Dragons War Forum
multi bugu - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: multi bugu (/showthread.php?tid=5781)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

Cvp: multi bugu - ILUNGA - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 05:39)BooRDooRuj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 05:35)Regiascale Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kanıt istiyorsun tabiki haklı olarak bende sana kanıtı veriyim o zaman...

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=13724632&page=0&stat=0&server_id=0

buyur.. 

saygılar.

Siz mağdur oldunuz ve efektleriniz zamanınız boşa gitti fakat bu işten magron ırkı daha mı afiyette çıktı yani ?

Atalarımız zamanında söylemişler de, malesef  tam hatırımda değil.. o yüzden eksik bıraktığım yerler olacaktır mutlaka.. Ve dediğin gibi afiyetle çıkan bir ırk yok ortada.  ama atalarımızın da dediği gibi; 

el şeyiyle gerdeğe girilmez.... Bu gece de el şeyiyle gerdeğe girenlerin mutlu sonlu gecesi oldu. Mutlu sona ulaşanlar düşünsün senin benim kafa yoracağımız başka birşey yok

Cvp: multi bugu - Genghis Khan - 11-11-2017

Cidden komik ya. Big Grin  Adam diyor yok efendim 3-4 ler niye 10 lvl diriltiyor. Çok haklısın o 3-4 ler zaten girsin kan tutkusuyla karşıda minimum 7 lvlların olduğu destansıda bayıp Uçak ı Nafnaf ı kesmeye çalışsın. At gözlüğüyle bakmayın şu oyuna. Biri kanıt gösterin diyor diğeri savaşın linkini atıyor savaş silinmiş. Sanırım o savaşta sadece insan ırkı vardı.  Smile

Cvp: multi bugu - -I Democracy I- - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 05:17)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 05:02)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KOMİK BİR KONU ASLINDA CEVAP GEREKSİZ. AMA UYUMADAN EVVEL BİR KAÇ NOKTAYI YAZACAĞIM SİZLER İÇİN. DEVAMINDA CEVAP VERMEYECEM SİZ KENDİNİZ DE ZATEN DOĞRULARI BİLİYORSUNUZ.

Açıkçası biraz şaşırmış durumdayım. 

Neredeyse hergün İNSAN ırkının kullandığı (başta chetengine midir herneyse) programları bugları şikayet etmekten sıkıldık. 
NASIL BU KADAR BAYILTABİLİYORLAR demekten sıkıldık. 

2 kere Dirildiğimiz yerde 20 kere dirilen İnsanlar VARKEN sizin Bu ithamlarınız İğrenç olmak ile kalmıyor birazda ÇAMUR atmaya giriyor.

Oyunun ÇÖKMESİ ile 4-5 oyuncumuz öldü. oyun geri geldi , sonra da çökmeye  devam etti bu ama gel gör ki OYUNUN ÇÖKTÜĞÜ AN ÖLMEYEN TEK KİŞİ insandı. 

YOUTUBE KANALINDA CANLI YAYINDA BİLE MAGRONLAR KAZANIRKEN ÜZÜNTÜ DOLU BİR SES TONU DUYMAK can sıkıyor iken sizin bu ithamlarınız maalesef samimiyetsiz geliyor. 

HANİ SİZ BİLİYORSUNUZ YA kim kimin hesabına giriyor. Bildiğiniz en iyi şey bu doğrudur. Derviş işi kendinden bilir bunu da biliyoruz !

BİZ DE ÇOK İSTİYORUZ Kİ DÖVÜŞ İNCELENSİN. KİM NE PROGRAM KULLANIYOR İNCELENSİN. KİM HİLE YAPIYOR İNCELENSİN. ADİL BİR ORTAM OLSUN. 

ben nasıl ki AĞIR CEZALAR ÖDEDİM , Nasıl ki Burber in madalyası alındı ağır bedeller ödedi. BUNLARI YAPAN İNSANLARDA CEZASINI ÇEKSİN.

DÜNYA KADAR MASRAF ETTİK O KADAR ZAMAN HARCADIK. O KADAR MÜCADELE ETTİK DÖVÜŞ PATLADI. YAZIK CİDDEN.

YÖNETİMİN ADİL OLDUĞU HER YERDE İNSAN IRKINDAN DAHA AK BİR IRKIZ BUNU DA AYRICA BELİRTMEKTE FAYDA VAR . HEPİMİZİN OYNADIĞI İLK SERVERDE BUNUN RESMİ KANITI ZATEN. 

