Dragons War Forum
Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- Konu Başlığı: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] (/showthread.php?tid=9178)

Sayfalar: 1 2 3

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - wolves - 08-07-2018

(08-07-2018, Saat: 01:08)GoDFaTHeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığınız iş saçma sapan ben herkesden önce bodur destesi yaptıysam bu benim suçum mu her olayda sizin hatanızın ceremesini ben çekiyorum herşeyi ilk yaptım diye millet 1 sene sonra oyuna başlıyor benden diyorki nerde eşitlik yahu sen sağda solda gezerken ben saatlerimi çürüttüm burda bütün emeklerimin içine ettiniz 2900 olan dj onurumu 2640 a düşürdünüz millet benim önüme geçti eyvallah dedim ses çıkarmadım şimdi diyorsunuzki sikkeleri yüzükleri alıcaz yahu nerden bileceksin ateş golemden hangi hafta kaç sikke aldım bilmem naptım bir hafta 50 sikke verdi bir hafta 150 verdi bi hafta gizemli verdi bi hafta başka bişi verdi milleti kurtaracaksınız telafi edeceksiniz diye benim emeklerimi çöp edip bana haksızlık ediceksiniz benden başkasına söz hakkı çıkmaması için şahsi konuşuyorum benimle aynı durumla olan birçok oyuncu olduğunu düşünüyor onlar adına değil şahsi konuşuyorum korkup söyleyemeyenlerin anısına..

Bugün 13 binekler geldi endarg ve şankara geliştirmesi gelmiş fakat diyorumki admin arkadaşımıza 13 level sero gelecek mi biz onun 13 ve 16 lvl gelişmesi hakkında söz vermedik diyor biraz daha sıkıştırdığımda anlagrisa jaharal anlagrisa gibi bineklerle beraber geleceğini iddia ediyor ben hakkımı istiyorum. herkes gibi hakkımı gereğinin yapılmasını ivedilikle istiyorum yoksa bu işin peşini bırakmayacağım ben 2 senedir kutu açamıyorum altın nalla seradoru geliştiricem diye aldığım cevap resmen oyundan soğuttu..

Binbir emekle kastığımız sikkeler civalar dj onurlarıda bu yolda heba oluyor milletin hakkını benden alarak tamamlayacaksanız buyrun emeklerim tüm servera yeter.
Eyvallah..

(07-07-2018, Saat: 23:49)NklausMikaelson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya zaten yüzükler bi işe yaramıyor sanki taksalar ne olucak takmasalar ne olucak , beleşe açtıkları eski nesne hayran ne olucak bu mu yaptığınız güncelleme tebrik ediyorum baya adaletli olmuş  Smile

Kardeş sen neyin derdindesin biz neyin derdindeyiz o koruma yüzükleri sen takma sonra tallarda karşıma gel sonra foruma yazarsın ben Godfather abiye vuramıyom bana 1000 vuruyor diye boş boş konuşmayın oyunu bilmeyen adamlar musallat olmasın sağa sola.

Beleşe açtıkları eski nesne hayran diyorsun oynamayı bilseydin tüm instancelere girer tüm etkinliklere katılır civa nı kasar kırmızı taşını açar eski nesneni hayran yapardın aval aval burda millete laf yetiştirmezdin.

MİT baş muhafızın günlük hediyelerde BADDUH KUPASI dağıtması bizim suçumuz değildi yok MİT in suçunuda üstleneceksek magmar ırkı insanlar sussun diye onada razı olur yeterki savaş alanlarına gelsinler.

(07-07-2018, Saat: 23:53)EfsaneSAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sikkeler ve kazanılan yüzükler umrumuzda deil eskiş nesne hayranlar ne olacak her kesılen golem kırmızı kutu atıyordu . Desteye dunya kadar para harcadım 1 hafta sonra bodur kutusu vermedi ve üstüne civa 900 den 100 kusure dustu . Yanı her guncellemenız fayda yerıne zarar getırıyor guncellemeyın artık bişeyi

Bir konuda haklısın ama diğerleri faso fiso şu konuda haklısın yapamıyorsanız güncelleme yapmayın sayın adminler bugüne kadar adminlerin en büyük destekçisi ben oldum gerek hanlıkta gerek eş dost ortamında yüklenmeyin adamların işleri zor yazılım yapıyorlar zamanla düzelir elbet dedim her seferinde fakat görüyorumki yaptıkları her güncellemeyle dahada kötüleşiyoruz Allah daha beterinden saklasın Big Grin

