![]() |
İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... (/showthread.php?tid=11972) |
Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - vollcano - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglık Deniz sen de biliyorsun İnsan Irkı da biliyor.Yaklaşık 2 yıldır Börü deyim.The Jokerin ban yemesiyle yönetimi gönüllü olarak devraldım.Elimden geldiğince de İnsan Irkına yakışır,en güzel şekilde sorunsuz temsil etmeye çalıştım.The joker cezasını ödeyip, oyuna döndüğünde ona söz verdiğimiz gibi Başkanlığı geri teslim ettim. Seni harcamışlar diyerek ; sanırım İnsan ırkı içinde başlatmak istediğiniz savaştan önce ilk defa birisi gelip, konuyu baştan açması sizi şaşırttı. Öncelikle Şunu bilmelisiniz ki ; Börü Hanlığı savaşmaktan kaçınmıyor, asla da kaçınmaz. Ama savaş olacaksa da çok geçerli sebepleri olmalı ki , Irka zarar verse de yeri geldiğinde yapılır. Karşı tarafın hatasını anlaması için. Benim amacım , İnsan Irkında sizlerin hanlıkların da yer alan tanıdığımız , oyun içinde beraber hareket etttiğimiz bir çok oyuncu arkadaşlarımız var. Dolayısıyla ben bu arkadaşlara ; buradan seslenmek istedim. Çünkü sizler yönetici vasfıyla ,özellikle ve özellikle tüm hanlığı kişisel mevzularınız ya da egolarınız yüzünden olayı bütün hana yönlendirerek ; bugüne kadar bir çok yanlış savaşlar yaptınız ve savaşlar bittiğinde elimizde kocaman bi hiç kaldı ,olan İnsan ırkına oldu.Yanlış yönlendirmelerle savaşlara bir çok oyuncu dahil edildi , herkes zarar gördü. Şimdide elinizde hiç bir geçerliliği olmayan sebeple gelip bize sataşmayana başladınız. Ben konum da hanlık adı , kişisel çar isimleri kullanmadım. Ayrıca yorumda yapılmasını istemedim. Yukarıda bahsettiğim gibi hanlığınızdaki oyuncuların tümü olayı sorgulasın , gerçeklere ulaşsın. Savaş olacaksa öyle katılsınlar . Kendinize ittifak kurduğunuz hanlıkta; üstünde yetkili gösterip ,altında tüm olayları organize eden kişiyi sözcü seçip, bizi Mafioyu desteklemekle suçladınız. Neymiş “ejder sırasından düşürülmesini istememişiz.” Tüm mesele bu.ve bundan dolayı 2 yıldır hiç muhatap bile olmadığımız hanlıkla bizi ; “infosunda omuz omuza” diye hitap eden kişinin kendi LİDERİNE sormasını isterim. Lideri iyi bilir bizim mafio ile ilişkilerimizi. Ayrıca herkes şunu bilsin ki; özel olarak wp tan kendisine ilişkilerimizin hangi derecede olduğu yapılan kısa ve öz konuşmayla da ispatlanmıştır. Buyursun göndersin sizlere. Siz de isteyin. Göndermezse bana ulaşın ben size atayım. Buradan son olarak cevap veriyorum. 1cisi bizim Mafio ile beraber hareket ettiğimiz bir tane savaş , destek , instance paylaşımı vs vs savaş linki koyun önümüze biz oyunu bırakmaya hazırız. 2cisi Deniz , Ejder sırasını sen gönüllü olarak kurallı yapalım dedin. Börü olarak , sırada bir gün yanlış yaptığımız bir hareket gösterin bize. Her zaman sıramıza sadık kaldık. Herhangi bir sıkıntı sorun yaşandığında veya kurallarda değişiklik yapılmak istendiğinde hep bir araya toplandık ,konuştuk ,herkes görüşünü bildirdi ve ortak kararlarla hareket edildi. Siz mafio nun sıradan düşürülmesini istemişsiniz, Temsilcinize dendi ki (ne hikmetse sürekli hep beraber konuştuğumuz kurallar konusunda bu sefer tek adam sürdünüz önümüze o ayrı mesele tabi ki asıl meseleler bence burdan başlıyor…aşağıda son cümlemde okursunuz) özetle “biz sıramıza bakarız, Kim kesiyorsa kessin, bize sıramızı söyleyin, sıramız geldiğinde keselim.” dendi. Bu cümleden sonra biz omuz omuza mı olmuş oluyoruz. Biz Ailevi değerlere küfür edenlere karşı cephe almamakla itham edemezsiniz. Zorla