SAYGI ve SEVGİLER

işe bak ki nedense 2 vs 1 durumda son vuruşları olan magron kaldığın da oyun çöküyor oyun çökme bahanesiyle yok 4 yok 5 adamımız öldü deme oyun sizde çöktüyse bizde de çöktü ve siz efektsiz kalmışken bizim giren son insan ırkı savaşçımız full efektliydi ve oyunun geneline sorsan cepsiz kalmış 4-5 magronu çok kolay bir şekilde kesmesini herkes öngörür geçip burada boş ve gereksiz konuşma savaş insan ırkının hakkıydı ne kendini kandırmaya çalışma veya başkalarını

Arkadaşım sanırım birşeyi unutuyorsun dövüşü dışarıdan izlemek ile dövüşün içinde olmak çok farklı iki şey. D3scartes dövüş döndürebilecek çok kritik bir anda oyuna geldi ve tek başına savaştı. Unutmaki efektli kişilere karşı ahimsa+gökler ile ayakta kalmak o kadar kolay bir şey değil. Süper vuruşunu vurduktan sonra cepleri yavaş yavaş eriyecekti ki o savaşta hala üstünde dolu şifa olan yardıma gelen magron çarlar vardı. Sen demişsin ya oyun sizde çöktü bizde de çöktü. Ha tam bu noktada biz de şu soruyoru sorduk. 

Oyun çöktü ve biz oyuna girmeye çalışıyorken, oyuna giriş sağlanabildiğinde nasıl oldu da bizden 3 kişi ölmüştü. Oyun çöktüyse size de çöktü. Bizim arkadaşları gelip hayaletler kesmedi di mi.

Bu arada unuttuğun başka bir nokta. Metehan, sexes, ekin, Marjinal, ve beni cepsiz kesme şans yoktu. Bu arada bizim savaşa girmiş Eseonflat arkadaş full efektli full cepli savaşta kalacaktı.

Cvp: multi bugu - Destr0yer - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 09:03)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 05:17)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işe bak ki nedense 2 vs 1 durumda son vuruşları olan magron kaldığın da oyun çöküyor oyun çökme bahanesiyle yok 4 yok 5 adamımız öldü deme oyun sizde çöktüyse bizde de çöktü ve siz efektsiz kalmışken bizim giren son insan ırkı savaşçımız full efektliydi ve oyunun geneline sorsan cepsiz kalmış 4-5 magronu çok kolay bir şekilde kesmesini herkes öngörür geçip burada boş ve gereksiz konuşma savaş insan ırkının hakkıydı ne kendini kandırmaya çalışma veya başkalarını

Arkadaşım sanırım birşeyi unutuyorsun dövüşü dışarıdan izlemek ile dövüşün içinde olmak çok farklı iki şey. D3scartes dövüş döndürebilecek çok kritik bir anda oyuna geldi ve tek başına savaştı. Unutmaki efektli kişilere karşı ahimsa+gökler ile ayakta kalmak o kadar kolay bir şey değil. Süper vuruşunu vurduktan sonra cepleri yavaş yavaş eriyecekti ki o savaşta hala üstünde dolu şifa olan yardıma gelen magron çarlar vardı. Sen demişsin ya oyun sizde çöktü bizde de çöktü. Ha tam bu noktada biz de şu soruyoru sorduk. 

Oyun çöktü ve biz oyuna girmeye çalışıyorken, oyuna giriş sağlanabildiğinde nasıl oldu da bizden 3 kişi ölmüştü. Oyun çöktüyse size de çöktü. Bizim arkadaşları gelip hayaletler kesmedi di mi.

Bu arada unuttuğun başka bir nokta. Metehan, sexes, ekin, Marjinal, ve beni cepsiz kesme şans yoktu. Bu arada bizim savaşa girmiş Eseonflat arkadaş full efektli full cepli savaşta kalacaktı.

adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı

(11-11-2017, Saat: 08:58)Genghis Khan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cidden komik ya. Big Grin  Adam diyor yok efendim 3-4 ler niye 10 lvl diriltiyor. Çok haklısın o 3-4 ler zaten girsin kan tutkusuyla karşıda minimum 7 lvlların olduğu destansıda bayıp Uçak ı Nafnaf ı kesmeye çalışsın. At gözlüğüyle bakmayın şu oyuna. Biri kanıt gösterin diyor diğeri savaşın linkini atıyor savaş silinmiş. Sanırım o savaşta sadece insan ırkı vardı.  Smile

savaşı sonuna kadar beklememişsin belli ben saat 5 e kadar durdum savaş 3 3.30 civarlarında bitmişti savaş üstüblüğü tamamen bizdeydi sizin son kalan magmorun son vuruşlarıydı peşine insanlar savaşı kazanacaktı konunun başlığını da okumadığın belli olay 3-4 lvl lerin girip yüksek lvl leri diriltmesi değil sizin dövüşü kaybettikten sonra multi hesaplarınızı savaşa sokup yüksek lvl lerinizi diriltmeniz önce yazılanları tam oku öyle gel yorum yap