Şİmdi size şunu söyleyeyim sizin oyun bilginiz hakkında bilgim yok fakat durum şudur eski tr serverda ateş golem bizim eski haliyle servera gelmişti fakat ingiliz serverında yapılan güncellemenin buraya geç olarak gelmesi bizim hatamız değildir. sen diyorsunki üstü kapalı sikkeleri yüzükleri boşver eski nesne hayran madalyonları al ellerinden. sadece gülüyorum.
11 yılı doldurdum oyunda bilgim herkes gibi oynadığım kadardır. Oyunda daha 4 levelken paytowine dönmesi sonucu 3 kişi başladığımız oyunu bıraktık. İbo abi şuan hangi yüzüğü takarsan tak kolluğa attığım bi +30 savunma senin bana vurduğun büyüyü yansıtıcaktır. Bizim burda savunduğumuz konu farklı bodur destesine kaç para harcadığını biliyorum babamın birebir şahidim daha tadını çıkaramadan ek güncelleme ile değiştirdiler. Yani biz şuan ne yapıyorsak bizimkisi emektir , sizin aldğınız her 930 civa ve kırmızı kutu oyunun size sağladığı kolaylıktır sadece yüzüğe harcadığıınız civaların sizden alınması size koymayacaktır. Madem oyun başından beri bossları dönüyorsunuz o zaman yeterli miktarda elinizde olacaktır.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - RoRoNoA Z - 08-07-2018

(07-07-2018, Saat: 20:19)Infected Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli oyuncular ; Biliyorsunuz ki yakın zamanda Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesi ile alakalı bir düzenleme yapıldı ve bu düzenleme ile Ateş Golemi yaratığından elde edilen nesneler olması gereken düzeye getirildi. Ancak bu düzenleme ile, eski droplar ile sikke ve dolayısıyla bodur yüzükleri elde eden oyuncular ile diğer oyuncular arasında haksız bir üstünlük olduğu tespit edildi.

Ateş Goleminden elde edilen eski dropların yanlış/adaletsiz olduğu ve olmaması gereken bir düzeyde olduğu konusunda oyuncular ve yöneticiler olarak hemfikiriz. Belirtilen haksız/fazla kazanımları sağlayan oyuncuların zaten eski düzen devam ederken-sonlandığında elde ettikleri yüzükler ve sikkeler ile zaten bir çok konuda hesaplarının gelişimine ciddi ölçüde katkı sağlayacak avantajlara sahip oldular. Bu avantajların ve üstünlüğün süreklilik halini alması malesef çok daha ciddi sorunlara yol açacağı gibi mağdur olacak oyuncu sayısınıda arttırmaktadır. Amacımız ırklar arasındaki üstünlüğü dengelemek değil, oyuncular arasındaki bu "haksız" üstünlüğü dengelemek olduğu için yeni bir çözüm uygulanacaktır.

Bu uygulama ile Terkedilmiş Demirci Dükkanı instancesinde Ateş Goleminin eski dropları ile kazanım sağlayan oyuncuların tüm kazanımlarının ( sikke, yüzük ) yönetim tarafından 10.07.2018 saat 23:00 itibari ile el konulmasına ve mağduriyetin giderilmesi içinde seviyesine uygun geçici yüzükler gönderilmesine karar verilmiştir.

NOT : Ateş Golemi ile alakalı yapılan güncellemeden sonra deste sahibi olan oyuncuların herhangi bir nesnesi ile alakalı işlem yapılmamaktadır. Desteye güncelleme öncesi sahip olup eski droplar ile kazanım sağlayan oyuncuların kazandıkları nesnelere el konulacak, yerine telafi nesneler gönderilecektir.

Keyifli oyunlar.
Bu oyunda yaklaşık 2 senedir emek veren desteler için maddi kaynaklarını sonuna kadar kullanan ve bu yüzükleri almak için 4 levelden beri civa biriktiren oyuncuların ellerinden alınan fiyasko bir güncelleme.Elimde yüzük veya deste yok ve bu yüzükleri almak için çaba sarfeden oyuncularla neden eşit olayım ki?11 den önce magronların üstünlüğünden dolayı bizlere yapılan baymama ve sunak açamama vs işlerinden sonra şu an yüzüklerin alınması gerçekten muamma.Yorumlara bakıyorum 1-2 insandan başka yazan olmamış.O arkadaşlarımızda kısmen onaylamış.Güncellemenin neden yapıldığı apaçık ortada Smile Her neyse selametle

FEONUN AĞA HANI

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - LonelyAlone - 08-07-2018

Nasıl bir adaletsizlik var ortada önce bunu saptamak lazım, şu anki bodur destesi ile güncelleme öncesindeki destenin değeri aynı mıdır? Ben desteyi şu an dizmeye çalışsam eskiden vereceğim paranın 10 da birini vermem. Sonuç olarak biz verdiğimiz paranın karşılığını aldık mı aldık, ortadaki adaletsizlik bizim paramızın karşılığını almamızdan kaynaklanıyormuş gibi gösterilmesin lütfen.

