Dragons War Forum
30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri (/showthread.php?tid=9686)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Hephaistos - 26-08-2018

kırılmazlık da olacak mı acaba :Big Grin efsane güzel etkinlik bence helede sualtı savaşı

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - burber - 26-08-2018

(26-08-2018, Saat: 03:15)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 30 ağustos zafer bayramı etkinliği konusunda taleplerinizi istemiştik.

Buna istinaden aldığımız geri dönüşlerden oldukça memnunuz. Oyların birbirine yakın olması ve talepler arasında ödüllerin etkinlik içerisinde paylaştırılmasını istediğiniz için sizleri memnun edecek bir etkinlik hazırlamayı düşünüyoruz.

Etkinliğin planı şu şekildedir.

30 Ağustos zafer bayramı

1. Gün 

Kristal mağarası - Taalar Etkinlikleri

Kristal mağarasında kazanan takım ekstra 3000 Kaybeden takım ekstra 1000 onur ile ödüllendirilecektir.
Kristal mağarasında kazanan takım 2 adet kaybeden takım ise 1 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

Taalar kalesinde sıralamaya giren oyuncuların hepsi 2 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

2.Gün

Antik tapınak etkinlikleri

Antik tapınakta kazanan takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 500 Onur ödüllendirilecektir.
Antik tapınakta kaybeden takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 300 onur ile ödüllendirilecektir.

3.gün

Yeraltı Şövalyeler Arenası Etkinlikleri 

Yeraltı şövalyeler arenasında kazanan takım 7 Yeraltı Şövalyeler onuru ve ekstra 200 onur ile ödüllendirilecektir.
Yeraltı şövalyeler arenasında kaybeden takım 3 Yeraltı şövalyeler onuru ve ekstra 100 onur ile ödüllendirilecektir.

4.Gün

3-4-5 Seviye kullanıcılar için şehir meydanında açılacak portal üzerinden yapılacak savaşa katılan her savaşçı ekstra 300 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan Takım üyeleri Değerli Hazine kutu
Kaybeden Takım üyeleri Kıymetli kutu

6-7-8-9-10-11 Seviye kullanıcılar ise sualtında yapılacak savaşta ekstra 700 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan takım üyeleri Değerli Sandık
Kaybeden takım üyeleri Değerli büyük kutu 

İle ödüllendirilecektir.

Etkinlik hakkında fikirleriniz nelerdir etkinliği beğendiniz mi şu da olsa fena olmazdı dediğiniz şeyler var mı ? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyorum iyi oyunlar.

sizin yaptığınız etkinlikler güzel oluyor umarım devam edersiniz bu şekilde teşekkürler bu güzel etkinlik için de Çiçeğim  yalnız bir isteğim olacaktı bilmiyorum ihtimali var mı 5. günde de bir kaotik savaş ayarlasanız herkes random girse talaar gibi olmaz mı?

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleriu - KARUS - 26-08-2018

PVP arttırmaya yönelik etkinlikleri görünce sevindim 3-4 leveller olarak tp zehiri bekleniyor. Bunun dışında oyunda tek yapabildiğimiz meslek yapmak, alıcısını bulmak zor. Onur kasıyoruz ama mağara sıralarında yaprak kıpırdamıyor insanlar sırada değil. Baktık ki sıraya giren yok bizde artık çok umursamamaya başladık, pasif olmaya başladık. Bizlerin durumu  bu umarım daha hızlı dövüş alanları için bir şeyler yapılır. Ben bile artık online süremi azaltmayı düşünüyorum.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Karimanos - 26-08-2018

(26-08-2018, Saat: 12:33)HisseT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açık fikir beyan etmek gerekirse olmamış.

Herkesin işine yarayacak bir etkinlik bekliyordum.Sağlık olsun kolay gelsin.

Herkesin işine yarayacak bir etkinlik olarak ne düşünüyorsunuz ? fikrinizi belirtirseniz ona yönelik yenilikler yapabilirim.

(26-08-2018, Saat: 13:24)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26-08-2018, Saat: 03:15)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 30 ağustos zafer bayramı etkinliği konusunda taleplerinizi istemiştik.

Buna istinaden aldığımız geri dönüşlerden oldukça memnunuz. Oyların birbirine yakın olması ve talepler arasında ödüllerin etkinlik içerisinde paylaştırılmasını istediğiniz için sizleri memnun edecek bir etkinlik hazırlamayı düşünüyoruz.

Etkinliğin planı şu şekildedir.

30 Ağustos zafer bayramı

1. Gün 

Kristal mağarası - Taalar Etkinlikleri

Kristal mağarasında kazanan takım ekstra 3000 Kaybeden takım ekstra 1000 onur ile ödüllendirilecektir.
Kristal mağarasında kazanan takım 2 adet kaybeden takım ise 1 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

Taalar kalesinde sıralamaya giren oyuncuların hepsi 2 adet öfkeli göz ile ödüllendirilecektir.

2.Gün

Antik tapınak etkinlikleri

Antik tapınakta kazanan takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 500 Onur ödüllendirilecektir.
Antik tapınakta kaybeden takım 1 adet kristal kömürü ve ekstra 300 onur ile ödüllendirilecektir.

