Dragons War Forum
ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: ESKİ PLATO SAVAŞLARI (/showthread.php?tid=6862)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - faceless - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 19:36)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:26)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynen işim yokta karsındaki lvllrin 1-2-3-4-5 oldugu bi ortamda 2 tane 6lvl 1 tane 5lvl hayatta ve cepleri varken endarg atmak nedendir kim kimden onur alıyor endarga rütbe veriliyorda haberimiz mi yok neyin ne oldugunu biliyoruz ögrenecegimiz yerdede soruyoruz daha saygılı bir uslup kullanın lütfen Smile

üslubumun neresi saygısız hangi bölümü hakaret algıladınız merak ettim işinin olmadığı bölümemi takıldın takıldıysan neden sırıtarak cevap yazdın anlamadım doğrusu.

(sessizlikte işin olmadıüğı belli) bu kısma takıldım. karsındaki oyuncuyu kücümsedigini düsündüm . gergin bir konusma yaratmamak icin gülümseme ifadesi koydum 'sırıtma daha gevsek bi gülme tarzı oluyor sanırım ! ' konuyu sen actıgın icin benim yazdıklarıma cevap verdin galiba uzatmıyorum uzatmayalım . 

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - --KARADUL-- - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 19:40)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:36)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üslubumun neresi saygısız hangi bölümü hakaret algıladınız merak ettim işinin olmadığı bölümemi takıldın takıldıysan neden sırıtarak cevap yazdın anlamadım doğrusu.

(sessizlikte işin olmadıüğı belli) bu kısma takıldım. karsındaki oyuncuyu kücümsedigini düsündüm . gergin bir konusma yaratmamak icin gülümseme ifadesi koydum 'sırıtma daha gevsek bi gülme tarzı  oluyor sanırım ! ' konuyu sen actıgın icin benim yazdıklarıma cevap verdin galiba uzatmıyorum uzatmayalım . 

konuyu ben açmadım küçümsemedim de öyle bi intiba bıraktıysam kusura kalma amacını aşan bi cümle olmuş

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - faceless - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 19:53)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:40)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (sessizlikte işin olmadıüğı belli) bu kısma takıldım. karsındaki oyuncuyu kücümsedigini düsündüm . gergin bir konusma yaratmamak icin gülümseme ifadesi koydum 'sırıtma daha gevsek bi gülme tarzı  oluyor sanırım ! ' konuyu sen actıgın icin benim yazdıklarıma cevap verdin galiba uzatmıyorum uzatmayalım . 

konuyu ben açmadım küçümsemedim de öyle bi intiba bıraktıysam kusura kalma amacını aşan bi cümle olmuş

saygı duyarım iyi günler dilerim  Evet

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - ayleke - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 19:11)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 18:29)Logan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349&stat=1&server_id=0

göz fiyatlarının da ucuzlamasıyla endargı alan arkadaşlar platoda her dövüşte endarg salıp blokta takılıyor ne kadar kolay oluyor dimi böyle dövüşler Big Grin ben savaslara girip endarg karşısında iksir içerken çok zevk alıyorum mesela. tabi binek atmak serbest ona bir lafım yok ama ciddi anlamda platoda onur alamıyoruz. Muazzam dövüşe giriyorum misal verdiğim hasar 5k aldıgım onur 500-800 falan cünkü morok ve binek kesiyoruz platoda. Bu konuda bilinçli oyuncu cok az malesef.

attıgınız dövüsün nasıl basladıgını sayayım isterseniz tırtıl isimli oyuncuya ayleke kahve ve cihankys üçü birden dalıyor daha sonra b00s yardıma gidiyor diger 7lvl  arkadasta dövüse dahil oluyr öyle uzuyor bu dövüs  simdi soruyorum tırtıl isimli oyuncuyu keserek kaç onur alacaklarını düsünüyor bu arkadaslar? dün ben bi tıklama icin girdim platoya yine bu isimler hucum etti tepeme 6 -7 lvller 4 lvlle dalıyor 2-3 arkadas yardıma geliyor endarg yiyoruz hemen gelenlerde 4-5 lvl neyin korkusu bu :Big Grin hele bide en ilginci 4-5 lvl savasına 10 lvl girmesi sonra neden sessizlikte morok atılıyor neden sessizlik boş huzur vermiyorlar ki
 2 tane engardlı oyuncunun arkasına sığınıp 5-6 lvl de onur alanlarını gezen ırkınız az cesaretli olsun mabed mağara girsin de bizde sizin gibi 4 lvl lerden onur kasmayalım :Smilea herşeyi geçiyorum kardeşim siz bana onur veriyomusunuz ? veriyorsunuz orası sesszilik platosu mu evet ben bana onur verene dalarım ağlamaya gerek yok Smile)