Adaletsizlik şu ki biz bu işe para dökerek eski desteden faydalanabiliyorduk böyle bi imkanımız vardı ancak şu an deste dizmek isteyenler ben de çok para vereyim ben de eski imkanlardan faydalanayım diyemiyor.

Biz karşılığını alabileceğimiz bi işe girerek bodur destesini dizdik bu karşılıkları elimizden alırsanız gerçekten bizim emeklerimizi karşılayacak önemli nesnelerle bu eksikleri kapatabilirsiniz veya bu nesneleri elimizden almayıp diğer oyuncuların da gereken emeği vererek bodur nesnelerine ulaşabilecekleri bir sistem kurarsınız ki ben böyle olmasını temenni ederim.

Umarım dikkate alınırız, herkese iyi oyunlar.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - HuriN - 08-07-2018

Arkadaşlar söylenecekleri söylemişler zaten. Benim sormak istediğim başka bi şey var bodur destesinin ilk hali yanlışsaydı, neden getirdiniz? Yok ilk hali yanlış değilse neden güncellediniz? Biz o desteyi dizmek için bir sürü para harcadık. 
Yüzükler hayranlar ellerinden alınsın diyen arkadaşlar da dizmişler desteyi, para da harcamışlar. Neden burda gelip hakkını arayan insanlara salça oluyolar acaba? "Bende yoksa onda da olmasın" mantığı ile oyun oynanmaz. Ben desteyi dizdim, gördüğünüz gibi ne hayranım var ne yüzüğüm var. Çünkü güncelleme nedeniyle faydalanamadım, yani harcadığım paranın karşılığını alamadım. Burda "Benim yüzüğüm yok godfather'in yüzüğünü de alın!!!" diye konuşursam komik duruma düşerim. Çünkü hayranı alırken de, yüzüğü alırken de, desteden faydalanılabilecek her şekilde faydalanan arkadaşlar suçlu değiller. Onlar herhangi bi bugdan yararlanmadılar, yöneticilerin kullanıma açtığı kart destesini kullandılar.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - Violet - 09-07-2018

Valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Ateş goleminin eski halinden haberiniz yok muydu sayın Adminler, sanki millet bugdan faydalandı bunca zamandır da kazanımları geri alınacak. Hayır bu bodur destesi güncellemesi yüzünden en çok mağdur olan oyunculardan biriyim, destenin kazanımları için 1 karta 550 altın verdim, desteyi tamamladım 3 kere girdim güncelleme geldi. Hem desteye harcadığım para, hem desteye güvenip nasılsa öderim diye arkadaşlarımdan borç veya ödünç aldığım kabir ve kupaları sonra ödemek için yaptığım masrafla oyundaki en masraflı eski nesne hayrana sahip olmuşumdur herhalde. Sikkeler, civalar ve yüzüklerdeki adaletsizlik konusunda zaten fikrim belli herkes biliyor. Ama bunun çözümü bu mudur? 
Her seferinde oyuncuların hatası olmayan birşeyin bedelini oyunculara ödetmek ne kadar adil? Önce forumda açıklama yapıyorsunuz Ateş golemi eski haline dönecek diye sonra bu. Gerçekten şaka gibi, hiç ellemeseydiniz daha iyiydi cidden. Yüzükleri falan mağazaya koysanız daha adil bir çözüm olurdu inanın.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - burber - 09-07-2018