ilişki kurdurup , zorunlu destek vermekle de bize yaptırım uygulayamazsınız. İşin başında yönetim var ,muhafızı var . Hak arama tercihinizin önü açık. Çünkü siz o grupta yazılanların hiç birini yerine getirmediniz. Gelin; foruma “KÜFÜRE KARŞI ORTAK BİLDİRİMİNİ” yazın biz yine imzalayalım , yazabilirseniz , yazıyı bekliyoruz. Bizim yapabileceğimiz şey bu olur . Adam kesip biçip aynalamakla küfürün mislini geri almak “işinize gelmiyorsa” yazın. Kendi hanlıklarınızda ailevi değerlere küfür edenlerle bir arada olduğunuz, önümüze serilsin derseniz buyrun yazın. İşte tamda yukarıda açtığım konuda buna ithafendi. (siz ittifak yaptıktan sonra ejderi biz kendi aramızda döndürelim , dj bitirelim , nasıl olsa biz güçlüyüz onlar alamaza getirdiniz olayı. Bahane uydurup sırayı bozdunuz. İlk ejderde ne oldu? geldik hakkımızla aldık. Çünkü bazı şeyleri siz yanlış hesapladınız.Hesaplamaya da devam ediyorsunuz.) Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Violet - 30-07-2019 Arkadaşlar, Aylardır aynı konu üzerinden tartışıp duruyorsunuz. Mesele ejder kesimindeki anlaşmazlıktan çıkmış belli ki. Konuya karışmak istemesem de, sizin aranızdaki bu savaş bizim tarafı da olumsuz etkiliyor, zira savaşacak rakip yok, tadı kaçıyor böyle olunca da. Eğer tek derdiniz ejderse zaten şahsi fikrim kesim stratejiniz yanlış, hanlıkların sırayla kesmesindense bizim taraftaki gibi bir sıra oluştursaydınız bu sıkıntılar yaşanmazdı. Ejder bossu herhangi bir hanlığa ait değil, ortak kesilmesi gereken bir boss. Magron tarafında DJ onuru 2500 üstü olan oyuncuların hepsi sırada bekliyor ve takımda DJsi 3k olup çıkanın yerine sırada bekleyenlerden DJsi en yüksek olan giriyor, bu şekilde de herkes sırası geldğinde onurunu kasıyor, kimseye haksızlık olmuyor. Kendi adıma 2-3 ay ejder takımını ayarladım, ne kimseye bir haksızlık oldu, ne de kimse sorun çıkardı. Ben çıkarken de yine güvenilir hak yemeyeceğine emin olduğum birine sıra listesini devrettim, aynı şekilde devam ediyor. Bu arada birbirleri ile sorunu olan oyuncular bile ejder takımına bunu yansıtmadı, yeri geldi aynı takımda ejderi kesti sorunsuz bir şekilde. Diyeceğim o ki, artık bu sorununuza yapıcı bir çözüm bulmanız lazım, birbirinizi sevmek, canciğer olmak zorunda değilsiniz. Ancak bu şekilde görüyoruz ki hep çözümsüz bir şekilde aynı konuları tartışmaktan ileri gidemiyorsunuz. Ve aranızdaki savaş en çok size zarar veriyor. Ayrıca konuyu açan arkadaş karşılıklı polemik amacıyla açmamış olsa da ne yazık ki yine buna dönmüş, lütfen konu altında karşılıklı sataşma ve polemikten kaçının. Aklı selim bir şekilde düşünüp bir çözüm bulmanız dileğiyle. İyi oyunlar Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - burber - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 16:10)Violet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar,Ben bunu tüm hanlıklara söyledim sonuç ne oldu hepsi beni hatalı buldu hiçbiri yaklaşmadı 2860 dja onurum var hadi 2900 ölümi ile yaptık diyellm 10 tane hanlık var bu tarafta ben djayı 2900den 3k yapmak için 10ay beklemem gerek neden peki çünkü infernal ABİLERİ zamanında öyle bir kural koydu herkeste tamam dedi. O herkesin içine ben de dahilim bu arada mâlum 7 ay mobil olunca ve böyle bir ırka sahip olunca sustum. Daha birkaç gün önce de gittim söyledim ejderi dja 2800+ lar kessin hem düşük dja onurlular boşa efect basıyor hem gereksiz diye yemediğim laf kalmadı. Menfaatçiymişim de bir ton laf yedim. Halbuki sanki bir tek benim dja onurum 2800+. İnfernal denilen şahıs ondan önce dja madalyasını 3k yapıyoruz diye kuduruyor ucak kıskançlığından onun getirdiği sistemi utame ve ikisi tamamiyle ucak kıskançlığından böyle anlamsız saçma sapan bir şey yaptılar. Aylarca ejder de sorun olmadı her hanlığa yüzükler verildi onuru fazla olanlar dja takımlarına hangi hanlıkta olduğuna bakılmaksızın getirildi ama sözde sistemlerinde hanlık liderlerine mafioyu ejderden çıkarıyoruz EMRİ verildi. 