(17-01-2018, Saat: 19:40)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:36)--KARADUL-- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: üslubumun neresi saygısız hangi bölümü hakaret algıladınız merak ettim işinin olmadığı bölümemi takıldın takıldıysan neden sırıtarak cevap yazdın anlamadım doğrusu.

(sessizlikte işin olmadıüğı belli) bu kısma takıldım. karsındaki oyuncuyu kücümsedigini düsündüm . gergin bir konusma yaratmamak icin gülümseme ifadesi koydum 'sırıtma daha gevsek bi gülme tarzı  oluyor sanırım ! ' konuyu sen actıgın icin benim yazdıklarıma cevap verdin galiba uzatmıyorum uzatmayalım . 

https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349 ek olarak savaş burdadır 2 lvl adam kesimide yoktur Smile) adam bizi kesecekti ama heralde 

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - BohnHard - 17-01-2018

(17-01-2018, Saat: 21:03)ayleke Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 19:11)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı: attıgınız dövüsün nasıl basladıgını sayayım isterseniz tırtıl isimli oyuncuya ayleke kahve ve cihankys üçü birden dalıyor daha sonra b00s yardıma gidiyor diger 7lvl  arkadasta dövüse dahil oluyr öyle uzuyor bu dövüs  simdi soruyorum tırtıl isimli oyuncuyu keserek kaç onur alacaklarını düsünüyor bu arkadaslar? dün ben bi tıklama icin girdim platoya yine bu isimler hucum etti tepeme 6 -7 lvller 4 lvlle dalıyor 2-3 arkadas yardıma geliyor endarg yiyoruz hemen gelenlerde 4-5 lvl neyin korkusu bu :Big Grin hele bide en ilginci 4-5 lvl savasına 10 lvl girmesi sonra neden sessizlikte morok atılıyor neden sessizlik boş huzur vermiyorlar ki
 2 tane engardlı oyuncunun arkasına sığınıp 5-6 lvl de onur alanlarını gezen ırkınız az cesaretli olsun mabed mağara girsin de bizde sizin gibi 4 lvl lerden onur kasmayalım :Smilea herşeyi geçiyorum kardeşim siz bana onur veriyomusunuz ? veriyorsunuz orası sesszilik platosu mu evet ben bana onur verene dalarım ağlamaya gerek yok Smile)

(17-01-2018, Saat: 19:40)faceless Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (sessizlikte işin olmadıüğı belli) bu kısma takıldım. karsındaki oyuncuyu kücümsedigini düsündüm . gergin bir konusma yaratmamak icin gülümseme ifadesi koydum 'sırıtma daha gevsek bi gülme tarzı  oluyor sanırım ! ' konuyu sen actıgın icin benim yazdıklarıma cevap verdin galiba uzatmıyorum uzatmayalım . 

https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16425349 ek olarak savaş burdadır 2 lvl adam kesimide yoktur Smile) adam bizi kesecekti ama heralde 

1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - conqueror - 18-01-2018

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=16435697&stat=1&server_id=0

az birşey morokda dahi olsa savaşa 

bineksiz moroksuz katılımlarından dolayı iki ırkında eline sağlık.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Jigglypuff_kullanılmayan - 18-01-2018

(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 21:03)ayleke Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  2 tane engardlı oyuncunun arkasına sığınıp 5-6 lvl de onur alanlarını gezen ırkınız az cesaretli olsun mabed mağara girsin de bizde sizin gibi 4 lvl lerden onur kasmayalım :Smilea herşeyi geçiyorum kardeşim siz bana onur veriyomusunuz ? veriyorsunuz orası sesszilik platosu mu evet ben bana onur verene dalarım ağlamaya gerek yok Smile)