(09-07-2018, Saat: 09:35)Violet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Ateş goleminin eski halinden haberiniz yok muydu sayın Adminler, sanki millet bugdan faydalandı bunca zamandır da kazanımları geri alınacak. Hayır bu bodur destesi güncellemesi yüzünden en çok mağdur olan oyunculardan biriyim, destenin kazanımları için 1 karta 550 altın verdim, desteyi tamamladım 3 kere girdim güncelleme geldi. Hem desteye harcadığım para, hem desteye güvenip nasılsa öderim diye arkadaşlarımdan borç veya ödünç aldığım kabir ve kupaları sonra ödemek için yaptığım masrafla oyundaki en masraflı eski nesne hayrana sahip olmuşumdur herhalde. Sikkeler, civalar ve yüzüklerdeki adaletsizlik konusunda zaten fikrim belli herkes biliyor. Ama bunun çözümü bu mudur? 
Her seferinde oyuncuların hatası olmayan birşeyin bedelini oyunculara ödetmek ne kadar adil? Önce forumda açıklama yapıyorsunuz Ateş golemi eski haline dönecek diye sonra bu. Gerçekten şaka gibi, hiç ellemeseydiniz daha iyiydi cidden. Yüzükleri falan mağazaya koysanız daha adil bir çözüm olurdu inanın.
yönetimde ki kişilerin kesinlikle birbirinin söylediklerinden haberi yok hepsi birbirinden farklı davranıyor birinin dediğini diğeri yalanlıyor veya uygulamıyor ileriyi düşünmeden bir konuşma yapmadan ortaya bir şey atıyorlar sürekli Smile

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - HisseT - 09-07-2018

Herkese kolay gelsin;

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ne zaman nerede bir haksızlık olsa bir mağdur olsa dost düşman demeden her zaman gelir o arkadaş kimse mağdur olmasın diye yardımcı olur destekleriz.Bu oyuna ilk açıldığı gün değil saat içerisinde kayıt olan biriyim.Beni bilenler bilir,yönetimde de zaman geçirdim oyuncu olarak devam ediyoruz.

Ama içimde ki kırgınlığı yazayım önce.Bir sorun olduğu zaman bizler direk forumda destek bulmak için yazıyoruz ama kendisine dokunulmadığı için bazı oyuncu kardeşlerimiz forum konumuzun altına öyle saçma şeyler yazıyorlardı ki haklı iken haksız konuma düşürülmeye çalıştığınız günleri de unutmadık.

Şimdi yönetim bazı kararlar alıyorlar(haklı yada haksız) çoğu oyuncu bu güncellemeler sonucu mağdur oluyor ve şuana kadar hak aramayan çoğu oyuncu foruma düşüyor.Arkadaşlar zamanın da bir çok kez birlik olalım sıkıntıları hep beraber çözelim dediğimiz de bana dokunmayan yılan misali oralı olmadınız ama şimdi bakıyorum ki yönetimi bulsanız bir kaşık suda boğacaksınız.

Ben ne sizlere katılıyorum ne de yönetime hak veriyorum.Yönetim zaten şuan çok saçma bir yol haritası izliyor her defasında kendi ayağına sıkıyor ve bataklıkta çırpınırcasına her hareketinde derine gidiyor.
Bu oyunda bu zamana kadar olmaması gereken bir çok güncelleme oldu hepsi bazı oyuncuların rahatı bozulmasın diye.Bunu inkar edecek bir tane adam çıkamaz çıkarsa o lafını yuttururum.

Kutu eventi geldi birileri için,premium mağazaya nallar geldi eskiler bilir benim için değil,birileri için.
Onur alanlarına gereksiz güncellemeler geldi birileri için.
Çarşı zırt pırt açıldı desteler boy boy gezdi.Bunlar benim için değil bazıları için geldi.

Sizler yorumlarınız da cesur olamıyorsunuz ama ben olurum sorun değil.
Bu gibi durumlara karşı çıkmadınız göz yumdunuz veya işinize geldi sustunuz.Konu çok dağıldı ama bu anlatmak istediklerimin hepsinin altında bu konu ile ilgili bir durum var.Bu oyunu bu hale getiren yönetim değil bazı oyuncuların ayarsız istekleridir sayın arkadaşlarım.

Ben bu duruma mantıklı bir yaklaşım ile admin arkadaşlara sesleniyorum bir discord sunucusu kurun bizleri o sunucuya ayarladığınız bir saatte davet edin bizler bir gelelim.Sırası ile dertlerimizi sizlere sözlü olarak bildirelim,sonucunda sizde bu isteklerimize karşılık tüm alt yapı çalışanlarınız ile bir ortak cevap verin.
Biz yazı ile dertlerimizi anlatamıyoruz yada sizler yaptığınız güncellemeler ile bizlere hitap edemiyorsunuz.
Bu sayede bizde sizlerin neler yapmak istediğinizi anlarız en azından samimi bir ortam olur ve oyun içerisinde ki sorunları ne zamana kadar çözerseniz kimse daha da ses çıkarmaz.

