Dragons War Forum
Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi (/showthread.php?tid=9545)

Sayfalar: 1 2

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - Harley Quinn - 13-08-2018

Birden fazla kurala uymayan davranışınız var

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - FabFabFab - 13-08-2018

Havada ban kokusu var...

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - GioTiN - 13-08-2018

(13-08-2018, Saat: 16:21)Sasuke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oyun kuralları 
Madde 1/g. Aynı ya da karşı ırktan farklı kişilere ait 2 karakterin aynı bilgisayar üzerinden giriş yapması yasaktır. Aynı IP kullanımı ile alakalı olarak forum üzerinden bildirim yapılması zorunludur. Farklı iki ırktan 2 karakterin aynı IP üzerinden aynı dövüşe girmesi, bildirim yapılmış olsa bile yasaktır.

Madde 4/a. Sonucu önceden kararlaştırılmış bir savaşa katılmak.

Birden fazla kurala uymayan davranışınız var. Oyun kurallarını tekrar okumanızda fayda var.

Teşşekurler Anladim

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - vitaedi obcento - 13-08-2018

Yanlış anlama ama ben magron hesabımla onur kasmayı düşünen birisiyim. O hesabımda da emek ile 70 kelleyi 1-2 ayda ancak kasabileceğimi biliyorum. Burada 0 günlük hesabınız ile 61 kelle kasmışsınız. Haydi elinizde bir cellat baltası olsa ve sürekli karşı ırkı bassanız anlarım. Ancak itemleriniz de tamtakır kurubakır. Anlaşmalı olmadığını savunuyorsun ya bana zamanında suçuna rağmen forumda konu açan birisi geldi Smile 
Temennim sınırsız banlanman   Evet

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - goddard - 13-08-2018

ben 20 gün uğraşayım 70 kelle için itemlerimin hepsi kırılsın bir kere sen 2 saatte hallet bunun neresi taktik kardeşim Sinirliyim

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - IBLIS - 13-08-2018

(13-08-2018, Saat: 16:26)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Havada ban kokusu var...

Hey gidi günler hey Big Grin

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - vitaedi obcento - 15-08-2018

şimdide yan hesap açmış anlaşmalı bey  Big Grin

c. Karakterin kullanıma kapatılması nedeniyle yeni bir oyun karakterinin açılması:

Sunucuda ceza almış ya da yasaklanmış oyuncuların bir başka hesap altında oyuna devam etmeleri yasaktır.  Yönetim cezalı veya yasaklı oyuncularla bağlantı içindeki hesaplara; mevcut ceza, kredi veya oyunculara olan borçlarını yönlendirme hakkını saklı tutar. 

Cvp: Kesinlikle anlaşmalı değil canım tabi - GioTίN - 20-08-2018

(15-08-2018, Saat: 05:27)vitaedi obcento Adlı Kullanıcıdan Alıntı: şimdide yan hesap açmış anlaşmalı bey  Big Grin

c. Karakterin kullanıma kapatılması nedeniyle yeni bir oyun karakterinin açılması:

Sunucuda ceza almış ya da yasaklanmış oyuncuların bir başka hesap altında oyuna devam etmeleri yasaktır.  Yönetim cezalı veya yasaklı oyuncularla bağlantı içindeki hesaplara; mevcut ceza, kredi veya oyunculara olan borçlarını yönlendirme hakkını saklı tutar. 
olaydan 1 hafta gecti adminler hesabi acti sana ne oluyor  sen kimsinde adminlerin işine karışiyorsun