![]() |
Göz drobundaki azalma - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: Göz drobundaki azalma (/showthread.php?tid=9350) |
Cvp: Göz drobundaki azalma - Kenpachi - 23-07-2018 Bence abartmamak lazım herşeye bu kadar kolay ulaşacaksak oyunun ne mantığı ne zorluğu kalır. Eskiden de 1 saatte en fazla 3-4 göz görüyordum bu sefer 1-2 canları sağolsun biraz azaltmışlar Her ayın 22-26 sı arası gözle görülür azalma var zaten Cvp: Göz drobundaki azalma - Glamorous - 23-07-2018 (23-07-2018, Saat: 15:33)SarY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence abartmamak lazım herşeye bu kadar kolay ulaşacaksak oyunun ne mantığı ne zorluğu kalır. Eskiden de 1 saatte en fazla 3-4 göz görüyordum bu sefer 1-2 canları sağolsun biraz azaltmışlar Her ayın 22-26 sı arası gözle görülür azalma var zaten Hayran madalyonunu almış birisi olarak evet haklısın seni 1-2 göz çok etkilemez ![]() Alacağını almış insanların "canları sağolsun" lafını anlayamıyorum. Bu kalıbı sen ve diğer madalyon almış arkadaşlar değil biz kurabiliriz diye düşünüyorum. Olan yeni başlamış bizlere oluyor sizlik bir durum yok. Biz alacağımızı aldık canları sağolsun iyiymiş ![]() Cvp: Göz drobundaki azalma - bigrevenge - 23-07-2018 Ben de bu konudan şikayetçiyim 3 saat vertte 370 yaratık kestim 3 göz düştü. Oyuna bu kadar vakit ayırıp 370 yaratık kesiyorum 3 göz düşüyor şaka gibi 3-5 dövüşte 1 göz düşsün demiyorum ama dropların biraz yükseltilmesini talep ediyorum ayırdığımız vakte değsin Cvp: Göz drobundaki azalma - Kenpachi - 23-07-2018 (23-07-2018, Saat: 16:51)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-07-2018, Saat: 15:33)SarY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bence abartmamak lazım herşeye bu kadar kolay ulaşacaksak oyunun ne mantığı ne zorluğu kalır. Eskiden de 1 saatte en fazla 3-4 göz görüyordum bu sefer 1-2 canları sağolsun biraz azaltmışlar Her ayın 22-26 sı arası gözle görülür azalma var zaten Sanırım oyunda göz kasıp kastığıyla hayran yapan biri yok. Benim bildiğim kadarıyla hepimiz PARA yükledik aldık. Sende yüklersen benim 2,2 altından aldığım gözü 1,4 tan rahatlıkla alabilirsin. istiyorsunuz ki hem 10 ar 10 ar gelsin hemde tanesi 2-3 altın etsin. Bakışınız çok yanlış Cvp: Göz drobundaki azalma - Starfire - 23-07-2018 Bu konuyu kesinlikle haklı buluyorum 6 vertsida açtım 20 göz bile düşmedi göz oranı aşırı derecede az,oranın arttırılmasını bende destekliyorum.Konudaki bütün yazıları okudum hayranı alan kişiler için hava biraz hoş gibi bir şeyler sezdim,konu ile ilgili olarak iyilik hayranı hesabı yaptım kendimce 1 yıl felan sürüyor.Bu güzel yazıyı yazdığı için Glamorous'a teşekkür ederim. Cvp: Göz drobundaki azalma - KARUS - 23-07-2018 Ne zaman 5 olurum bir fikrim yok fakat eskiden derede bol bol su akarken yeni oyunculara karşı musluğu kısmak pek doğru bir davranış olmaz. Cvp: Göz drobundaki azalma - FabFabFab - 24-07-2018 Evet bu konuda arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum benim 5-6 olduğum zamanlar 8-12 göz arası gidip gelirken şuan dropların aşırı bir şekilde düşmesi mantıksız.Geçen 2 saat vert açıyım dedim normalde 7 sv de saat başi 2-3 adet düşerdi 2 saat sonunda kastığım göz sayısı sadece bir.Benim için vertin in pek bi önemi yok kesim atarım para kasarım göz alırım 5-6 sv arkadaşlar sıkıntı yaşıyodur.BAZI ARKADAŞLAR parayı basıp hayran çektiği için o zamanki göz droplarından farkında değiller sanırım o arkadaşların zamanında saatte 15-25 arası göz düştüğünü bilirim.Bu konuda haksız diyen insan ya bencildir ya geri kafalıdır. Burada bu arkadaşıma destek oluyorsam haklı olduğundandır.Burada isteğimiz saatte 15-20 göz düşsün değil eski oranlarla değiştirilmesi konusundadır. (23-07-2018, Saat: 21:05)SarY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-07-2018, Saat: 16:51)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayran madalyonunu almış birisi olarak evet haklısın seni 1-2 göz çok etkilemez Kendi emeğiyle alan çok oyuncu gördüm ben bu oyunda tabi paralı oyuncun etrafı paralı olduğu için görmüyor olabilirsin ![]() Konu saptırmaya çalışmayalım göz droplarından şikayetçi arkadaşlar o fiyattan aldın bu fiyattan aldın değil.İstersen sende 1.40 dan alıp kötülük kasabilirsin ![]() Cvp: Göz drobundaki azalma - aswertuy - 24-07-2018 (23-07-2018, Saat: 02:12)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son günlerde ben dahil konuştuğum 4-5 arkadaşım düşen göz sayısından hiç ama hiç memnun değil. Mentore sordum oda göz drobunun azaltıldığını teyit etti. Bundan 3 hafta önce 1 saatlik vertsidada ortalama 10 göz düşerken şimdi ortalama 3 göz düşüyor. Oyunun büyük bir çoğunluğu iyilik ve kötülükten hayran madalyonunu aldıktan sonra bu oranın düşmesini şahsi olarak çok saçma ve manidar buluyorum. kesinlikle katılıyorum acilen düzeltilmezse göz dropları oyunda ne iiyilik kasılabilecek ne kötülük... Cvp: Göz drobundaki azalma - kral20 - 24-07-2018 Katılıyorum konuya bir süre önce 1 saatte ortalama 7-8 9-10 civarı olan düşen göz sayısı aynı sayıda yaratık kesmeme rağmen 2-3-4 seviyelerinde yarı yarıya birden göz droplarını düşürmek haklı olarak alttan gelen oyuncular ve şuanda iyilik kötülük vs kasanlar için baya bi işleri zorlaştıracaktır. Cvp: Göz drobundaki azalma - -Pirana61- - 24-07-2018 (23-07-2018, Saat: 21:05)SarY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(23-07-2018, Saat: 16:51)Glamorous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayran madalyonunu almış birisi olarak evet haklısın seni 1-2 göz çok etkilemez Burda ne anlatmak istedin anlamadım : D Eğer emekle hayran yapan yok diyorsan , hepimiz kısmına katmaman gereken oyuncular var : ) Ama anlatmak istediğin mübden parayla göz almaksa gene katılmıyorum ![]() ![]() |