Yeter ki siz aklınızda olanları bizlere bi söyleyin bizleri ileride ne gibi güncellemeler bekliyor bunları bilelim.Bakın adalar instanceler yok ve bu olaylar sözüm ona 2 ay önce açılıyordu.Büyüler adam akıllı çalışmıyor online sayısı git gide düşüyor ve oyunu hep aynı kişiler oynuyor.Alt lvl deki arkadaşlar mağara,arena sıralarında akşam ediyor ve çıkıyor.Piyasa bitik setler elimizde patlıyor,düşen itemleri yıkıyoruz elimizde olan kristaller ile herkese taş basarız.Sunak malzemesi bulamıyoruz meslek kasamıyoruz yani dertler derya olmuş....

Gerçekten bu oyunu yönetmeye devam edecekseniz bizlerden vazgeçmediyseniz gelin bir oturalım sohbet edelim samimi bir ortam yaratalım da herkes eteğindeki taşları döksün bir  rahatlasın.

Çok uzun bir yazı oldu farklı yerlere de değindim hakkınızı helal edin iyi oyunlar!!

DİRENİŞİ HİSSET!

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - DeucalioN - 09-07-2018

(08-07-2018, Saat: 01:08)GoDFaTHeR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaptığınız iş saçma sapan ben herkesden önce bodur destesi yaptıysam bu benim suçum mu her olayda sizin hatanızın ceremesini ben çekiyorum herşeyi ilk yaptım diye millet 1 sene sonra oyuna başlıyor benden diyorki nerde eşitlik yahu sen sağda solda gezerken ben saatlerimi çürüttüm burda bütün emeklerimin içine ettiniz 2900 olan dj onurumu 2640 a düşürdünüz millet benim önüme geçti eyvallah dedim ses çıkarmadım şimdi diyorsunuzki sikkeleri yüzükleri alıcaz yahu nerden bileceksin ateş golemden hangi hafta kaç sikke aldım bilmem naptım bir hafta 50 sikke verdi bir hafta 150 verdi bi hafta gizemli verdi bi hafta başka bişi verdi milleti kurtaracaksınız telafi edeceksiniz diye benim emeklerimi çöp edip bana haksızlık ediceksiniz benden başkasına söz hakkı çıkmaması için şahsi konuşuyorum benimle aynı durumla olan birçok oyuncu olduğunu düşünüyor onlar adına değil şahsi konuşuyorum korkup söyleyemeyenlerin anısına..

Bugün 13 binekler geldi endarg ve şankara geliştirmesi gelmiş fakat diyorumki admin arkadaşımıza 13 level sero gelecek mi biz onun 13 ve 16 lvl gelişmesi hakkında söz vermedik diyor biraz daha sıkıştırdığımda anlagrisa jaharal anlagrisa gibi bineklerle beraber geleceğini iddia ediyor ben hakkımı istiyorum. herkes gibi hakkımı gereğinin yapılmasını ivedilikle istiyorum yoksa bu işin peşini bırakmayacağım ben 2 senedir kutu açamıyorum altın nalla seradoru geliştiricem diye aldığım cevap resmen oyundan soğuttu..

Binbir emekle kastığımız sikkeler civalar dj onurlarıda bu yolda heba oluyor milletin hakkını benden alarak tamamlayacaksanız buyrun emeklerim tüm servera yeter.
Eyvallah..

(07-07-2018, Saat: 23:49)NklausMikaelson Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ya zaten yüzükler bi işe yaramıyor sanki taksalar ne olucak takmasalar ne olucak , beleşe açtıkları eski nesne hayran ne olucak bu mu yaptığınız güncelleme tebrik ediyorum baya adaletli olmuş  Smile

Kardeş sen neyin derdindesin biz neyin derdindeyiz o koruma yüzükleri sen takma sonra tallarda karşıma gel sonra foruma yazarsın ben Godfather abiye vuramıyom bana 1000 vuruyor diye boş boş konuşmayın oyunu bilmeyen adamlar musallat olmasın sağa sola.

Beleşe açtıkları eski nesne hayran diyorsun oynamayı bilseydin tüm instancelere girer tüm etkinliklere katılır civa nı kasar kırmızı taşını açar eski nesneni hayran yapardın aval aval burda millete laf yetiştirmezdin.