2 3 hanlık bu EMRE itaatsizlik yaptı da sesini çıkardı hakkını yemeyeyim. Ben giderim ejderi djası 2800 olursa bir gün infernal ile de keserim ben istedim ki herkes kaynaşsin bu sayede düşmanlıklar da azalır insanlar konuşmayı oğrenir. Ama ne mümkün konuşmayı bilmeyen infernal ve gölge savaşçılarıyla iş yapmak. Tek başıma ejder kesecektim sıra bendeydi gittim yazdım ejder 50 onur veriyor ben tekim gelin 10 onurdansa 50 alalım diye kimse gelmedi. Gittim ejderi tek başıma kesecekken bu zamana kadar kimsenin yapmadığı ejder çalma işlemini yine mib yaptı. 1 kişinin ejder almasından korkup tüm ırkı önce ayartıp sonra ejderimi aldı. Ben yine diyorum gelin dja onuruna göre kuralım takım ama beyfendiler egolarını yenip benle yan yana instance kesebilecek mi asıl soru bu. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Violet - 30-07-2019 Valla arkadaşlar nacizane bu önerimi dikkate alın lütfen. Hem aranızdaki bu gereksiz çekişme biter, hem de herkes DJ onurunu kasar sırayla... Bakın bizim tarafta yakında DJ'si 3k olmayan kalmaz bu gidişle, aylardır bu sistemle kesiyoruz. Yeri geldi kendi handaşımıza bile öncelik vermedik, yeri geldi DJ'si 2800 olan oyuncu haftalarca bekledi takımda yer açılmasını saygıyla. Ana takımımız 4 kişi ve her seferinde 1 yüzükçü alıyoruz her handan sırayla. Önerim sizin yararınıza tamamen, bu şekilde hiçbiriniz fayda sağlayamıyor çünkü. Herkese keyifli oyunlar Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - ISMET - 30-07-2019 ![]() Konu hakkında en son şu görseli bırakma gereği duydum, bunun yanındakiler görsünler savaş neden ve nasıl başlamış. Belki artık sorgulama ihtiyacı duyarlar. Hiç mi konuşulmamış sövülmüş mü birilerine diye. Ejderden sonra saldırılar geliyor ve insan gibi soruyoruz karşımıza çıkarılan bahaneye bakın, ejder deseler madde 16dan gidecekler çünkü bilir eski muhafız mağazası soyguncuları. Verdikleri çözüm önerisi de onların düşmanlarına düşman olmamız. Tanıdık geldi dimi? Bu adamlar birini beğenmiyor başkalarını tehdit edip kesiyorlar o beğenmediklerine onlar da düşman olsun diye. Şu an Börü'yü bize düşman etmeye çalışmak istedikleri gibi. ''100 ayna atın kapatalım'' ''Mafıo'yu ejderde istemeyin dalmayalım'' ''Mafio ile ittifak bozun gülle atmayalım haftaya da size kule alalım'' Tanıdık geldi mi bu konuşmalar? Tek başına çaresizler çünkü. 'Adamlar' sanal maganda. Bu ssleri, bu açılan forumları gören yönetimin malum hanlığın ağlamaklı tonda yazdığı ticketlarına baktıktan sonra vakitleri kalırsa bunlar hakkında somut bir yaptırım yapması gerekiyor. Tehdit ettikleri somut, saldırı attıkları somut, topluca oyun bıraktırdıkları somut, arkadaşlarının açtıkları servera geçip patlayınca geri buraya dönduklerı de somut. Feo bunların babalarının malı değil. DJ ve cellat aşkı ile insan ırkının içine ettiler. Ya somut adımlar atılır ya da aksi takdirde bunlar 9-10 kesmeye devam eder, 5 level gülleler ben de 3 aydır savaştan kaçmamışım bu saatten sonra mı kaçacağım? Buyursun devam etsinler buyursun herkes sessiz kalsın, evvela hanlığımı tahliye edip sizin oynadığınız gibi düşük levellere, değer verdiklerinize, sizle instanceye