelip burda ağlamadım sizin gibi saldırı tomarıyla daldığında seni kim kesti bayıltıp onu de bakalım Cvp: Nerede bu insancıklar - --KARADUL-- - 06-06-2018 (06-06-2018, Saat: 21:02)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2018, Saat: 20:57)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu diyen adama saldırı tomarıyla saldırdım yardıma godfather abisini cagırdı senin inlemen ne zaman gelecek foruma acaba ahaha gel dediniz geldim sessizliğe savaş çıkartalım onur alalım deyuu hani bu başlık var ya nerdesiniz diye sorduğunuz. 11 level olupta sessizlikte oynamayı öğrenemeyen magroncuklarınıza eğitim verin önce. sonra ağlayacak duvar bulamıyorsunuz. Cvp: Nerede bu insancıklar - KILL THE HUMAN - 06-06-2018 (06-06-2018, Saat: 21:02)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düşüncesiz arkadaşım kesmek kesilmek sorun değil bende de tanrısal güçler yok birgün kesilirim birgün keserim ama sizin gibi gelip forum köşelerin de ağlamam fark bu anladın(06-06-2018, Saat: 20:57)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu diyen adama saldırı tomarıyla saldırdım yardıma godfather abisini cagırdı senin inlemen ne zaman gelecek foruma acaba ahaha ![]() https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=23678874&server_id=1 Cvp: Nerede bu insancıklar - - PARANOYA - - 06-06-2018 (06-06-2018, Saat: 21:02)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2018, Saat: 20:57)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bunu diyen adama saldırı tomarıyla saldırdım yardıma godfather abisini cagırdı senin inlemen ne zaman gelecek foruma acaba ahaha abinin yardımıyla gelip bana karsı direnemeyip ayı dönüp 2 kisiyken kestiğini diyorsun dimi kralsın sen 1 numarasın ilk 10 da senin olman gerekir hatta ilk 5 sen nasıl bi kralsın
Cvp: Nerede bu insancıklar - KILL THE HUMAN - 06-06-2018 (06-06-2018, Saat: 21:13)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abim değil dostum yardıma niye gelmesin birlikte savaşmak için birlikte geliyoruz zaten düşüncesiz kardeşim kendini çakal sanıp saldırtma tomarıyla dalıyorsun başkası dalmasın diye ama unutuyorsun herhalde bizde de var ama yadırgamıyorum senin gibilerin düşünebileceği kapasite bu kadar(06-06-2018, Saat: 21:02)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben gelip burda ağlamadım sizin gibi saldırı tomarıyla daldığında seni kim kesti bayıltıp onu de bakalım Üzerinde takılı koruma yüzüğün var bırak ta ayı atayım be bide oyunu biliyorum diye geçiniyorsun ama yeter ağlama
Cvp: Nerede bu insancıklar - - PARANOYA - - 06-06-2018 (06-06-2018, Saat: 21:24)Greatsoul Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(06-06-2018, Saat: 21:13)RaasielX Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abinin yardımıyla gelip bana karsı direnemeyip ayı dönüp 2 kisiyken kestiğini diyorsun dimi kralsın sen 1 numarasın ilk 10 da senin olman gerekir hatta ilk 5 sen nasıl bi kralsınabim değil dostum yardıma niye gelmesin birlikte savaşmak için birlikte geliyoruz zaten düşüncesiz kardeşim kendini çakal sanıp saldırtma tomarıyla dalıyorsun başkası dalmasın diye ama unutuyorsun herhalde bizde de var ama yadırgamıyorum senin gibilerin düşünebileceği kapasite bu kadar oraya gelinceye kadar karaktersizce ufak levellere saldıra saldıra geldiginiz icin dedim iclerinde ufak bi karakter kırıntısı kaldıysa 1-1 çarpışırız diye adamına göre muamele yapıcaz tabi bizde çakala çakal gibi Oyunu ben bilmiyorum metehan biliyor ondan öğrenirsiniz siz birde canım büyülü kritiğim düşük ah yüksek olsa dostun yardıma gelmeden inlemeye baslayacaktın heralde forumda )..neyse sonuc olarak oyun bu ufak levellere karaktersizlik yapıp dalmadıgınız müddetce beni 1000 kere kesin kabülüm hadi size iyi oyunlar. Cvp: Nerede bu insancıklar - Zekai - 06-06-2018 Oyuncular arasında gereksiz tartışma ve karşılıklı atışmalar oluşturduğu için konu kapatılmıştır. |