Dragons War Forum
Gezginin Eşyaları - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Gezginin Eşyaları (/showthread.php?tid=3955)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Gezginin Eşyaları - -BraveHearT- - 15-08-2017

(15-08-2017, Saat: 00:17)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu arada bir yanlış anlaşılma var bu bir düzenleme ilerde istenen piyon sayısı değişebilir ancak kalıcı olması planlanan bir şey.

Peki Bahacım ben gerekirse kasarım ama kalıcı olacaksa ben kasarken bitecekse hiçbir işime yaramaz hikayesel olarak mantıklı ama hiç madalyası olmayanlar beklerken laps diye madalya istenmesi aşırı derecede üzüyor insanı bizim çerçeveden bakınca haksız mıyım?

Cvp: Gezginin Eşyaları - Charrly - 15-08-2017

(15-08-2017, Saat: 00:17)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bu arada bir yanlış anlaşılma var bu bir düzenleme ilerde istenen piyon sayısı değişebilir ancak kalıcı olması planlanan bir şey.

kalıcı olması güzel fakat ilerde değişiklik olursa biraz haksızlık olur gibi geliyor bana

Cvp: Gezginin Eşyaları - HisseT - 15-08-2017

Bende bir şey ekleyeyim kalıcı olacak ise bence sayıları düşürülmemeli bu sayede piyasayı olumsuz etkilersiniz sonuç olarak sayılar düşerse npc lerden elde edilen ve ihale,mubadele yolu ile satılan satranç taşları elde patlar zaten lot düşme oranı sıkıntılı birde millete arada bir düşen taşlar elde patlamasın :Smile

Sonra milletin emek ile oynayan oyuncuların 5 lvl de tek gelir kaynağı sayılır ev yani setlerin piyasası da aşağıya düşer her yer mavi item kaynarsa buda hoş bir durum olmaz dışarıdan başlayan oyuncuda eskiye dayalı geliyor hepten pwp servere dönmesin yenilik yapalım derken ipleri kaybetmeyelim!

Cvp: Gezginin Eşyaları - Charrly - 15-08-2017

(15-08-2017, Saat: 00:24)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Bende bir şey ekleyeyim kalıcı olacak ise bence sayıları düşürülmemeli bu sayede piyasayı olumsuz etkilersiniz sonuç olarak sayılar düşerse npc lerden elde edilen ve ihale,mubadele yolu ile satılan satranç taşları elde patlar zaten lot düşme oranı sıkıntılı birde millete arada bir düşen taşlar elde patlamasın :Smile

Sonra milletin emek ile oynayan oyuncuların 5 lvl de tek gelir kaynağı sayılır ev yani setlerin piyasası da aşağıya düşer her yer mavi item kaynarsa buda hoş bir durum olmaz dışarıdan başlayan oyuncuda eskiye dayalı geliyor hepten pwp servere dönmesin yenilik yapalım derken ipleri kaybetmeyelim
haklısın bende taş miktarlarının bi nebze artırılması lazım

Cvp: Gezginin Eşyaları - Alexiel - 15-08-2017

(15-08-2017, Saat: 00:24)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Sonra milletin emek ile oynayan oyuncuların 5 lvl de tek gelir kaynağı sayılır ev yani setlerin piyasası da aşağıya düşer her yer mavi item kaynarsa buda hoş bir durum olmaz dışarıdan başlayan oyuncuda eskiye dayalı geliyor hepten pwp servere dönmesin yenilik yapalım derken ipleri kaybetmeyelim!

Gidişata ve piyasaya göre düzenleme olacağını düşünüyorum herkes set elde etmek istiyor ancak set sayısının piyasayı düşüreceğini pek düşünmüyorlar.

Cvp: Gezginin Eşyaları - MUKACE - 15-08-2017

Kalıcı olmamalı diye düşünüyorum. Kalıcı olacaksa bile piyon sayısı arttırılmalı.

Aksi taktirde piyasa mahvolur ve En önemlisi oyunun orijinalliği bozulur .

