![]() |
3-4 Seviyeler Mağaraya! - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 3-4 Seviyeler Mağaraya! (/showthread.php?tid=9539) |
Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Y N S - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 19:59)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu şey gibi oluyor bursaspor'un 1 galibiyeti ile övünmesi gibi neyse gerekli cevapları senden öncekilere verdim verdik sanada veririz sıkma tatlı canını Hani siz kralsınız ya 6 aydır yada sürekli yeniyorsunuz efektsiz mağara girmiyorsunuz falandı filandi şimdi gelinde adam akıllı bi ifadenizi alın. Öyle yazmakla olmuyor o işler canım.Bu arada her para basanda kendini padişah sanıyor galiba ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - IBLIS - 12-08-2018 Kutubebek ebrar ve hanlık arkadaşları yaklaşık 4-5 aydır mağara çeviriyorlar. 6.zaferleri yaptıkları yetmedi bir çok oyuncuya da görevlerini yaptırdılar. Buraya gelip morok atmışlar yok mağarada korktu 5 oldu vs bunları geçin arkadaşlar. Kutubebek o mağarada 5 olacağı haftalar öncesinden belliydi. Sizin bilmemeniz normal. O mağarada kafanızı ezdi diye ağlamayın burda bu kadar : ![]() ![]() Deterjan markası değil bu !See me off Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Pyramade - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 21:19)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kutubebek ebrar ve hanlık arkadaşları yaklaşık 4-5 aydır mağara çeviriyorlar. 6.zaferleri yaptıkları yetmedi bir çok oyuncuya da görevlerini yaptırdılar. Buraya gelip morok atmışlar yok mağarada korktu 5 oldu vs bunları geçin arkadaşlar. Kutubebek o mağarada 5 olacağı haftalar öncesinden belliydi. Sizin bilmemeniz normal. O mağarada kafanızı ezdi diye ağlamayın burda bu kadar : Kafamızı ezdi demek ![]() ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - IBLIS - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 21:28)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 21:19)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kutubebek ebrar ve hanlık arkadaşları yaklaşık 4-5 aydır mağara çeviriyorlar. 6.zaferleri yaptıkları yetmedi bir çok oyuncuya da görevlerini yaptırdılar. Buraya gelip morok atmışlar yok mağarada korktu 5 oldu vs bunları geçin arkadaşlar. Kutubebek o mağarada 5 olacağı haftalar öncesinden belliydi. Sizin bilmemeniz normal. O mağarada kafanızı ezdi diye ağlamayın burda bu kadar : Manevra ekarte yapar kemikkıran kritik atar bunu öğrenemediysen bence oynama bu oyunu yazık :=) Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Alive - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 19:45)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi güzel kardeşim ben seni ne tanırım ne de seni kendime rakip olarak görürüm(12-08-2018, Saat: 19:42)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 kere sıraya girdiniz insan ırkından katılım sağlanmayınca başladınız forumlara,hediyelere biz 6 aydır mağara, 4 aydır mabed bekliyoruz bu kadar ağlamadık Bende size bir çağrıda bulunayım arena şuan hatalı düzelicektir bildirdim, düzelince girin sıraya orada çarpışalım ama diğerleriniz gibi efektlenip 1 kere yenilince girmemezlik yapmayın tamam mı mağaraya da sıra gelicek... 1.si ben ağladığım için nasıl 5. seviye oluyormuşum onu hiçbişekilde anlamadım 4. seviyede yapabileceklerimin en iyisini yaptım yeraltı şovalyeleri onurum 2k oldu onurumu patlamasız bir şekilde %40 lara kadar çektim dolayısıyla tp sınıra dayandı ve ilk mağarada 5. seviye oldum 2.si dediğim gibi ben seni ne tanırım ne de rakip olarak görürüm 5 olduğum mağarada dayak yediğiniz için kuyruk acını burda yansıtma 3.sü de bidaha benim adımı kullanarak olur olmadık yerlerde kullanma haddini bil biraz saygılı ol 10-15 yaşındaki çocuklar gelip burda arkamdan sallamasın Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - IBLIS - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 21:29)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 21:28)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kafamızı ezdi demek Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Pyramade - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 21:29)Kutubebek Ebrar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tp sınıra dayandığı için kendine saldırtma atıp level aldın değil mi güzel kardeşim. Bu günden sonra izleyin bakalım mağarada-arenada rahat edebilecek misiniz(12-08-2018, Saat: 19:45)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2 aydır mağaraya girmeye çalışıyorum. En son girdiğim mağarada kutubebek ebrar arkadaşınız ağladığı için direk 5.seviye oldu mağarada. Ne kadar delikanlısınız biliyoruz attığınız moroklardanŞimdi güzel kardeşim ben seni ne tanırım ne de seni kendime rakip olarak görürüm ![]() (12-08-2018, Saat: 21:30)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 21:29)See Me Off Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Manevra ekarte yapar kemikkıran kritik atar bunu öğrenemediysen bence oynama bu oyunu yazık :=) 176 kritik attın diye oyuncu mu oldun İnfoya bakarsan kemikkıran olmadığımı görürsün. Keşke gözlerini kullanmayı bilmiyorsan çıkart koy kenara yazık... Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - IBLIS - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 21:32)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-08-2018, Saat: 21:29)Kutubebek Ebrar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi güzel kardeşim ben seni ne tanırım ne de seni kendime rakip olarak görürümtp sınıra dayandığı için kendine saldırtma atıp level aldın değil mi güzel kardeşim. Bu günden sonra izleyin bakalım mağarada-arenada rahat edebilecek misiniz Keşke sende de beyin olsaydı da ne demek istediğimi doğru anlasaydın neyse seninle vakit kaybetmeyeceğim. O muhteşem hesabınla ezilmeye devam et çoçuğum ![]() Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Alive - 12-08-2018 Benim mağaraya girdiğimte tecrübe puanım 99.92 idi girer girmez kendime 1 sivri saldırtma attırdım bunun ne ağlamayla alakası var ne de başka bişeyle buna strateji derler ha girer birinizi keser yine olurdum ama 10 dakika uzardı belki oyunla alakan olmadığı çok belli keşke 4'ün başında karşılaşsaydık da gösterseydim sana mağarayı arenayı Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Pyramade - 12-08-2018 (12-08-2018, Saat: 21:38)Kutubebek Ebrar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim mağaraya girdiğimte tecrübe puanım 99.92 idi girer girmez kendime 1 sivri saldırtma attırdım bunun ne ağlamayla alakası var ne de başka bişeyle buna strateji derler ha girer birinizi keser yine olurdum ama 10 dakika uzardı belki oyunla alakan olmadığı çok belli keşke 4'ün başında karşılaşsaydık da gösterseydim sana mağarayı arenayı 5 levele geçtiğim zaman yine gösterebilirsin merak etme |