![]() |
30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri (/showthread.php?tid=9671) |
Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Karimanos - 25-08-2018 (25-08-2018, Saat: 03:15)Adanalı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 5 lvl ve üstünde mağara kolay kolay dönmüyor. oyuncuların mağara girebilmesi için mağaraya ayıracakları 2 saate değecek ödülleri olması gerektiğini düşünüyorum. yşo - kristal kömürü gibi. 18 kişi mağara girip kişi başı 1 kömür 10 yşo falan vermeyiniz Ah o buglar yok mu o buglar eventi yapmak 1 gün bugları temizlemek 4 gün sürüyor ![]() Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - ImAtHell_kullanılmayan - 25-08-2018 yşo ödülü 3k madalyası olanlar için mağduriyete sebep olur bunu hesaba katmanızve o oyunculara daha farklı ödüller vermeniz iyi olur ![]() Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - shewa12 - 25-08-2018 Herkesin istifade etmesi açısından tek bir ödül değil de genel olarak etkinliğin içerisine ödülleri yaymanız daha faydalı olacaktır. Mesela oyunda özellikle kristal kömürü az ama yşo onuru da lazım e bunun yanında göz ve kristaller de lazım tek birini tercih etmek yerine Kristal mağarasında göz+ yşo Mabedde kömür+ yşo Arenada kristal+yşo şeklinde olabilir etkinliğin içerisinde verilen ödüller çeşitlilik kazanır tek bir tane ödüle kalmaz. Etkinliklerde bence en önemlisi kırılmazlık olayı kırılmazlık gelirse katılım şuana kadar yapılan bütün etkinliklerden daha fazla olacaktır çünkü eşya tamir masrafından kurtulmuş oluyoruz en azından ama diğer türlü sayıları vermişsiniz zaten dönecek olan mağara 1-2 mabed aynı arena belki biraz daha fazla olur o kadar kalır oyuncuların daha çok eğlenebilmesi adına kırılmazlık konusunda bir çalışma yapmanızı tavsiye ederim. Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - ayleke - 25-08-2018 (25-08-2018, Saat: 03:14)Zarathustra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Göz olabilir çünkü droplar bayağı düşük, en güzel yorumu yapmış :Ç hangisi seçelim ki herşey eksik sw de herşey lazım herşey sorun. Kırılmazlık olmadan talar pvp hatta iblis bile olmuyor onur şart. E 1 saat kürede 1 2 göz zor alıyoruz gözde lazım . yşo kasmak külliyen masraf ki sw de az kişi kasmış oda şart amaan elim ağrıdı :ADS Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Harley Quinn - 25-08-2018 Açıkçası hiç bir etkinlik yapmazsanız mutlu olacağımı düşünüyorum. En azından beklentiyi karşılayamama sorununu çözeriz ![]() Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - ayleke - 25-08-2018 (25-08-2018, Saat: 04:00)shewa12 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkesin istifade etmesi açısından tek bir ödül değil de genel olarak etkinliğin içerisine ödülleri yaymanız daha faydalı olacaktır. Oyunun tamamına kırılmazlık yaymak berbat bir iş : ![]() ![]() Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - DumaN1 - 25-08-2018 çoğu kişi kömür veya yeraltı şovalye onuru oylamış. Bu konuya katılmıyorum ben agudarları açmamış bir oyuncu olarak 1 günlük etkinlikte kalkıpta yşo madalyası alamam veya kristal kömürü sadece maddi olarak işimi görür. Kristal kömürüde büyük ihtimal talarda yine ilk 5 e dağıtırsanız çarşıda iksir,yüzük,kırmızı balta gibi malzemelerin teminini yapmış güçlü oyuncular kimselere bırakmaz onu kendi açımdan sıkıntı yok ama iyilik onuru kasmayan arkadaşlar efekt azlığından sıkıntı yaşıyor bu yüzden bu seferde onları mutlu edemezsiniz. Ben öfkeli göz ve onurdan yanayım. İkisi bi arada olursa herkes mutlu olur. Onur kasmak isteyen onurunu kasar maddiyatını düzeltmek isteyenler göz ticareti yapar herkes mutlu olur. Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - HisseT - 25-08-2018 Merhaba Öncelikle bizlerinde fikirlerine önem verdiğiniz için kendi adıma teşekkür ederim. Etkinlik önerisi olarak da ilk önce oylamaya koyulan seçeneklerden bakarsak bana orada en mantıklı göz geldi. Yşo etkinliği,kömür etkinliği zamanında 3,4 lwl de bekleyip kasan arkadaşlara ayıp olur haksızlık olur.Şimdi çoğunun işine geliyor ama kimse kusura bakmasın emek ile kassın. Onur etkinliği de istemiyoruz benimde rütbe ihtiyacım var ama sizlere geçmiş olayları hatırlatarak söylüyorum herkes lwl ve onuru sona çekip yeni lwl ve rütbe ne zaman açılacak diye zırlamaya başlıyor, ben o gibi konuları ve ağlayanları görmek istemiyorum herkes zaman ayırsın kassın ben bundan yanayım. Onun dışında eğer mümkün ise 30 ağustos günü şöyle etrafa kutular serpiştirin herkes 10-15 tane toplayabilsin sınır koyun içerisine de değerli hediyeler olsun.Hediyeden kastım 100 küçük güç değil tabi kide. 100 muazzam hayat olur 50 muazzam dev olur 250 muazzam güç olur 1 adet kırmızı efekt olur ama ne abartılsın nede küçümsensin.Mantıklı oranlamalar ile yapılsın. Altın sıkıntısı çekiyoruz şöyle görev koyabilirsiniz 3,4 aşamalı ne kolay olsun ne de zor olsun ama sonunda uğraşmaya değecek ödül verebilir altın verebilir. Bunları başarabilecekseniz 30 Ağustos günü beklentileri karşılayacaksanız bizlerde o günü hazır oluruz.. Teşekkür eder iyi oyunlar dilerim. Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - Pluton - 25-08-2018 (25-08-2018, Saat: 03:02)Karimanos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kirilmazlik seçeneğini koyun hepsiide ooolacakktir herkesin izine gelir : ![]() Cvp: 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri - IV Barboros - 25-08-2018 yşo görevlerini yapmayıp aguador açmayan biri olarak yşo yu tercih ederdim ama bu yapan ve uğraş veren oyunculara haksızlık olur ben bu yşo için daha büyük kapsamlı bişey düşünüyorum mesela yapmamış kişiler için kaldığı göreve göre 35 kristal kelle mühür 30 yeşil felan hangi görevde kaldıysa ona göre zorluklar temin edilip kolay olsun demiyorum yapmayanlar olarak eziyet çekelim yapamadığımız için. Onun dışında taalar dönmüyor 7 levelde bile adam gibi oyuncuları taalara çekicek kırılmazlık olabilir 2x onur olabilir bunları kendim için değil bunlar olursa taalara giricek arkadaşlar için istiyorum ben kırılmazlık olmasada taalara giriyorum dert değil benim için. Onun dışında ya bunları sınırlı vermek yerine bütün ödülleri verin bence dallara ayrılmış şekilde sadece belirli bir kısım değil meslek yapanından tutun sabah akşam akrep gungl kesen bile yararlansın. bi müddet oyuncuları sevindirin sonra zaten kan alırsınız bizden ![]() |