Dragons War Forum
Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA (/showthread.php?tid=919)

Sayfalar: 1 2 3 4

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - BTA Syrioforel_kullanılmayan - 23-01-2017

(23-01-2017, Saat: 23:03)Bademm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: küre görevi 200 den 100 e indirilebilir mesela   Big Grin

bu arada insanlar sıraya girin bi zahmet yav  :dodgy:

Magron: 1 / İnsan: 14  

yaklaşık 4-5 saatdir sıra bekliyoruz  Big Grin

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Pyuor - 23-01-2017

(23-01-2017, Saat: 23:15)BTA Syrioforel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-01-2017, Saat: 23:03)Bademm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: küre görevi 200 den 100 e indirilebilir mesela   Big Grin

Magron: 1 / İnsan: 14  

yaklaşık 4-5 saatdir sıra bekliyoruz  Big Grin

Arkadaş Arena'dan bahsediyor Big Grin

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - BLACK-DRAGON - 23-01-2017

(23-01-2017, Saat: 23:09)- HeRa - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelik  lag sorunları,  server yükseltmesi, client olsun..  Zaten  oyun bu hızdayken kimse  arena mağara atmıyor.. Şuan zaten oyun çok temiz Smile)

abime katılıyorum

Küre 200 den 100'e zafer serisi 6 dan 5'e  5.jeton 10 dan 7'ye felan düşürülebilir arkadaşa katılıyorum Smile

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - Zarathustr a - 23-01-2017

küre görevinin düşürülmesi konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum umarım dikkate alırsınız teşekkürlerSmile

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - burber - 23-01-2017

sadece küre görevinin düşürülmesinin mantıklı olabileceğini düşünüyorum, çünkü insanlar küre görevi için girdiğini belirtip zafere yeterince odaklanmıyor bitirsin gitsinler görevi Big Grin

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - -BraveHearT- - 23-01-2017

Arkadaşlara teşekkür ediyorum küre konusunda verdikleri destek için ayrıca sesimizi duyup arenaya giren arkadaşlara da teşekkürler ama küre vermemizi beklemeden saldırmalarını da kınıyorum Big Grin

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - --KARADUL-- - 23-01-2017

görev sayıları yerinde kalsın ama jetonların süresi kalksın yada uzatılsın zaman yetmediğinden 5. zaferler güme gidiyor.

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - - HUSRAN - - 23-01-2017

Sayın Adminlerimiz şimdi derdimizi anlamışlardır sanırım. Oyun lagdan oynanmadığından ve lagdan hareket edemeklerınden hırslarını bır bırılerınden cıkarıyorlar bır grup arena beklerken dıer bır grup magara beklıyor ve bu sekılde nasıl arena nasıl magara olacagını once dusunelım. Sonra ifşa mı edeceksınız ne yapacaksanız yapın ama once gerekeni yani oyunun oynana bilir olmasını sağlayalım hep birlikte el ele.
Ve yukardaki konuda da herkese katılıyorum. Bu lagda oyuna giriyorsak oyun oynmaya çalışıyorsak gerekli görevlerin düşürülmesinin kanaatindeyim. Bundan barı destek çıkın sizlerde bize....

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - --DiLKeM-- - 23-01-2017

(23-01-2017, Saat: 22:55)-BraveHearT- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu için teşekkür ederiz ama bir sorundan bahsetmek istiyorum Lag sorunlarından ziyade onlar elbet düzelecek, benim gibi küre kasmak isteyen oyuncular için bir düzenleme gelemez mi küre kasarken şunları yapamazsınız ban sebebidir filan diye yoksa Tp sorunum var bir şeyler yapamayacam zehirli bineği gören kaçıyor zaten orası ayrı bir sorun arenaya giren olmadığı için kürelerimi bitirip kurtulamadım 4 leveldan

(23-01-2017, Saat: 23:08)The Special One Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suç işlemenin hiçbir haklı yanı veya açıklaması olamaz. Fakat bademm e katılıyorum oyuncu sayısı artana kadar en azından şu küre sayısında indirilme olabilir. Sabahtan akşama kadar sırada bekliyorum 10 küre ya kasıyorum ya kasamıyorum

4 lwlde küre görevini bitireceksiniz diye bi kaide yok. Arena sadece 3-4 lwlde dönmüyor. 5-6-7 lwldede arena dönmekte. Bence bunlar bir bahane değil. İlerleyen lwller de de arenaya girip küre görevi yapılabilmektedir.

Sonuçta görev sonunda 50 k onur ve 100 yeraltı onuru veriyor. Bunlar az buz oranlar değil. Bunlar için emek verilmeli. Benim kanaatim arenada arenaya sadece küre için girip tp almamak mantığıda anlaşmadır. Çünkü sonucu belli bir dövüş olmakta.

Cvp: Dövüş Alanları Takip, Ceza ve İFŞA - -BraveHearT- - 24-01-2017

Hocam haklısın senin sorunun değil bunlar sen her işini farklı yollarla hallettin ne diyelim sana tebrik ederiz. Dediğin gibi 200 küre olayı zor olsun diye 200 indirim olmayacak muhtemelen de umut fakirin ekmeği istiyoruz olmasa da hayalimiz be onu da dile getirelim artık Big Grin