![]() |
En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. (/showthread.php?tid=1084) |
Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - DEKA - 06-02-2017 Bu türlü etkinlikler oldukda hiç olmazsa mentorları bu barede bilgilendirinde sorularimiz oldukda onlara müraciet edelim)) Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 06-02-2017 çok fazla elestirmeyin ve soru sormayin ilk oyundan 1 gun susma laneti yiyorsunuz ardindan forumdan uyari aliyorsunuz Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - -FuRKaN- - 06-02-2017 Arkadaşlar az önce kronometre tuttum 1 tane 0 tp taş 20 saniyede toplanıyor.Yani hiç kayıpsız saatte 180 tane toplanabilir.3000 kaynak toplamak 16.5 saat gibi bir süreye denk geliyor.Ayrıca kaynak sıkıntısı çekilecek bir bölgede 5-10 kişi topladığını varsayarsak kimse kaynak bulamayacak.Ben bu koşullarda tek bir oyuncunun bile 3. gün sayacını dolduracağını sanmıyorum.Çok fazla ilgi olursa 2. günde dolmayacaktır.Oyun yönetimini de daha mantıklı ve uzun süreye yayılan etkinlikler yapmaya davet ediyorum. Edıt:Madem böyle bir etkinlik sunuldu 3 günlüğüne kaynakların yenilenme hızı ya da sayısı arttırılsın o halde. Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - burber - 06-02-2017 (06-02-2017, Saat: 10:21)Scorpion Adlı Kullanıcıdan Alıntı: mesela 500 aynalı taş 500mağara götürsem kabul oluyormu oluyor kardeşim Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Gıllı Ali_kullanılmayan - 06-02-2017 Unutulmamalıdır ki bu oyunu çalışan, bakmaya yükümlü aileleri veya başka sayamadığım özel sebepleri olan insanlarda oynuyor. Yaptığınız etkinlik şüphesiz kaliteli ve güzel. Lakin zamanı olmayan adama yaramaz. Bence meslek kaynakları para ilede satın alınabilmeli. Hem kaynağı toplayan oyuncu istegi fiyattan satar. Hem de zamanı olmayan oyuncu uygun fiyattan alıp etkinliğe katılır. Evet pırlanta ilede alışveriş yapılacak söylemişsiniz. Ama zaten harikalar çarşısı yeni bitti. Çoğu kişi belki pırlanta cekemeyecek. Bu yüzden bazı şeylerin düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - _Alone_ - 06-02-2017 Olay oldu arkadaş ![]() Özetle anlatıyorum.. Kim ne toplarsa toplasın ( NE TOPLARSA TOPLASIN) perşembe 1000, cuma 2000 cumartesi 3000 kaynak toplayan (sırasıyla) 20-30-50 pırlanta sertifikasının sahibi olacak... bu sertifikayı isteyen bozdurabilir..pırlanta olarak alışveriş yapabilir..( tavsiyem bozdurmamanız ) isteyen altına çevirebilir.. isteyen atabilir.. ne isterse yapabilir sınırlama yok.. Sayaç her gün sıfırlanacak.. yeni güne gelindiğinde herşey yeniden başlayacak.. yeni gün 00:00 da başlar 00:00 da biter.. Pazar Günü Etkinlikten sonra mağaza açılacak.. O mağazada alışveriş imkanı bulacaksınız.. mağazada ne oldugunu söylemem ama kıymetli şeyler olacak... Etkinlik Perşembe günü başlayacak... bundan önce topladıklarınız ile Şehir meydanında bulunan mağazadan kıymık çıkarıcı iksir alabilirsiniz çok işe yarayacak... Taşların sayısı çok olabilir.. indirime gidilmeyecek... Gıllı Ali Arkadaşımın dediği şekilde de bi etkinlik düzenleyeceğim.. Sözüm olsun.. Meslek kasanlar Çok para kazanacak.. Alone.. Alwayss... Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Wayfear - 06-02-2017 Güzel etkinlik cuma cumartesi pazar olsa daha güzel olurdu . Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - cyberasker - 06-02-2017 hocam öncelikle ilk günki 1k ve 2. gündeki 2k kaynak toplanabililr.yanlız 3 k kaynak toplamak neredeyse 16 17 saate tekabül ediyor.bunun için ya uykudan vazgeciceksn hiç uyumicaksın yada yemek sigara tuvalet su tarzı ihtıyaclardan vazgecmemiz gerekicek ve hocam son olarak bi habere dikkat cekmek isterim. Çin’de bir internet kafede 19 saat boyunca bilgisayarın başından kalkmayarak World of Craft oynayan genç hayatını kaybetti. kaynak:http://www.webtekno.com/internet/19-saat-boyunca-pc-basinda-oyun-oynayan-genc-hayatini-kaybetti-h5754.html Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - --DiLKeM-- - 06-02-2017 15-16 saat kaynak toplayıp 50 pır alacağınıza gidin iddaa oynayın yada gidin ticaret yapın emin olun daha kısa sürede 37 tl toplarsınız ve 50 pırlanta alırsınız. Verilen sayılar abartıdan ibaret değildir. Lafım meclisten dışarı ama tamamen emek israfıdır bu. 15 saat aralıksız kaynak toplatmak hangi akla hizmet bilmiyorum. Basit bi hesap yaparsanız 1 saatte toplayacagınız kaynağın karşılığı 2.5 TL ![]() ![]() Cvp: En Usta Meslek Erbabları İçin Beklenen Günler.. - Gıllı Ali_kullanılmayan - 06-02-2017 (06-02-2017, Saat: 17:15)_Alone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olay oldu arkadaş Etkinliği düzeltin yada kaldırın demiyorum. Çok fazla boş vakti olanlar vardır. Kimin işine geliyorsa katılsın evet. Ama zamanı kısıtlı olan kişiler içinde bir şey düzenlerseniz iyi olabileceğini düşünüyorum. Sözünüzü tutmanız dileği ile. Alone Always |