![]() |
11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları (/showthread.php?tid=11573) |
Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - -I Democracy I- - 29-05-2019 özellikle +11 level oyuncularda monotonlaşan oyuna biraz heyecan katmak için yeni eklemeler geldi. (eldiv-krofdor, pet onuru ve adalar). Ancak yeni güncellemeler sonucunda beklenen heyecan gerçekleşemedi, - Mevcut durumda öfkeli göz ve hayat cevheri düşmüyor. Öfkeli göz konusunda tüm ticketlara oran düştü diye açıklama gelse de ben 5-6 aydır öfkeli göz düşürmedim. Hanım ya da ittifak üyelerimizden de düşüren görmedik. Cevher ilk açıldığı ayda düşmekte oran çok az açılmıştı. Mevcut düşme oranı ile pet onurunu 3k yapmak 5 yıl sürecekti. Şuan ise hiç düşmüyor. - Asıl sıkıntılardan birisi ışıkdar-alevgir-sentrido ve ikarnum olayı. 2k dan fazla krofdor kestim. Aynı şekilde tüm gün boyunca av yapan arkadaşlar var. Toplam düşen lot sayıları 2 sentrido, 0 ışıkdar, 0 alevgir. Mevcut durumda eldiv ve krofdor onurunun açılmasının bir mantığı yok. Ne de olsa düşme oranları ile kasma şansı hiç yok denecek kadar az. İyi çalışmalar. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Azure Kite - 29-05-2019 sualtı tpleri düşünce yüreğim sızladı 50 kesimde 0.40 tp alıyorum umarım böyle devam etmezz ![]() ![]() Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - burber - 29-05-2019 (29-05-2019, Saat: 05:16)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu, Alışverişlerin altına açıldığı için direkt silinmesi gerekmektedir. Sayın adminim, tp konusunda sizle aynı fikirdeyim bu sayede üst seviyelerde sıkışma olmayacaktır leveller de dağılımlar olacaktır yalnız kömür konusunda olmayan bir şeyin oranını yükseltmeniz bir işe yaramaz. 3-4 level de mağara dönmüyor dönse de kendilerine kasıyorlar düşürdükleri 2 3 kömürü. Kömür denilen nesne oyunumuz da mevcut değildir maalesef. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Axe-Man - 29-05-2019 Öncelikle teşekkür ederim ilk attığım yorum okunmuş ve tecrübe esansları kullanımı açılmış lakin orada verdiğim ticket'a bakılmamış, o ticketıda sonlandırırsanız sevinirim ![]() Tamam iyi hoş lvller arası denge olsun sıkışmalar önlensinde , atladığınız birşey var büyü kullanabilen oyuncular kullanamayan oyunculara nazaran aşırı güçlü kalıyorlar, 9-10 seviye bir hesapla şuan platoya gitmekten nefret ediyoruz , baskına gitsek gene 11-12 ler damlıyor hiçbir eğlencesi kalmadı. Oyunu meslek kas , kesim yap nadiren talaar dönerse katıl olarak oynamaktan sıkıldık. Premium mağazaya 100k tp - 500k tp eklenerek pırlanta ile satışa sunulabilir, seviyesini yükseltmek isteyen oyuncular için iyi olur. Ben seviyeme göre iyi bir rütbeye ve madalyalara sahibim , 11 seviye itibarlı savaşcı rütbesinde ve madalyasız bir oyuncunun sadece seviye üstünlüğüyle ve akıllı oynayarak (Ayıda blok geçmek) bana karşı dövüşü kazanmasından hoşlanmıyorum . Bu yüzden tecrübe alımı için bir alan yaratılmalı bu konuda en yakın zamanda bir düzenleme bekliyoruz sizden. Ek olarak 1 kişiye 3 yaratık düşme olayına katılmıyorum, tabi bazı yaratıklarda durum o şekilde olabilir o konudada tam bir fikir sahibi değilim lakin su altında korr kesmiş, kesmeye devam eden oyuncular bilirki bölgede max 5 oyuncu kesim yapabiliyor yani bölgede 5 adet korr çıkıyor(Oyuncu sayısına göre 3 tane kor cıkmıyor yani). Çoğu zaman ise dövüş bitince yaratığın doğmasını bekliyoruz. