Dragons War Forum
77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D (/showthread.php?tid=6135)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - ayleke - 06-12-2017

(05-12-2017, Saat: 18:42)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o amcamdır bu dayımdır şu babamdır ordaki büyük kuzenim şurdaki küçük kuzenim diye diye hesap paylaşımının dibine vurup danışıklı dövüş alanları yapmayı kolaylaştırarak kendini oyuncu sanan arkadaşlarının sonunun ne olacağını çok merak ediyorum umarım hakkınızda gerekli işlemler yapılır hak yolunu bulur arkadaşlar o zamana kadar akrabalarınızla beraber oynamanın tadını çıkarın bakalım  Big Grin

Forumdaki en haklı konu bence :Smileemeği ile kimse onur kasmasın mı ? bizde mi olmayan akrabalar üretlim karşı ırkla anlaşıp görev yapıp agudarları yapalım vs vs .. Özelllikle gözüm 3-4 mabed ve arenasında bi hanlık var nasıl oluyosa girip mabed e tek dövüş atmadan 5 küre verip karşıya da 4 küre verdirip mabed bitiriyolar Smile   Ne güzel oyun Smile)

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - MeBuSaN - 06-12-2017

(05-12-2017, Saat: 18:42)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o amcamdır bu dayımdır şu babamdır ordaki büyük kuzenim şurdaki küçük kuzenim diye diye hesap paylaşımının dibine vurup danışıklı dövüş alanları yapmayı kolaylaştırarak kendini oyuncu sanan arkadaşlarının sonunun ne olacağını çok merak ediyorum umarım hakkınızda gerekli işlemler yapılır hak yolunu bulur arkadaşlar o zamana kadar akrabalarınızla beraber oynamanın tadını çıkarın bakalım  Big Grin

tüm sülale zindanda gönlünüz rahat olsun Smile

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - ISMET - 04-01-2018

Muhafızların bana verdiği cevap yeni hesap açabilmek için Panzer hesabını kapatman lazım her iki ırktan 1 hesap açılabilir. Bu bağlantılı kısmında 4-5 hesabı olanlara ne zaman işlem uygulanacak? Yok birşey olmayacaksa ben de açayım bi 3 level çar açıp ot toplayim sabaha kadar..

Cvp: 77 sülalesiyle oynayan oyuncular :D - Dios - 04-01-2018

(04-01-2018, Saat: 21:19)PANZER Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhafızların bana verdiği cevap yeni hesap açabilmek için Panzer hesabını kapatman lazım her iki ırktan 1 hesap açılabilir. Bu bağlantılı kısmında 4-5 hesabı olanlara ne zaman işlem uygulanacak? Yok birşey olmayacaksa ben de açayım bi 3 level çar açıp ot toplayim sabaha kadar..

Her ırktan bir hesap oynamaya müsade edilebilir evet. Ama bağlantılı kısmına müdahale etmek çok doğru değil diye düşünüyorum. Karşılıklı savaş alanlarına girme gibi durumlar varsa evet cezası verilmeli fakat diğer durumlar için ceza istemek veya ceza vermek pek mümkün değil bence. Misal kendimden bir örnek vereceğim. sSimoHayha kuzenim olur. Geçenlerde oturduğu yerdeki ağ sorunundan dolayı 2 hafta internet bağlantısı bulamadı ve yanıma geldi. Oyuna girdi ve bağlantılı göründük. Bizim multi hesap olduğumuz anlamına gelmiyor bu durum. Zaten bağlantılı görününce arandaki ticaret, grup, ihale, mübadele erişimin kapanıyor. Her bağlantılı görüneni multi olarak yargılamamak lazım. 3 level hesap konusuna gelirsek; aç, oyna ve topla otunu. Nasıl olsa diğer hesabına aktaramazsın. Diğer hesabına bir yarar sağlamadıktan sonra kim neden karışsın ki sana?