MİT baş muhafızın günlük hediyelerde BADDUH KUPASI dağıtması bizim suçumuz değildi yok MİT in suçunuda üstleneceksek magmar ırkı insanlar sussun diye onada razı olur yeterki savaş alanlarına gelsinler.

(07-07-2018, Saat: 23:53)EfsaneSAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sikkeler ve kazanılan yüzükler umrumuzda deil eskiş nesne hayranlar ne olacak her kesılen golem kırmızı kutu atıyordu . Desteye dunya kadar para harcadım 1 hafta sonra bodur kutusu vermedi ve üstüne civa 900 den 100 kusure dustu . Yanı her guncellemenız fayda yerıne zarar getırıyor guncellemeyın artık bişeyi

Bir konuda haklısın ama diğerleri faso fiso şu konuda haklısın yapamıyorsanız güncelleme yapmayın sayın adminler bugüne kadar adminlerin en büyük destekçisi ben oldum gerek hanlıkta gerek eş dost ortamında yüklenmeyin adamların işleri zor yazılım yapıyorlar zamanla düzelir elbet dedim her seferinde fakat görüyorumki yaptıkları her güncellemeyle dahada kötüleşiyoruz Allah daha beterinden saklasın Big Grin

Şİmdi size şunu söyleyeyim sizin oyun bilginiz hakkında bilgim yok fakat durum şudur eski tr serverda ateş golem bizim eski haliyle servera gelmişti fakat ingiliz serverında yapılan güncellemenin buraya geç olarak gelmesi bizim hatamız değildir. sen diyorsunki üstü kapalı sikkeleri yüzükleri boşver eski nesne hayran madalyonları al ellerinden. sadece gülüyorum.
Godfather soledıklerıne tamamen katılıyorum. Biz bodur destesı tamamlamak ıcın pırlanta yukledık sureklı. bu oyunun farkıde bu olsa gerek demı. pırlanta yukleyenlerle yuklemeyeler bır olacak dıe bırsey yok. O zaman oyunda altında olmasın pırlanta da olmasın sız herkese eşit mıktarda aynı ıtemlerı dagıtın oyunda denge olsun demı. mılletın emegını somurmeye hakkınız yok. mıllet sıze muhtac degıl. bu oyun sadece burda oynanmıyor farklı severlerde var. ınsanları oyundan sogutmayın ve emek hırısızlıgı yapmayın. kazanılmış hak geri alınmaz unutmayın oyun yönetimi. bir gün bir yerde patlar.

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - NoPRobLm - 09-07-2018

yüzükler  apayrı bı konuda ya değerli sikkeler?
benim gizemli öfke miğferim + 15 tane degerli sikkem var  15 degerli sikkeme el koyacaksanız 10 level mor miğferlerede el koyun ayrıca  terp  500 600 altına aldıgımız piyasadan su anda 100 150 altıan düştü 500 600 altına  sırf sikkeler için alıyorduk aradaki 500altın piyasa zararımızıda telafi edin o zaman 
Adminim tek birşey merak ediyorum buraya bu konuyu açarken  2 kişi 70lik rakı sofrasından mı kalktınız yoksa gerçekten düşünüpte mi açtınız bu konuyu ?

Cvp: Terkedilmiş Demirci Dükkanı [ Güncelleme ] - burber - 10-07-2018

yazmayacaktım ama madem yorumlarımızı dikkate alacağınızı söylüyorsunuz yazayım, eski nesne hayran yapanların %95i bodur destesi ile yaptı buna bende dahilim. Gizemli 10 level maskeleri çocuk oyuncağı gibi aldı. ama siz 11 lerin çoğunun yaratık hayran yaptıği 2. yüzüğü de ejderden aldığı bodur yüzükleriyle ilgileniyorsunuz hedef yanlış themis gelip eski haline dönecek diyor siz kesinlikle dönmeyecek diyorsunuz kavgalı mısınız diğer adminle? öneri vermek gerekirse bodur kalbi 100 olmasa da 500 -600 civa vermeli ve sikke vermeye devam etmeli şimdi söyleyeceksiniz burber senin tuzUn kuru eski nesnen hayran. Vereyim cevabı bodur destesi güncellendiğinde de hayrandı eski nesnem ve o gün foruma konuyu biz açtığimızda kimse destek vermedi ben o gün eski nesne madalyalarını da alın demiştim hayran olmasına rağmen Smile. bu destenin bir anlamı olmalı tek olayi haftada bir 100 civa veren yaratık olmamalı iyi oyunlar Smile