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - -ENSTAR59- - 29-05-2019 (29-05-2019, Saat: 05:16)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu, Alışverişlerin altına açıldığı için direkt silinmesi gerekmektedir.Sayın admin tp konusunda dediklerinize katılmıyorum,7 ve 11 hariç pvp ve dövüş alanları için yeterince oyuncu bulunan level yok en azından kısıtlamayı kademeli yapsanız 9 lvlde yaptığınız gibi ve o levelin altındaki oyuncular normal tp alsınlarki yığılma o belirlediğiniz levelde olsun ve savaş alanları dönsün. Yaratık kesimleri çok sıkıntı oyuncuya sayısına göre çıkıyor dediğiniz sistem çalışmıyor 2kişi olunca bölgede kesim kilitleniyor.Bu yüzden gorgulyaların önceden attığı para miktarı geri getirilmeli bence çeşitlilik açısından.Veya kestiğimiz yaratıklar avlandan kaybolmuyodu önceden bu şekilde yetiyordu yaratıklar öyle olursa seviniriz. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - --Berxwedan-- - 29-05-2019 evet arkadaşlara katılıyorum, artı olarak ticketlara geri dönüş hızlansa güzel olacak. 10 güne yakın oldu bir dönüş alamadım bu eldiv onuruyla alakalı olarak attığım ticketa. pet onuru da yok denecek kadar az. günde 10 cevher toplanıyor toplanmıyor artık çoğu oyuncu almayı bıraktı bile ümidi kesip. Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Hephaistos - 29-05-2019 (29-05-2019, Saat: 08:14)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: özellikle +11 level oyuncularda monotonlaşan oyuna biraz heyecan katmak için yeni eklemeler geldi. (eldiv-krofdor, pet onuru ve adalar). Ancak yeni güncellemeler sonucunda beklenen heyecan gerçekleşemedi, kesinlikle katılıyorum bu yazıya bizim handa da aynı. daha 1 kez sentrio düşürebildim ben , hayat cevheri ise düşmüyor gibi birşey, uzun zamandır göz 11 lwl ve üstüne düşmüyor artık gidip veritsa efekti bile almıyoruz Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - K1R1K-S - 29-05-2019 (29-05-2019, Saat: 05:16)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaratık sayılarında keza öyledir, oyunda o bölgedeki oyuncuların sayısına bakarak kaynak ve yaratık sayıları yükselip azalmaktadır. Bir bölgede 1 kişiye 3 yaratık düşecek şekilde ayarlanmış, hakkınıza düşen yaratık için o bölgede en az 10 dk zaman geçirmelisiniz. Amaç; Sunucuda veri kullanımını azaltmak oyuncuların avlanda ve savaş ekranlarında 10 dakika uzun bir süre genel olarak herkes keseceği bölgeye geçip direk küre kırarak başlıyor bu sürenin mümkünse 1 dakikaya felan inmesi lazım çünkü başka alternatifimiz yok illa ya phadd kesicez ya gungl ikiside herzaman dolu. 10 dakika beklemek zor bişey değil ancak bu anlayışı oyundaki herkes göstermeyecektir Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Antijen - 29-05-2019 Sadece üst seviyelerde sıkıntı yok tüm seviyeler problemli 3 4 seviyede ne mağara ne arena dönüyor sevıye almamak için mecburiyetten oyuunda farmville oynuyorlar en cok göz kasılacak seviye 5 iken orada bile göz dropları çok düşük ve oyunda versida attıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor ne arena var ne mağara ne de etkinlik gün geçtikçe oyunda azalma bırakmalar oluyor yeni oyuncular kazanamıyorken eskileride kaybediyoruz Ve en önemlisi ticket atıyoruz 10 gunde geri dönüş oldu ve gelen cevap iletilmiştir oldu Bu yazdıklarımda aslında çok önemsiz cunku ne tanıdıgım admın var ne de bu oyuna aşırı para yatırdım kaale alınmayacagımı biliyorum ama duygu ve dusuncelerını yazanları gördüğümden bende duygularımı aktarmak istedim umarım en kısa sürede adaletli eğlenceli dönemine dönüş yapar oyun Cvp: 11seviye altındaki oyuncuların sıkıntıları - Geralt of Rivia - 30-05-2019 Oyunda yıllardır var olan "ideal karakter gelişimi" gibi bir olgu var, nedir bu ;en basitinden, 3 4 lvllarda agudar görevlerinin tamamlanması,5 6 lvllarda iyilik-kötülükte ilerleme,7 8 9 ve 10 lvllarda kaos-sunaklar-flaudin gibi madalyalarda ilerleme ayrıca yüksek onur isteyen rütbelere erişmek için sürekli talaarda savaşlarla geçen bir maraton. Yönetimin de istediği bu benim bu yazıdan anladığım. Lakin oyuncular olarak bu zamana kadar bu anlayış yerine, tp sınırında birikip bütün bunları yapmak vardı.Sonuç olarak da çoğunluk tp sınırına kadar olan lvlları es geçti. Bunu engellemenin de iki yolu vardı, ya oyuncuları bu tip taktikle oynatmak için çeşitli etkinlikler, bonuslar, amaçlar yapmak ya da oyuncuların bu kadar hızlı lvl almasına kısıtlama getirmek. Oyuncu havuzunun belli olmasından dolayı kısıtlama olayı daha mantıklı görünüyor çünkü alttan gelen yeni oyuncu sayısı kısıtlı. Ama bu kısıtlamaların geç geldiğini düşünüyorum ki şu an tartıştığımız sorunları yaşıyoruz.Konunun başlığından da anlaşıldığı gibi tp sınırının altındaki oyuncular çeşitli sorunlar yaşıyor en çok da 8 9 10. lvllarda yaşanıyor gördüğüm kadarıyla çünkü kesimler tatmin etmiyor, onur kasmak için dövüş alanları çok az dönüyor(8 lvlda hele hiç talaar dönmüyor), sunak için meslek kasalım desek o da kısıtlı. ÖNERİ OLARAK: Kısıtlamaların oyunun sürekliliği açısından varlığının önemine katılmakla birlikte fazlasının da oyuncuların hevesini kaçıracağı düşüncesindeyim.Kesim konusunda yaratıkların haritadan kaybolmaması mümkün olursa ayaz adasında eskisi gibi, sorunlarımıza bir süreliğine çözüm olabilir. Kesin çözüm olarak benim düşüncem tıpkı yeraltı baskınlarında olduğu gibi seviyelere göre kesim alanları oluşturulsa yaratıklar avlandan değil de biz bir yere tıklayınca bize saldırsa yeraltı baskınları etkinliğindeki gibi, kesim konusunda tüm herkesin seveceği bir çözüm olur. Onur alanlarıyla ilgili olarak da yeni bir onur alanı önerisi yapmak istiyorum. İnsan ve magi karışık olarak 5 kişilik takımın yaratık keserek onur aldığı bir PvE alan yapılabilir.Tıpkı kaos istilasının ileriki aşamaları gibi. Oyuncu sayısının az olduğu lvllar için ilaç gibi olur. Talaar kadar onur vermeyen bir alan olursa hem onu da gölgede bırakmamış olur. Meslek konusunda bir önerim yok zaten açıklamasını yapmışsınız lakin dediğim gibi kısıtlamaların fazlası oyuncuların hevesini kaçırıyor. Kırmızı meslek aletini elde etmek çok zor ve elimizdeki mavi mor aletler de göstermesini umduğumuz performansı gösteremiyor. Umarım bu yazdıklarımız duyulur gerekenler yapılır, hepimizin isteği keyifli bir oyun geçirmek. |