girenlere (çok sevdikleri ejdere bir tur daha girebilmek için bahane ettikleri çöl atesini de kesip aynadılar biliyor muydunuz?), size hediye atanlara oynarım. Sizin usül yani. Bol tahrikli. Hadi eyvallah. He bu arada bunu yaparken bana sövmüş adamlarla, bana dalalı daha 1 hafta olmuş adamlarla, 2 yıldır kavgalı olduğum iki handan da bu olay yüzünden bloke yiyen adamların olduğu meseleleri yutup ittifak olmam merak etmeyin o size mahsus bi hareket. Dönüp buna da özür diledik kapandı dersiniz şimdi o zaman mafio mevzusu neden kapatılmadı güçsüzler niye kapatayım dalacam kesecem dıyen 'adamların' da ssleri mevcut. Çıkarlarınız için daha ne kadar rezil olacağınızı tüm feo izliyor. İyi oyunlar. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - CAKIR - 30-07-2019 pal MALL diyelim öyle benim kendi özel alanımda ettiğim küfür ayıp da, bana karşı alalen namusuma laf atan, ağza alınmayacak sözler söyleyen (hem de 2 kere) sözüm ona 'adamların' yaptığı ayıp değil mi? 'MAFIO küfür etmiş, biz küfür sevmiyoruz ejdere girmesinler'' diyenlere postayla bu küfürlerin ekran görüntülerini attım adamlar postayı bile silmiş cevap bile yok. ;Kendi ettiğin küfürü normal görüp diğer edilen küfürü kendi ettiğin küfür kadar büyütmemen samimiyetsizliğinin bir göstergesi küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık ve ss ile mevcut bir özür mesajı var bu demek değil ki o zaman küfür edelim özür dileyelim bitsin ama senin gibi , edilen bir küfürü normalleştirmedik. Amaçları dj ve cellattan başka bir şey değildir hala göremeyen arkadaşlar varsa çaldıkları ejderleri ve daldıkların adamların güçlerine baksınlar. ; amaç dj ve cellat olsa ejder sırasını bütün hanlıkların kesebileceği şekilde düzen oluşturulmaz devam edilirdi onuç olarak Ben Börü hanlığına 2-3 kendini admin sanan kapalı info ile anca rütbesiz düşük level kesen bu eski baş muhafızlara(!) el pençe divan durmadıkları için teşekkür ederim. Bi duruşu, onuru olan nadir insan hanlıkları kaldı. Onların namusu değerli bizimki değersiz mi? ;börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever TWEETY Madem küfür edenler kesilecek the pasa' nın yaptığı nedir ? İttifağın olan hanlıkta bulunan herkes zamanında ( 1 ay öncesine kadar ) bu infernale bir dur demeli, yeterli Bu yaptıkları diyip duruyordu. En son saldırı tomarları bittiğinde tweety bahanesini görünce Savaştan çekildiler, şimdide ittifak kurup infosundan millete ahkam kesmiş bazıları. Cidden komedi. ; biz seni haksız yere kesiliyorsun diye hanlığımıza aldık daha sonra gelen ss ler le ne halt yediğini öğrendik birşeyin doğrusunu öğrendikten sonra neden haala yanlış gideyim veya doğru yola yönelmek korkmak yaranmak mı oluyor? [b]Şunuda Söyleyeyim benim pall mall ile aram aylardır kötüydü aramızda bazı yanlış anlaşılmalar bazı insanların yanlış doldurmaları vs olmuştu. Bana bir kere çıkıp küfür etmedi , aynı şekilde börüyede ettiğini görmedim . Acaba sana neden etti bunuda düşündünmü ? [/b] [b];[/b] şöyle diyorsun insanların ailevi değerlerine küfür edilmesi tahammül sınırları aşıldığında normal oluyor bizim de tahammül sınırlarımız aşıldığında aynı şekilde sana küfür etsek normal karşılayacaksın . [b]kabus 48 [/b] [b][b]he pasa nın ETTIGI KUFURLER BILGISI GELDI BANA ve inffernalın onu kolladıgı [/b][/b] özür ss di gelmedi mi ? madem bu kadar hassassın pall mallın küfürlerine tepkinide görebilseydik samimiyetinide görürdük [b][b]efsane şah[/b][/b] [b][b]O zaman ne yapıyoruz infernal ve saz ekibini her akşam kesmeye devam ediyoruz . Sizin klan