3.gün

Yeraltı Şövalyeler Arenası Etkinlikleri 

Yeraltı şövalyeler arenasında kazanan takım 7 Yeraltı Şövalyeler onuru ve ekstra 200 onur ile ödüllendirilecektir.
Yeraltı şövalyeler arenasında kaybeden takım 3 Yeraltı şövalyeler onuru ve ekstra 100 onur ile ödüllendirilecektir.

4.Gün

3-4-5 Seviye kullanıcılar için şehir meydanında açılacak portal üzerinden yapılacak savaşa katılan her savaşçı ekstra 300 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan Takım üyeleri Değerli Hazine kutu
Kaybeden Takım üyeleri Kıymetli kutu

6-7-8-9-10-11 Seviye kullanıcılar ise sualtında yapılacak savaşta ekstra 700 onur ile ödüllendirilirken

Kazanan takım üyeleri Değerli Sandık
Kaybeden takım üyeleri Değerli büyük kutu 

İle ödüllendirilecektir.

Etkinlik hakkında fikirleriniz nelerdir etkinliği beğendiniz mi şu da olsa fena olmazdı dediğiniz şeyler var mı ? Cevaplarınızı yorum olarak bekliyorum iyi oyunlar.

sizin yaptığınız etkinlikler güzel oluyor umarım devam edersiniz bu şekilde teşekkürler bu güzel etkinlik için de Çiçeğim  yalnız bir isteğim olacaktı bilmiyorum ihtimali var mı 5. günde de bir kaotik savaş ayarlasanız herkes random girse talaar gibi olmaz mı?

Kaotik savaş güzel bir fikir ancak 5.güne uzatamam pek mümkün değil ardından bir etkinlik daha hazırlayacağım ama vakit bulursam bu konuda da bir etkinlik hazırlayabilirim  Çiçeğim

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Olric - 26-08-2018

Göz dropları artsa tadından yenemez bir gün olacak. Çok güzel bir etkinlik olmuş ayrıca, tebrik ederim. 5-6 level magron arkadaşlar da kristale gelirlerse ve agudarlara hoşgörü ile yaklaşılırsa talaardan önce agudarları bitirmek için son şanslarımızda birbirlerimize yardımcı olmuş oluruz.

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Simurg - 26-08-2018

(26-08-2018, Saat: 19:24)Olric Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Göz dropları artsa tadından yenemez bir gün olacak. Çok güzel bir etkinlik olmuş ayrıca, tebrik ederim. 5-6 level magron arkadaşlar da kristale gelirlerse ve agudarlara hoşgörü ile yaklaşılırsa talaardan önce agudarları bitirmek için son şanslarımızda birbirlerimize yardımcı olmuş oluruz.

11 levelde 7 göz düşürdüm diğer öfkemde 3 göz düştü tamamen şans oldugunu düşünüyorum droplar o kadar da kötü değil şansla alakalı gibi

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Kejaa - 26-08-2018

Etkinliğe bayıldım.Keşke 8 level olabilsemde etkinliklerden yararlanabilsem.Oyuncuların fikirlerini almanız ayrı güzel olmuş.Bu şekilde devam eder inşallah kolay gelsin Smile

Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - burber - 26-08-2018

(26-08-2018, Saat: 18:36)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(26-08-2018, Saat: 13:24)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sizin yaptığınız etkinlikler güzel oluyor umarım devam edersiniz bu şekilde teşekkürler bu güzel etkinlik için de Çiçeğim  yalnız bir isteğim olacaktı bilmiyorum ihtimali var mı 5. günde de bir kaotik savaş ayarlasanız herkes random girse talaar gibi olmaz mı?

Kaotik savaş güzel bir fikir ancak 5.güne uzatamam pek mümkün değil ardından bir etkinlik daha hazırlayacağım ama vakit bulursam bu konuda da bir etkinlik hazırlayabilirim  Çiçeğim

oyuncuların fikirlerinin önemsendiğini görmek beni çok mutlu etti özellikle şu günlerde sözümün dikkate alınması çok hoşuma gitti ki sizin etkinlikleri de çok beğeniyorum en güzelini yapacağınızdan eminim teşekkürler  Çiçeğim Çiçeğim

(26-08-2018, Saat: 19:24)Olric Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Göz dropları artsa tadından yenemez bir gün olacak. Çok güzel bir etkinlik olmuş ayrıca, tebrik ederim. 5-6 level magron arkadaşlar da kristale gelirlerse ve agudarlara hoşgörü ile yaklaşılırsa talaardan önce agudarları bitirmek için son şanslarımızda birbirlerimize yardımcı olmuş oluruz.

Etkinlikleri özel günlere göre düzenlediğimiz için öfkeli göz ile ilgili drop arttırmayı sezonluk etkinlikte maalesef yapamıyorum. Ancak etkinlikler içerisinde yer vermeye çalışacağım. önümüzdeki günlerde buna istinaden etkinlikler gelebilir yanıtın için teşekkürler  Çiçeğim