![]() |
Html5 sürümüne geçiş notları! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Html5 sürümüne geçiş notları! (/showthread.php?tid=10253) |
Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - Sansiss - 01-11-2018 (31-10-2018, Saat: 19:50)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, Savaş sırasında cepler 1 kez kullandıktan sonra kilitleniyor sayfa yenilemeden kullanılamıyor bir daha ![]() Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - -BraveHearT- - 02-11-2018 Oyunda bence en büyük sorunlardan biri adminim: Destek: Ticket otomtik kapatılmıştır. Buna çözüm bulabilirseniz bence tüm yenilikler daha harika olur ama öncelik bu hata olmalı diye düşünüyorum... Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - Patience - 04-11-2018 Klavyedeki rakamlar ile cepleri kullanmıyor yön tuşlarıyla vuruş yapmıyor ekranı oynatıyor diğer sürümde bu gayet iyiydi kesinlikle düzeltilmeli (04-11-2018, Saat: 02:21)Utkuylz38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Klavyedeki rakamlar ile cepleri kullanmıyor yön tuşlarıyla vuruş yapmıyor ekranı oynatıyor diğer sürümde bu gayet iyiydi kesinlikle düzeltilmeli sorun düzeldi şuan fakat aşşagı yön tuşuna basınca aşşagı vuruyor ama sayfa kayıyor svaşlarda sorun oluyor Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - burber - 04-11-2018 Adminim mobil de chrome de yaratığa dalınca ekran da kum saati dönüyor karakter savaşa giriyor ama ekran da karakter gözükmüyor haberiniz olsun ![]() Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - Admins - 04-11-2018 (04-11-2018, Saat: 12:11)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adminim mobil de chrome de yaratığa dalınca ekran da kum saati dönüyor karakter savaşa giriyor ama ekran da karakter gözükmüyor haberiniz olsun Sorun giderilmiştir. Keyifli oyunlar. Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - DOOM - 09-11-2018 (04-11-2018, Saat: 21:53)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-11-2018, Saat: 12:11)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Adminim mobil de chrome de yaratığa dalınca ekran da kum saati dönüyor karakter savaşa giriyor ama ekran da karakter gözükmüyor haberiniz olsun Bende bu sorun devam ediyor. İnsan hesabımda sorun yok sadece bu hesapta sıkıntı var. Geçmişi falan sildim düzelmedi Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - burber - 09-11-2018 (09-11-2018, Saat: 10:35)DOOM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(04-11-2018, Saat: 21:53)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sorun giderilmiştir. Keyifli oyunlar. Kanki peti salman gerekiyor omzunda pet varken giremiyorsun savaşa ![]() Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - insnshbt - 10-11-2018 güncelleme öncesi ve sonrası devam eden bir problemi belirteyim, geçişlerde bölge değil gök yüzü görünüyor arada bir. hala düzeltilememiş bu durum + olarak insan çar ile magmar meydanında bulundugumda oyuncuların attıgı duaları, taktıgı gülleleri, kırdıgı aynaların bildirimini chat ekranından alabiliyorum. Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - JohnWick - 19-06-2021 [attachment=261] Herkese iyi günler. Son birkaç gündür oyuna girdiğimde görseller ile yazıların uyuşmadığını görüyorum çözümünü de bulamadım yardımcı olabilir misiniz? Cvp: Html5 sürümüne geçiş notları! - burber - 19-06-2021 (19-06-2021, Saat: 14:27)JohnWick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi günler. Son birkaç gündür oyuna girdiğimde görseller ile yazıların uyuşmadığını görüyorum çözümünü de bulamadım yardımcı olabilir misiniz? google chromeden oyuyorsan shift f5 at bir dene |