herzaman heryerde kesilecek Gücü bize yetmiyenler kendi ırkına musallat olursa orayada geliriz[/b][/b] [b]; sen önce ırk içinde dayak yeme sonra gel bizi kes [/b] [b][b]volccano[/b][/b] [b][b]1cisi bizim Mafio ile beraber hareket ettiğimiz bir tane savaş , destek , instance paylaşımı vs vs savaş linki koyun önümüze biz oyunu bırakmaya hazırız. [/b][/b] [b][b]; mafiodan çıkan adamı hanlığına aldın öncesinde benim hanlığıma gelmek için 2 3 kişiye yazdı size ne oldu da aldınız merak ettim sugonun ss ini atsam forumdaki herkes gülmekten yarılır.[/b][/b] [b][b]“biz sıramıza bakarız, Kim kesiyorsa kessin, bize sıramızı söyleyin, sıramız geldiğinde keselim.” dendi. Bu cümleden sonra biz omuz omuza mı olmuş oluyoruz. Biz Ailevi değerlere küfür edenlere karşı cephe almamakla itham edemezsiniz.[/b][/b] ; ss te herşey detaylı var kırpıp kırpıp yazma bence o sizin sorununuz bizi ilgilendirmez ben sırama bakarım diyen sugoydu ssi mevcut sende violet konuyu tek taraflı dinlediniz ya da taraflı birinden duydunuz ejder sıramız o zamanlar mib ile düşman bi tavır olmamıza rağmen kesecek güçleri olmalarına rağmen börteçine ve infernal tarafından önümüze sunulup her hanlığın kesebileceği bir sıralamamız oldu lakin bazı girişimlerle bozulmak istensede uzun zamandır devam ettirdik ta ki burber adlı oyuncu ejderi tek kesebileceğini sanan ama akrebi 2 kişi kesemeyen kişi dj onuru mevzusunu açtı benim dj onurum 2880 olmasına rağmen bu sisteme karşı çıktım diğer hanlık liderleri bunun cazibesine kapılıp kabul etmek istediler oyunu bırakan mib hanlığı bu konudaki tutumumu gördüğü için oyuna geri dönüp sistem mi istiyorsunuz o zaman kimin gücü yetiyorsa o alsın dedik burber in ortalığı karıştırması neticesinde mesele ejder mevzusu gibi ortaya atıldı (Tek başıma ejder kesecektim sıra bendeydi gittim yazdım ejder 50 onur veriyor ben tekim gelin 10 onurdansa 50 alalım diye kimse gelmedi. ) yavaş kes ![]() yazılacak çok konu var lakin şunu anladım artık iyi niyet değil mantık neyse o olsun diyorum Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - ISMET - 30-07-2019 bir küfürü normalleştirmedik. Diyip küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık sonra hana geri aldık diyorsun. ? Aynen normalleştirmemişsin aynen. ve ss ile mevcut bir özür mesajı var bu demek değil ki o zaman küfür edelim özür dileyelim bitsin ama senin gibi Mafıo ozur dıleyemez ama sizin namusuma laf eden köpeğiniz özür diler öyle mi? Kabul edildi mi o özür sence? Karını erkeklik göstereyim diyin bir itin özrünü kabul mu edecez. Yüzsüz utanmaz arlanmaz seni. İnsanda biraz utanma olur savunduğu küfre bakıp biraz utanma olur. Yaşınızın başınızın adamı olun adam olun. https://i.hizliresim.com/lQvrBb.jpg amaç dj ve cellat olsa ejder sırasını bütün hanlıkların kesebileceği şekilde düzen oluşturulmaz devam edilirdi Dehliz orda git bak geçmiş dövüşlere kimlerin ejderleri çalınmış MİB tarafından öyle konuş hariçten gazel okuma. börü hanlığındakilerine yanaşmak için yaptığın yağcılıktan başka birşey değil biliriz ki ne siz ne de onlar sizi sever Ben yukarda ne dedim o size mahsus hareket. Ben sizin gibi omurgasız dik durma problemli olsaydım çoktan Asiller & Börü ittifağına girip infoşun yaptığı gibi küçük levellerini güllelemeye başlamıştım. NEYİ SAVUNDUĞUNUZUN KONULARI NERELERDEN NERELERE ÇEKTİĞİNİZİN FARKINDA VARIN. HAKLI ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN DAHA DA REZİL OLUYORSUNUZ. UTANMAZ HERİFLER SİZİ. