![]() |
|
3-4 SEVİYELER - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 3-4 SEVİYELER (/showthread.php?tid=10231) |
Cvp: 3-4 SEVİYELER - JESSE JAMES - 28-10-2018 (28-10-2018, Saat: 16:27)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle karşılıklı atışmalar ve ithamlar olmasın yorumlarınızı sileceğim.birkaç madde ile öneride bulunayım. 1) üst lvl tum oyuncularin sorunu ayna kırılması kaldırılsın. 2) yapılan dövüşlerde kaybeden taraf %50 onur kazansin 3)her iki tarafa çıkışta kömür verilsin.(sayı yonetim belirlesin). 4) cellat kasan arkadaşlar için içeride belirli sayida kelleye otomatik cellat artsin(mesela 20 kelle alanin 1 cellat otomatik artsin) 5) magaralara giren agudari bitirmis oyunculara 3-5 yşo verilsin. 6) kırılmazlık olsun magarada. 7) içeride magara kendisi efekt verebilir kendi efektlerimize extra olarak. bunlardan bazıları olursa katılım olacaktır. Cvp: 3-4 SEVİYELER - cankız - 28-10-2018 bence mağara da savaş olmamalı sadece kristal toplama yarışı olmalı .ben toplayamadim gelirken kestiler giderken kestiler mabetin icinde kestiler hep aynı taraf kazanıp durdu.bu ne ya zırh kırılıyor diye girmedim
Cvp: 3-4 SEVİYELER - NiweGroup - 28-10-2018 anlaşmalı mağaralar nolacak hala bi cezai işlem olmadı o kişilere anlaşmalı serbest mi oldu da bizim mi haberimiz yok kaç defa yazdık neden takmıyorsunuz Cvp: 3-4 SEVİYELER - YozgatliWolf - 28-10-2018 Gözlemlerime göre serverdaki sorun oyuncuları çekememe sorunu değil aktif oyuncu sayısının azlığı maalesef. Yapılabilirse mağarada başlangıç için minimum ve maksimum gerekli kişi sayısı düşürülebilir ve kazanan ve kaybedenlere gelen sabit onur sayısı artırılabilir. Cvp: 3-4 SEVİYELER - MAKE IT BEST - 28-10-2018 Öncelikler herkese selamlar Bu konuyu daha öncesinde de forumda belirtmiştim adminlere de iletmiştim.Oyunda git gide alt level oyuncu sayısı azalıyor bunun en büyük nedeni tp sınırına kanıp hızlıca level almaları Neler yapılabilir ; Özellikle 3-6 level mağara ve mabetine özel kömür etkinlikleri gelebilir hafta sonlarına özel kırılmazlıklar gelebilir Tp zehri gelebilir ama oranı düşürerek (örneğin mağara savaşlarından %50 daha az tecrübe almak gibi) Ayrıca alt levelleri ilgilendiren kirit kalesi açılabilir Ek olarak hafta sonu pvplerin de ödüller dağıtılabilir oyunu tekrar canlandırmak için Herkese kolay gelsin Cvp: 3-4 SEVİYELER - Sweetdreams - 28-10-2018 Öneri Sizce Nasıl Seçilmişlerin Eski Mabedi'nde, Kristal Mağaralarında ve İlah Mabedi'nde Yenilmezlik İksir alına bilsin ve bu iksir itemlerin kırılmasını önlesin Her dövüş alanının başlangıç bölgesinde, bulunsun ve bunların fiyatıda şu olsun Fiyatlar: İksir Arena'da 20İksir Seçilmişlerin Eski Mabedi'nde 50İksir Kristal Mağaralarında 1Bu iksirler dövüş alanını terk ettiğinizde hem iksir hem de etkisi kaybolcak. Cvp: 3-4 SEVİYELER - Mao-Tun - 28-10-2018 (28-10-2018, Saat: 16:27)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle karşılıklı atışmalar ve ithamlar olmasın yorumlarınızı sileceğim. sadece dövüş alanına girişte ufak bir hediye verin ama yapılması uzun olmasın 1 girişte 10 muaazzam hayat bile olabilir insanı teşvik edici şeyler yapılması lazım
Cvp: 3-4 SEVİYELER - Stormbear - 28-10-2018 --Kristal mağaralarında morok kullanımı kaldırılırsa daha adaletli ve zevkli mağaralar döner diye düşünüyorum. --Eğer moroklar kalkmayacaksa da buna bir sınır getirilmesi lazım morok kesmekten boşuna tp alıp şevkimiz kırılıyor. --Mağarada kırılmazlık günleri artmalı %80 oyuncular itemleri kırıldığı için girmiyorlar Cvp: 3-4 SEVİYELER - LEGEND- - 28-10-2018 Öncellikle 3-4 lw için her hafta sonu mağarada 2 altına veya 1 altına tp zehiri konulabilir 5-6 lw içinde mağarada alınan tp oranı %50 azaltılabilir veya tp zehiri aynı şekilde konulabilir 3-4 lw de mağarayı kazanan takımın her üyesine 2 kaybedene 1 kristal kömür veya kazan taım oyculara 1 adet kristal kömür verilebilir 5-6 lw de ise kömür yerine öfkeli göz verilebilir Aynı şekilde mağarada yenilmezlik etkisi getirebilir hafta sonları mağra da %50 fazladan onur oranı getirilebilir Arenada ise kazananlara yeraltı şovalye onuru verilebilir ve kaybeden ve kazanana taıma ekstra onur verilebilir Arenaya ayda 2 sefer belli günlerde 1 gün boyunca kırılmazlık getirebilir Cvp: 3-4 SEVİYELER - - SaDoCaN - - 28-10-2018 magara da 10 zafer ard arda kazanan 5 seviye ve üstü yşo 3k olan kişilere yeraltı hayran verilmesi... 2k olanlara 3k verilmesi 1k olanlara 2k verilmesi 500 olanlara 1k lık madalya verilmesi iyi olur oyunda kimse de grumvol yok hep endarg sankara olması sıkıcı yer altı 13 level binekleri görelim ilah mabedi yerine 10 magara zaferi + 250 kömür verilip alınan yşo sertifikası olabilir ve hayran madalyası alır Kırılmazlık şart 3 ve 4 seviye ler kömür için magara girerler yüksek leveller çok para dan alır diye hemde görev yaparlar magara kömür çıkma olasılığı biraz artarsa iyi olur |