![]() |
Harikalar Çarşısı Geliyor! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Harikalar Çarşısı Geliyor! (/showthread.php?tid=4339) |
Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - mkL - 31-12-2017 1 01-09-2017, Saat: 03:54 (Son Düzenleme: 13 dakika önce, Düzenleyen: Wolverine.) Arkadaşlar kırmızı iş aletleri,mor iş aletleri süresiz6/1 lik silahların gelip gelmemesi çok büyük konu oldu.Şuan gördüğünüz olaydaki çarşının içindekiler eylül ün 1 inde gelen çarşının içeriği.admin sadece editleyip çıkarmış içeriğin ne olcağı konusu hala büyük bir merak konusu.Fotodaki silah parçalarına iksirlere vs. bakıp adamayın tahminimce kırmızı baltalar ile süresiz kırmızı-mor iş aletleri geliccektir.Son ihtimal iş aletleri pırlanta ile satılır ama 6/1 lik kırmızı silahların gelmesi çok büyük olasılık. ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Yeke - 31-12-2017 1 Günlügüne İnsan Olma şeysi olsun çarşıda Burberin Kafasına Öpücük Kondurmak İstiyorum Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - burber - 31-12-2017 (31-12-2017, Saat: 17:23)Yeke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 Günlügüne İnsan Olma şeysi olsun çarşıda Burberin Kafasına Öpücük Kondurmak İstiyorum ![]() ![]() ![]() wolverine admin gecen ay yilbasinda kirmizi silahlar suresiz gelecek dedi kendisi soz verdiyse getirir admin sozunun arkasin da durur Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Helkkkk - 31-12-2017 Yılbaşı çarşısı yeni yılın ilk ve en iyi çarşısıdır ama kırmızı silah bile yok yine aynı şeyler var kırmızı silahlar gelsin ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - --KARADUL-- - 31-12-2017 kuyumcu reçeteleride gelsin çarşıda kel kaldık iyice diğer meslek karşısın da bizi sadece tozcu bunlar 3 5 taş toplar toz yapar olarak görülüyoruz. duyun sesimizi lütfen 6 level üstü silahlara mavi taşları basamıyoruz element üretemiyoruz. reçete yok piyasada. Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Harley Quinn - 31-12-2017 Yetişiyorsa eğer akşam saatlerinde açmanız daha hoş olur sonuçta yılbaşı çarşısı yılbaşında açılmalı ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - :(ROJ): - 31-12-2017 1 ocak değilmiiydi çarşı ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - HisseT - 31-12-2017 Adminler daha konuyu düzenlemediler direk atlıyorsunuz o yok bu yok diye adamların zamanı olmadığı için eski konu üzerinden gittiler daha içerikleri eklemediler... Her neyse hemen yaygara yaratıp kaos ortamı oluşturanlara inat ne kırmızı balta gelsin nede meslek aleti hak etmiyorsunuz bekleyin durun...Oyunun zaten dengesi bozuluyor gelmesin ![]() Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Nemesis - 31-12-2017 Aralık başında çarşı yaparken referandum yaptınız bu çarşıda kırmızı itemler gelsin mi diye. Millet yılbaşı çarşısında 1/6 gelsin diye sürelilere hayır dedi. Bilin... Cvp: Harikalar Çarşısı Geliyor! - Antikor - 31-12-2017 Tarihine bitek benmi takıldım? Neden 2 Ocak anlamış değilim biz gece yarısı açılıcak sanıyorduk... Hayallerim yıkıldı şuan. |