Cvp: multi bugu - AFJVMKRG9ERGK42 - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 09:03)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım sanırım birşeyi unutuyorsun dövüşü dışarıdan izlemek ile dövüşün içinde olmak çok farklı iki şey. D3scartes dövüş döndürebilecek çok kritik bir anda oyuna geldi ve tek başına savaştı. Unutmaki efektli kişilere karşı ahimsa+gökler ile ayakta kalmak o kadar kolay bir şey değil. Süper vuruşunu vurduktan sonra cepleri yavaş yavaş eriyecekti ki o savaşta hala üstünde dolu şifa olan yardıma gelen magron çarlar vardı. Sen demişsin ya oyun sizde çöktü bizde de çöktü. Ha tam bu noktada biz de şu soruyoru sorduk. 

adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı

(11-11-2017, Saat: 08:58)Genghis Khan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cidden komik ya. Big Grin  Adam diyor yok efendim 3-4 ler niye 10 lvl diriltiyor. Çok haklısın o 3-4 ler zaten girsin kan tutkusuyla karşıda minimum 7 lvlların olduğu destansıda bayıp Uçak ı Nafnaf ı kesmeye çalışsın. At gözlüğüyle bakmayın şu oyuna. Biri kanıt gösterin diyor diğeri savaşın linkini atıyor savaş silinmiş. Sanırım o savaşta sadece insan ırkı vardı.  Smile

savaşı sonuna kadar beklememişsin belli ben saat 5 e kadar durdum savaş 3 3.30 civarlarında bitmişti savaş üstüblüğü tamamen bizdeydi sizin son kalan magmorun son vuruşlarıydı peşine insanlar savaşı kazanacaktı konunun başlığını da okumadığın belli olay 3-4 lvl lerin girip yüksek lvl leri diriltmesi değil sizin dövüşü kaybettikten sonra multi hesaplarınızı savaşa sokup yüksek lvl lerinizi diriltmeniz önce yazılanları tam oku öyle gel yorum yap
[b]Destr0yer Ulan sana ne giriyor ayıptır söylemesi sen naptın savaşı mı taşıdın 100k hasar mı verdin de bu kadar yakarıyorsun dövüşte 65 k hasarım vardı bekledim bekledim bitmeyince yattım. sabah kalktım baktım dövüş kaybolmuş.(onur iksiride basmıştım) ee sonuç ne baş mı aldık ? bütün arkadaşların emekleri gitti savaşta ama sen bu kadar bağırıp çağırıp laf edemezsin. Sinirliyim [/b]

(11-11-2017, Saat: 10:54)DreamSoldierS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı

[b]Destr0yer Ulan sana ne giriyor ayıptır söylemesi sen naptın savaşı mı taşıdın 100k hasar mı verdin de bu kadar yakarıyorsun dövüşte 65 k hasarım vardı bekledim bekledim bitmeyince yattım. sabah kalktım baktım dövüş kaybolmuş.(onur iksiride basmıştım) ee sonuç ne baş mı aldık ? bütün arkadaşların emekleri gitti savaşta ama sen bu kadar bağırıp çağırıp laf edemezsin. Sinirliyim [/b]

istediğimi derim bu seni ilgilendirmez ortada hak yenme var sadece onu belirtiyorum benim savaşa ne diye girdiğim belliydi zaten sizler de anladınız ölüm zinciri kullandınız ben zaten devlerim hasar bırakmaya gelmemiştim

Cvp: multi bugu - AFJVMKRG9ERGK42 - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 10:56)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 10:54)DreamSoldierS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [b]Destr0yer Ulan sana ne giriyor ayıptır söylemesi sen naptın savaşı mı taşıdın 100k hasar mı verdin de bu kadar yakarıyorsun dövüşte 65 k hasarım vardı bekledim bekledim bitmeyince yattım. sabah kalktım baktım dövüş kaybolmuş.(onur iksiride basmıştım) ee sonuç ne baş mı aldık ? bütün arkadaşların emekleri gitti savaşta ama sen bu kadar bağırıp çağırıp laf edemezsin. Sinirliyim [/b]

istediğimi derim bu seni ilgilendirmez ortada hak yenme var sadece onu belirtiyorum benim savaşa ne diye girdiğim belliydi zaten izler de anladınız ölüm zinciri kullandınız ben zaten devlerim hasar bırakmaya gelmemiştim
İlgilendirir tabiki niye ilgilendirmesin şuan da beni daha çok sinir ediyorsun şu küçük aklınla.

