Dragons War Forum
Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Forum: Evlilik Başvuruları (Magron) (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Konu Başlığı: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) (/showthread.php?tid=6130)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - Kont Olaf - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 20:10)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2017, Saat: 19:57)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aha küçük kuzen de gelmiş multi işlerinden kendi hesabına girmeye vakit bulabilmen beni sevindirdi ufaklık Big Grin
Olum sana daha kaç kere diyecem göktürkler bu kadar sert sevmezler bu şekilde ağlarlar :lol:

Sana çok sert yapmışlar herhalde çok sevmişsin. Peki sen ağladın mı ?
Diliniz forumda uzamasın. Varsa yapabileceğimiz bir şey yazmanız yeterli bana her türlü yerde tokatlarım sizi.

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - ImAtHell_kullanılmayan - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 20:04)Kont Olaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2017, Saat: 19:57)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aha küçük kuzen de gelmiş multi işlerinden kendi hesabına girmeye vakit bulabilmen beni sevindirdi ufaklık Big Grin

Konuşmanın içerisinden derhal çıkarmısnız.
Ne kadar aciz bir duruma düştüğünüzün farkında bile değilsiniz. Bir şey soracağım siz insan tarafının çoğu mu böylesiniz yoksa nadir bulunan o tür insanlardan mısınız? Pek anlıyamadım sizleri. Halbuki aranızda iyi insanlarda var ama sizler için bunu söyliyemiyeceğim. Bizim GÖKTÜRK ile alıp veremediğiniz birşeyler varsa talarda ağzının payını veririm ben merak etmeyin.Smile
Tekrardan söylüyorum derhal konuşmanın içerisinden çıkın.

gıdıklayın da güleyim bari  Big Grin multi hesaplarla bedava onur kastınızda oyuncu mu olduğunuzu sanıyosunuz cebimden çıkarırım hepinizi

(05-12-2017, Saat: 20:19)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2017, Saat: 20:04)Kont Olaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuşmanın içerisinden derhal çıkarmısnız.
Ne kadar aciz bir duruma düştüğünüzün farkında bile değilsiniz. Bir şey soracağım siz insan tarafının çoğu mu böylesiniz yoksa nadir bulunan o tür insanlardan mısınız? Pek anlıyamadım sizleri. Halbuki aranızda iyi insanlarda var ama sizler için bunu söyliyemiyeceğim. Bizim GÖKTÜRK ile alıp veremediğiniz birşeyler varsa talarda ağzının payını veririm ben merak etmeyin.Smile

gıdıklayın da güleyim bari  Big Grin multi hesaplarla bedava onur kastınızda oyuncu mu olduğunuzu sanıyosunuz cebimden çıkarırım hepinizi
Kont Olaf ilgili herhangi bir multi hesap çıkartır mısın buraya ?  Üç kuruşluk aklınla sen kimsinde cebinden çıkartıyorsun.

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - FabFabFab - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 20:10)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Olum sana daha kaç kere diyecem göktürkler bu kadar sert sevmezler bu şekilde ağlarlar :lol:

Aha bi kuyruk acısı olan daha hg orhan  Smile

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - burber1907 - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 20:04)Kont Olaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konuşmanın içerisinden derhal çıkarmısnız.

kardeş o kadar sert konuşma adamlarla her an kuzen çıkabiliriz.

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - Leo - 05-12-2017

4 levelken bana küre yaptırırmısın bana jeton yaptırırmısın diye yalvaran sen deyilmiydin la Big Grin
şimdi gelmiş karşımıza multimi diyiyorsun.
derhal konuşma dışına çık!

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - Harley Quinn - 05-12-2017

POZpnQ.png

Ne admini multi bey ya Smile

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - ImAtHell_kullanılmayan - 05-12-2017

(05-12-2017, Saat: 20:22)Kont Olaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2017, Saat: 20:19)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: gıdıklayın da güleyim bari  Big Grin multi hesaplarla bedava onur kastınızda oyuncu mu olduğunuzu sanıyosunuz cebimden çıkarırım hepinizi
Kont Olaf ilgili herhangi bir multi hesap çıkartır mısın buraya ?  Üç kuruşluk aklınla sen kimsinde cebinden çıkartıyorsun.

hanginizin hangi hesaba girdiği belli değil bağlantılılarınız bakkal defteri gibi görünen köy klavuz istemez yakında çıkar hepsi meydana o zaman görürüz kim ak kim kara

(05-12-2017, Saat: 20:25)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: POZpnQ.png

Bağlantılı hesapların bu kadar çok olması bir şeyi değiştirir mi ? gerçekten çok acizsiniz.

(05-12-2017, Saat: 20:27)Kont Olaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Bağlantılı hesapların bu kadar çok olması bir şeyi değiştirir mi ? gerçekten çok acizsiniz.

Alayınız çıkın gidin bu forumda ki konudan şimdi. Bir sıkıntınız varsa açın yeni bir konu.

Cvp: Kont Olaf - Sorrow (GÖKTÜRK) - FabFabFab - 05-12-2017

BAZI İNSANLARA BİŞEYLER LAZIM BEYİN GİBİ  Smile