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - CAKIR - 30-07-2019 (30-07-2019, Saat: 18:27)- PALL MALL - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bir küfürü normalleştirmedik. Diyip küfür eden şahıs 15 gün boyunca hanlık dışı bırakılıp istediğiniz şikayetleri edebilirsiniz keseilirsiniz diye bıraktık sonra hana geri aldık diyorsun. ? Aynen normalleştirmemişsin aynen. Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - ISMET - 30-07-2019 Daha yazdığım bir kelimeye verebilecek cevabın yok zaten alma beni muhattap ![]() ![]() Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - - Akhyls - - 30-07-2019 Madem yine alakam olmayan bir konu bana sıçradı ben de kendimce açıklık getireyim. Infernal isimli oyuncu bu oyunda beni kardeşi olarak gören bunu her firsatta dile getiren hatta 5 kesiyorsam tweetyi 1 sefer de senin icin kesiyorum diyen birisiydi benim icin kendisine olan saygım bakidir. Ben infernalle küfür olayını öğrenince konuştum haklısın küfür yanlış dedim. Hatta hanliklarinde ki isim vermek istemediğim oyuncunun ilk bana ettiği küfür icin insanların profilinde paylaştığı konuşma geçti aramızda. Çünkü bu oyunda ki gorevim dolayısıyla taraf olmazdim. Ara bulmak icin sacma ve gereksiz bir rol ustlendim. Bana mibden gelen ilk hakaret olduğu icin de sikayet etmeyeceğimi kız arkadasi ve kendinin benim icin saygı görmeye değecek insanlar olduğundan bahsettim bu konu da dogrudur. Ama bir sure sonra cevremde ki buyuklerimin arkadaşlarımin anlatmasiyla Infernal nickli arkadasimizin benim ozel hayatimi kurcaladigini bununla ilgili açıklar bulmaya calisip bunlari insanlarla paylasmak istediğini ogrendim. Bir açığım olmadığı icin sadece kendisini arkadas listemden cikarip birdaha asla muhattap olmadim. Bana 2 yillik real hayattan devam eden iliskimi bitirmek icin yapilan baskidan, arkadaslarimla döndüğüm instance icin yedigim zede ve gulleden ve kesilmemden bahsetmek istiyorm biraz da. Ben bu zamana kadar bu oyun da kimsenin etlisine sutlusune karismadim. Kimseyi de kırmadım kirdiysam da hep ozrumu diledim. Profilim de yazan pall mall & beauty yazisini silmem icin yapilan baskilara asla karsilik vermedim. Oyun da durusum hep belliydi küfür eden hic kimsenin arkasini almadim yanında durmadım bunu yapan kendi erkek arkadasim da olsa farketmez.Defalarca yıkılan kendi emeklerimle ayaga kaldirdigim hanligimdan sirf haklarinda soylenenler icjn ayrildim. 2 yildir pall mall ile olan iliskim basladi baslayali asla onsuz instance dönmeyen ben Infernal ve Börtecine isimli kullanıcılar yüzünden instance donemez oldum. Buna çöl atesi de dahildir. Instance donen takim da ben osmanli hanligindan bir abim burber pall mall ve col atesi vardi. Beni ınstance döndüğüm icin kestiler, col atesini aynaladilar ama bizden baska kimseye dokunmadilar bu da bir gercektir. Evet bu oyun da hep iyi olalim hep birlik olalim istedim elimde 100lerce ss mevcut. Asla hicbirini paylasmadim paylasmam da kimseyi bu sekilde rencide etmeye de çalışmam. Daha buraya yapabileceğim satirlarca olay var ama paylasmak istemiyorum ben oyunun en büyük Pollyannasiydim bu güne kadar. Bundan sonra degilim. Tarafıma küfür ve hakaret edildiği dogrudur. Pall Mall in ve oyunda bana deger veren diger oyuncu arkadaslarimin bana hakaret edilerek kiskirtilmaya calisildigi da dogrudur. Bu konuya baska ikinci bir mesajim asla olmayacak. Ben bir muhafizim tarafsız olmak benim gorevim keske herkes benim gibi iyi niyetle yaklassa benim gibi hareket etse. Mobilden yazıyorum bu mesaji eksik yanlis yazdigim bir kelimem varsa kusura bakmayin lütfen. Hepinize iyi ve keyifli oyunlar dilerim. |