![]() |
ŞİKAYET VE TAVSİYE - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: ŞİKAYET VE TAVSİYE (/showthread.php?tid=11862) |
Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - The Invoker - 19-07-2019 (16-07-2019, Saat: 23:29)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Joker oyuncuların yönetime yardımcı olması iyi oldu ama ben bu konuda yönetime birkaç kez yardımcı olurum dememe rağmen beni kaideye almadılar , üstelik oyundaki tüm hataları eksikleri tek tek sıralayıp gerçek ss ve linkleriyle beraber adminlere iletmeme rağmen.Ciddiye alacaklarını yine düşünmüyorum ama ben yinede önerilerimi ve hataları tekrar sıralayayım ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - - PARANOYA - - 19-07-2019 (16-07-2019, Saat: 23:29)HAFIZ61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.Joker oyuncuların yönetime yardımcı olması iyi oldu ama ben bu konuda yönetime birkaç kez yardımcı olurum dememe rağmen beni kaideye almadılar , üstelik oyundaki tüm hataları eksikleri tek tek sıralayıp gerçek ss ve linkleriyle beraber adminlere iletmeme rağmen.Ciddiye alacaklarını yine düşünmüyorum ama ben yinede önerilerimi ve hataları tekrar sıralayayım Birşey yazmaya gerek kalmamış hafız bütün herşeyi özetlemiş. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - BanSHe - 19-07-2019 (12-07-2019, Saat: 21:43)Navy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar yönetimle konuşmamızdan sonra insan ırkından iki kişi joker seçildi yönetime yardımcı olup yükünü hafifletmemiz için. Etkinlik gibi alanlarda neler görmek istersiniz ne gibi etkinlikler istersiniz ve ya oyunda olan hatalar rahatsız olduğunuz durumlar hakkında bu forumun altına önerilerinizi ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz bunları okuyup sınıflandırıp mantık çerçevesi içinde olan fikirleri yönetime posta olarak ileteceğim sizden tek ricam bu konunu altına sadece fikirlerinizi yazmanız başkaları ile tartışma içine girmemeniz. -Hediye yolu ile hakaretler , aşağlamalar vb. yaptırımı biraz daha sertleşebilir . ( Platoda 3 lwl sınır bile geldi hala laf atanlar bile var. ) -Serador'un ve Anlagrisa'nın 13 ve 16 lwl eklenmeli ve diğer kalan bineklerin ise ( Endarg , şankara vb. ) 16 lwl i eklenebilirse iyi olur . -Onun dışında 2 yeni sunak eklenmesi lazım ( Su tanrısı ve Hava tanrısı ) ** Dipnot : İsimleri tam böyle değil ben aklımda kalanı yazdım . ** Bu sunakların "Su tanrısı olanı Mana veriyor , Hava tanrısı ise mana eksiltiyor . "( Bilmeyenler için özet bilgilendirme . ) -Kaos'un açılması fikrindeyim . -Sessizlikte lwl sınırının kalkmasını istemem anormal bir olay olmaz . Sessizliğin doğasını bozduğuna inanıyorum . -Lwl sınırlandırılması bütün feo yu etkilediğini düşünüyorum . Bize laf atan, kışkırtan veya hakaret eden düşük lwllilere hiç bir şey yapamıyoruz anca 3 saat sessizlik lanetiyle kendimizi avutuyoruz . -Diğer olağan hataları HAFIZ61 nickli arkadaşımız yazmış üstüne bir daha yazmak olmaz . ( Binekleri ayrı parantezler var diye yazdım . ) -Canlı yayınların fazlalaşması da fena fikir olmaz sanırım . WooDoo Nickli arkadaşımızın canlı yayın açtığını chatden görüyorum . : ![]() -Onur ve kesim eventlerin fazlalaşması iyi olabilir. ![]() -Aynalardan koruyan takıları da unutmadan buraya ekliyelim. Aklımdakiler bunlardı . Gözümden kaçan eksiklikleri yazarsanız mutlu olurum . : ![]() İyi günler , iyi oyunlar herkese . Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Zarathustra - 19-07-2019 Arkadaşlar bütün major hataları yazmış nerdeyse ben de birkaç minor sıkıntıdan bahsedeyim -bazılarını tekrar edecek olsam da benim açımdan can sıkıcı noktalar-; -Tavsiyem admin savaşları gibi zorlama etkinliklere derhal son verilmesi yönünde. Oynun orijinalliği zedeleniyor olmasının yanında her savaş ayrı bir sıkıntı çıkıyor, ne oyuncular memnun ne adminler bu işten eminim ki. Bunlar yerine haftasonu pvp alanlarında dövüşe katılan herkese seviyesine göre "garanti" onur verilmesi daha mantıklı olur nitekim eski türk serverında sonlara doğru böyle bir sistem gelmişti. -Başarı karşılaştırmasında bug var. Bende mavi yeraltı madalyası varken bir başkasında yeşil madalya var ama karşılaştırdığımda yeşil madalya gelişmesi bende yokmuş gibi görünüyor. Yani bi alt seviye -çoktan almış olduğum- gelişme sanki bende yokmuş gibi gösterilmiş. Aynı şekilde 100 köpek kestiysem ve o 50 kestiyse 50 gelişmesini almamışım gibi görünüyor. -Herkesin çokça bahsettiği tp kısıtlaması da insanları oyundan soğutuyor. Kesinlikle yapılması gereken bir şeydi (YAKLAŞIK 1.5 YIL ÖNCE). Yani şu an bu sistemi dayatmanız hiçbir şeyi değiştirmiyor, üzgünüm ama geç kaldınız. 2-3 gün sualtına inerek 10 sınırına tp yi dayayıp oyun oynamayı bilmeyen tipler dövüşçüden savaş uzmanı oldu ve tek tek bütün hayranları dizme imkanı buldu. Hayatında arenaya girmemiş, agudarın yeşil kristali görevinde kaç kristal toplanması gerektiğini sorsanız cevap veremeyecek kişiler bu yolla kontrolsüz şekilde başımıza kakıldı oyuncular olarak. -Akrep kralı 2-3 aydır gri yeşil harici yüzük-madalyon atmıyor. Henüz yaratık avcılarını hayranlamamış ya da oynun başlarındaki kart destesi bugından "yararlanamamış" ve istediği kadar bodur yüzüğü alamayan bizler için çok büyük sorun hem dövüş alanlarında hem de yaratıklara karşı. Ek olarak kemikten ejderhanın da 20 defa üst üste tek tip yüzük attığını sıra bana geldiğinde farklı yüzük atınca fark ettim. -Yaratıkların üst üste vurma sıkıntısı yüzünden çokça öldüm ve kemer-çantalar uzun vadede çokça kırıldı (sıra bana geçerken tuşa üst üste basmadığım halde meydana geliyor bunlar) Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - K1R1K-S - 19-07-2019 yavru korr cok güçlü artık millet parasıyla bile kesmiyor bu kadar abartmayın az nerflensin şu yaratık Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Jesse - 19-07-2019 Haftasonu olan PvP dövüşlerinden Tecrübe Puanı alımı kapatılsa katılım artar diye düşünüyorum. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - -M3cHuL- - 20-07-2019 Şunları da eklemek istiyorum. - Onur kasmayan oyuncular için Barbar, Krom ve Direnç setlerin (Magiş itemlerinin) de "Gizemli" itemleri de eklenmeli. Dizlik-Zırh-Ayakkabı-Hasır-Omuzluk-Miğfer - Eskiden karışık pvpler olur ve her iki ırktan rasgele seviyelerine göre birer kişiye item/satranç takımı verilirdi. Bence bu uygulama geri gelmeli hafta içi bir gün olmalı haftasonu normal pvpler dışında olmalı bu pvp. Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - actinomyces - 20-07-2019 savaşlar sırasında sayfayı yenilediğimizde ceplerin kaybolması sorunu var ayrıca aladeya ve ejder geldiğinde savaş ekranının donması ve yenilemeden düzelmesi karşıya rakip gelse de görememe olayı sık oluyor mavi yüzük ve madalyonların akrep yada diğer yerlerden çok az düşmesi de bence sorun çeşitlilik gelmeli ejder bile aylardan beri sadece mavi kons yüzüğü atıyordu istisnasız son bi haftadır farklı yüzük atmaya başladı umarım bu sorun kalıcı düzeltilmiştir son olarak meslek kasarken yaratıkların dalınca 20 saniye sekmeden uzak bile olsak oyunu kapamamamıza rağmen 0 saniye içinde yaratıkların bizi öldürmesi ve itemlerin kırılması insanı meslek kastığına pişman ediyor Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - K1R1K-S - 20-07-2019 chat oyunu cok yoruyor 15-20 kesim attıktan sonra dövüşer kasmaya başlıyor bununda düzeltilmesi gerekiyor istediğimiz zaman clietteki gibi chati kapatabilmemiz lazım tarayıcıda da Cvp: ŞİKAYET VE TAVSİYE - Gumball - 20-07-2019 Bende 16lwl binekler hariç hafızın dediklerine katılıyorum özellikle nüfuz konusu ve yaratıkların vuruşu çok abartılmış bir an önce işe başlanırsa daha zevkli olacağından eminim ![]() |