(11-11-2017, Saat: 10:57)DreamSoldierS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 10:56)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: istediğimi derim bu seni ilgilendirmez ortada hak yenme var sadece onu belirtiyorum benim savaşa ne diye girdiğim belliydi zaten izler de anladınız ölüm zinciri kullandınız ben zaten devlerim hasar bırakmaya gelmemiştim
İlgilendirir tabiki niye ilgilendirmesin şuan da beni daha çok sinir ediyorsun şu küçük aklınla.

öyle mi sen sinir mi oluyosun oy oy

Cvp: multi bugu - Genghis Khan - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 09:03)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım sanırım birşeyi unutuyorsun dövüşü dışarıdan izlemek ile dövüşün içinde olmak çok farklı iki şey. D3scartes dövüş döndürebilecek çok kritik bir anda oyuna geldi ve tek başına savaştı. Unutmaki efektli kişilere karşı ahimsa+gökler ile ayakta kalmak o kadar kolay bir şey değil. Süper vuruşunu vurduktan sonra cepleri yavaş yavaş eriyecekti ki o savaşta hala üstünde dolu şifa olan yardıma gelen magron çarlar vardı. Sen demişsin ya oyun sizde çöktü bizde de çöktü. Ha tam bu noktada biz de şu soruyoru sorduk. 

Abicim öncelikle eğer konu o değilse ondan dolayı yakınmayacaksın bu bir. İkincisi sen kimsin de bana yazılanları tam oku da öyle gel diye bir üslupla cevap veriyorsun. Ortada sana yazılmış bir şey yok.

(11-11-2017, Saat: 10:56)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-11-2017, Saat: 10:54)DreamSoldierS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [b]Destr0yer Ulan sana ne giriyor ayıptır söylemesi sen naptın savaşı mı taşıdın 100k hasar mı verdin de bu kadar yakarıyorsun dövüşte 65 k hasarım vardı bekledim bekledim bitmeyince yattım. sabah kalktım baktım dövüş kaybolmuş.(onur iksiride basmıştım) ee sonuç ne baş mı aldık ? bütün arkadaşların emekleri gitti savaşta ama sen bu kadar bağırıp çağırıp laf edemezsin. Sinirliyim [/b]

istediğimi derim bu seni ilgilendirmez ortada hak yenme var sadece onu belirtiyorum benim savaşa ne diye girdiğim belliydi zaten sizler de anladınız ölüm zinciri kullandınız ben zaten devlerim hasar bırakmaya gelmemiştim

Üçüncüsü eğer şikayetin varsa destek sekmesi var bilirsiniz siz çok ticket attınız Collesium mağarada yenilmiyor diye. Onu kullanabilirsin mesela. Eğer diyorsan ki zaten ben adminlerden şikayetçiyim durum vahim. O zaman sen oyun yöneticilerine karşı kullanıcıları kışkırtma suçundan ceza alman gerek.

Cvp: multi bugu - Mad Spawn_kullanılmayan - 11-11-2017

Bir ben eksiğim bari bende geliyim...

Şimdi şöyle destansı  bir savaş varken oyunun çökmesi normal mi bu ? Ben ve arkadaşlarım beni arıyor  sağlam bir şekilde dövüşe girmemi istiyorlar ama gel gelelim ki tam girecekken oyun çöküyor ,,,,  bende oyun yokken MAGMAR ARKADAŞLARIMIZ ÇOK TEMİZ BİR ŞEKİLDE DAĞ KENARINDA TERTEMİZ DALIYOR ben vuruş yapamazken "adamlar" TERTEMİZ OYALIYOR  insan ırkı oyun oynayamazken  magmar ırkı nasıl oyun oynuyor çok merak ediyorum.....

Sonra değişiğin biri çıkıp çamur atıyosunuz,her dövüş sonu magmarlara sallıyosunuz,ağlıyosunuz,şöylede böylede  sıkılmadınız mı arkadaşım emeğinizle dövüşmeye kavga etmeye  yüreğiniz yetmiyorsa hiç girmeyin şu oyuna....

Sadece ben giremedim OSMANLIDA ki tüm arkadaşlarım oyuna giremedi ama "hunlar" dağ kenarında cirit atıyorlar valla hani aklımda bir şüphe uyanmadı siz rahat olun  Big Grin Big Grin 

Keşke böyle olmasaydı bu oyun Smile)

Dur dur birde bu multi sokup diriltme mevzusu  dedim ya yüreğiniz  yetmiyorsa destansıyı  muazzzamı falan boşverinde ailenizle vakit geçirin belki daha çok olgunlarşırsınız...

Haydi eyvallah.