1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor

(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?

buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - BohnHard - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 06:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-01-2018, Saat: 21:19)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1. verdiğiniz linkte tırtıla değil boos arkadaşa dalınmış ve üzerime atşa zorb atılmış ben morok kesmeye mi geliyorum platoya peki ve ellerim armut mu toplayacak orda da ben endarg atmayacağım?
sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor

buna cevap olarak direk endarg saldınız moroklar atılınca 2. endargı saldınız 1 tanesi yavruydu galiba yürüme sıkıntısı vardı 2. yide yol göstersin diye yolladınız

Hafızama çok güvenirim öyle olmadı, ama bunu diyenin siz olması ayrı bir ironi zaten, 6-7 levelların dövüşüne girip her seferinde kesilen siz. 6-7 levelların dövüşüne girince ne bekliyordunuz çiçekli karşılama mı?  Endard da atarım morokta atarım, değil mi ki siz 6-7levelların dövüşüne giriyorsunuz, endargıda fazlasıyla hakediyorsunuz.Ben o dövüşe girdiğim gibi 2 kişi bana atşa attı bende endargı attım, bana atşa binek atmayın bende atmiyim, bu kadar basit, ayrıca siz 6-7 level dövüşlerine her seferinde girip kesilmekten bıkmadınız mı? Tanımadığınız birine sen diye hitap etmetseniz sevinirim.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - Jigglypuff_kullanılmayan - 18-01-2018

(18-01-2018, Saat: 09:39)kahve Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-01-2018, Saat: 06:58)Jigglypuff Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sen zaten platoya inmiyorsun endargın iniyor endargın dövüşüyor

Hafızama çok güvenirim öyle olmadı, ama bunu diyenin siz olması ayrı bir ironi zaten, 6-7 levelların dövüşüne girip her seferinde kesilen siz. 6-7 levelların dövüşüne girince ne bekliyordunuz çiçekli karşılama mı?  Endard da atarım morokta atarım, değil mi ki siz 6-7levelların dövüşüne giriyorsunuz, endargıda fazlasıyla hakediyorsunuz.Ben o dövüşe girdiğim gibi 2 kişi bana atşa attı bende endargı attım, bana atşa binek atmayın bende atmiyim, bu kadar basit, ayrıca siz 6-7 level dövüşlerine her seferinde girip kesilmekten bıkmadınız mı? Tanımadığınız birine sen diye hitap etmetseniz sevinirim.
ırkınız sizden yardım isteyince geri çeviriyorsanız bu sizin sorununuzdur. Benden yardım isteniyor her dövüş, bende yardıma geliyor vurup gidiyorum . Size morok atan yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. Siz 6 a 2 dövüşte üstün olmanıza rağmen bile endarg salan birisiniz bana kendinizi anlatmayın.

Cvp: ESKİ PLATO SAVAŞLARI - wasdadsa - 18-01-2018

Moroksuz platolar istiyorsak eğer bunu bizim yapmamız lazım yönetimin buna yapabileceği ne olabilir ki ?
Tamam anladık iyilik , kötülük hayranladınız veya kutulardan çıkardınız hepinizin şankarası endargı seradoru var tamam bu hoş ama neden gözümüze sokar gibi her savaşta atasınız ki ? maksat onur kasmaksa eğer bilek gücüyle savaşın o zaman. Bu konuyla ilgili tek sorun yönetim , insanlar değil . 10 levele yeni adım atmış oyuncular da var  10 leveli fulleyim 11'in rütbesini almış kişileri platoya inmiyorlar diye suçlayamazsınız. Eğer diyosanız kidüşük levellere yüksek leveller dalıyo evet haklısınız dalıyolar. bi bölümü dayak yeyip oturuyo yerine. bi bölümünün de savaşı uzayıp moroklar atılıyo ve sonuç = morok savaşı . Konunun özü " Burada yönetimin yapabileceği bişey olduğunu düşünmüyorum. Burada suçlu olan bizleriz. insan/magron ayırt etmeksizin bizleriz . İyi oyunlar dilerim ..