Cvp: Gezginin Eşyaları - DERİN DARBE - 15-08-2017

(14-08-2017, Saat: 23:02)Alexiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:                                                   Selamlar savaşçılar,

Terkedilmiş ev ve Magleon Kalesinde elde ettiğiniz taşlar konusunda sorun yaşadığınızın
                 Farkındayız. Bu konuda hepinizi mutlu edeceğini düşündüğümüz bir duyurumuz var.

Şans avcıları uzun süredir diğer birliklere oranla daha az avantaj sağlayan bir birlikti, Bu 
                 Konuda yeni bir düzenleme yapmayı istiyorduk. Tabi bu düzenlemenin sizin isteklerinize
                 ve taleplerinize uygun olması hepimizin temennisiydi.

Şans avcıları paralı birliğinde artık Terkedilmiş Ev ve Kral Magleonun Kalesin de elde ettiğ-
                iniz Piyonları diğer taşlarla takas edebileceksiniz. Bu durum tabi belirli bir seviye gerektire-
                cek Şans avcılarında ne kadar gelişme gösterirseniz, O kadar değerli taşları takas edebileceksiniz.

Bu değişimler şu şekilde olacak.

fortuna_orden_grey.gif                             fortuna_orden_green.gif                                  fortuna_orden_blue.gif

Armut ve Bakır            Porselen ve Alacalı Akik    Kristal Kömürü ve Kırmızı ağaç

fortuna_orden_fio.gif                        fortuna_orden_red.gif

Gümüş ve Mermer        Malakit ve Obsidiyenden

Satranç Taşlarını değiştirebileceksiniz. Taş değişimleri (Taşlar temsilidir.Tüm türlerde değişim miktarı aynıdır)

kon_1.gif       x3        peshka_1.gif

slon_2.gif       x4        peshka_2.gif

ladia_3.gif        x5       peshka_3.gif

ferz_4.gif         x8       peshka_4.gif 

korol_5.gif         x10     peshka_5.gif

Değişim miktarları deneme amaçlı belirlenmiştir. Şuan ki duruma ve düzenlemeye göre değişiklik gösterebilir.

verd.pngmaria.png

Düzenleme hakkında neler düşünüyorsunuz sizce bu tarz düzenlemeler yapılmalı mı ? Yorumlarınızı bekliyorum iyi oyunlar.

son zamanlarda gelen şikayetlerden birisi, muhteşem çözümü.

Cvp: Gezginin Eşyaları - By_Kert - 15-08-2017

Yeni oluşturulan şeyler bir nevi betadır. denemeden yorum almadan ortaya çıkacak şeyler saptamak sadece sohbetle sınırlı kalır. bir şeyler isteniyorsa tartışmaya açıktır yorumlar değerlidir. bu hamlede ev gezmeyi seven biri olarak ileri seviyeler için beni sevindirdi umarım dengeleri bozmayan iyi bir ortam yakalanır.

Cvp: Gezginin Eşyaları - HAKYEMEZ - 15-08-2017

Harika etkinlik , elinize sağlık . 

Şans avcıları onuru olması güzel olmuş , madalyaya biraz anlam katmış , teşekkürler ....

Cvp: Gezginin Eşyaları - FeaR KeePeR - 15-08-2017

Ben güzel bir gelişme olduğunu düşünüyorum son 1 taş kalıp 5 kere eve girip hala düşmeyince insan biraz sinirleniyor tabiki gereğinden fazla kolay elde edilirlerse piyasa alt üst olur ve item piyasası çok ucuzlar.

Piyon sayılarına gelirsek ben at-kale-fil üçlüsünün aynı fiyatta olması gerektiğine inanıyorum biri 3-4-5 olacağına hepsi 4 piyon olabilir. Şah almak için 10 piyon gerekiyor ve genellikle bir evden 2 piyon düştüğünü varsayarsak 5 girişe tekabül eder ve bence kararında bir sayı piyasaları aşırı etkileyeceğini sanmıyorum

Teşekkürler...